Перейти к содержанию

My BMW-X5 525

Guess

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Bir dene diskleri radnoy oz diskleri qoysan lap efir olacaq. 4.8-den basqasi yalandir. Sagligla suresen qardash. Asta sur !

Опубликовано:
Bir dene diskleri radnoy oz diskleri qoysan lap efir olacaq. 4.8-den basqasi yalandir. Sagligla suresen qardash. Asta sur !

cox sagol qardaw..insallah fikrim var deyisecem...

diskler mashini temiz ayri gosterirmishe ;)

:) Insallah..COMING SOON....deyisecem..

• 3 недели спустя...
Опубликовано:
Teze ne var ne yox??? dikleri deyishdun?

Teze heleki hecne yoxdu..amma sekiller var..1-2video var oda telefondan computere kocurde bilmiremm :lol:

vee 12999KM.. :lol:

post-8933-1284228521_thumb.jpg

post-8933-1284228522_thumb.jpg

post-8933-1284228523_thumb.jpg

post-8933-1284228524_thumb.jpg

post-8933-1284228526_thumb.jpg

Опубликовано:

Диски и решетку в черней покрась, к дискам можно еще красный тонкий кантик сделать или поменять на Hamann

Опубликовано:
Диски и решетку в черней покрась, к дискам можно еще красный тонкий кантик сделать или поменять на Hamann

Reşotkani sabah elətdirmək fikrim var...Amma diskləri qalmişam belə..bilmirəm ya rənglətdirim yada 4.8in öz zavod disklərinə dəyişim...düzünü desəm rəngləsəm daha maraqlı olar məncə..

Опубликовано:

iki variant var...

1ya bunlari temniy mishinni renge rengliyirsen

2yada zavod disk+++yatizdirirsan (LZ1OO)

Опубликовано: (изменено)
iki variant var...

1ya bunlari temniy mishinni renge rengliyirsen

2yada zavod disk+++yatizdirirsan (LZ1OO)

yatizdirmisdim teze alandaa amma 1ay surdum qabaq amartizator buraxdi servisde dedilerr onnandi..ona gore alinmadi

e98aa2e7eecb.jpg

diskleride qalmisam bele..serfeli olsun isteyirem

Изменено пользователем Guess
Опубликовано:
yatizdirmisdim teze alandaa amma 1ay surdum qabaq amartizator buraxdi servisde dedilerr onnandi..ona gore alinmadi

e98aa2e7eecb.jpg

diskleride qalmisam bele..serfeli olsun isteyirem

Duzdur brat yatizdirmaq bunlarda problem yaradir. LZ100-kimi eletdirmisdim mende amarzitazor cezdi servisde menede dediler ki, bes 100-faiz ondandir. En yaxsisi zavoddan nece cixib qoy elede qalsin. Onsuzda ancaq biz Azeriler bu X5-lerin belini bu cure qiririq. :wacko: Onu zavod meslehet gorse yatizdirilmis sekilde buraxardi satisa. Disk meselesine geldikde ise qaqa ozun ureyive nece yatirsa ele eletdir. Amma yenede oz diskleri bu kuzaya dehset gozellik verir. :wacko:

Опубликовано:
Duzdur brat yatizdirmaq bunlarda problem yaradir. LZ100-kimi eletdirmisdim mende amarzitazor cezdi servisde menede dediler ki, bes 100-faiz ondandir. En yaxsisi zavoddan nece cixib qoy elede qalsin. Onsuzda ancaq biz Azeriler bu X5-lerin belini bu cure qiririq. :wacko: Onu zavod meslehet gorse yatizdirilmis sekilde buraxardi satisa. Disk meselesine geldikde ise qaqa ozun ureyive nece yatirsa ele eletdir. Amma yenede oz diskleri bu kuzaya dehset gozellik verir. :wacko:

Disk meselesinde cox gumanki zavod disklere kececemm...senin masinin duzeldi?..oz sehifende melumat verdee..

Опубликовано:

Oblicovkani qaraltma, mashin kohne mashina oxshayacaq. Luchshe biraz tund ele.

Опубликовано:
Oblicovkani qaraltma, mashin kohne mashina oxshayacaq. Luchshe biraz tund ele.

tam qaraltmiyacamm..temniy eltdirecemm..xrom hissesinedee karbon vinil vuracamm...

Опубликовано:
tam qaraltmiyacamm..temniy eltdirecemm..xrom hissesinedee karbon vinil vuracamm...

Bakida yaman moda dushub setkani qaraltmaq, neye gore ele cox beyenilir hec basha dushe bilmirem brat, sen en yaxshisi mat eletdir. Qara eletdirsen kohne avtomobile oxsayacaq qabaq gorunusu. Men bugun masina deymeye getdim ustaya oturub bir az baxib fikirlesdim ele oz zavoddan cixma setkasida pis deyil, ona gore men hec el deymiyecem. :) Ancaq qash qoyacam bes eder.

Опубликовано:
Bakida yaman moda dushub setkani qaraltmaq, neye gore ele cox beyenilir hec basha dushe bilmirem brat, sen en yaxshisi mat eletdir. Qara eletdirsen kohne avtomobile oxsayacaq qabaq gorunusu. Men bugun masina deymeye getdim ustaya oturub bir az baxib fikirlesdim ele oz zavoddan cixma setkasida pis deyil, ona gore men hec el deymiyecem. :) Ancaq qash qoyacam bes eder.

Menim fikrim carbon eletdirmek idi oda alinmadi burdaa :)

indi isteyirem biraz tund eletdirim mat..qirag xrom hissenide carbon vinil..

bilmiremee neyniyimm. :)

Опубликовано:
Menim fikrim carbon eletdirmek idi oda alinmadi burdaa :)

indi isteyirem biraz tund eletdirim mat..qirag xrom hissenide carbon vinil..

bilmiremee neyniyimm. :)

Sen gel ne qeder yol yaxindi qayit bu fikrinden menim kimi. :) Qas qoydurdun besdir, ne edirsen setkaya el deymeyi, qoy qalsin bele zavoddan cixma. Zavod eger meslehet gorseydi ozu qaraldib cixardardi satisa butun 4.8is leri. O bizde dir ancaq avtomobilin orasini burasini elleyib deyisdirmek. :wacko:

Опубликовано:
Sen gel ne qeder yol yaxindi qayit bu fikrinden menim kimi. :) Qas qoydurdun besdir, ne edirsen setkaya el deymeyi, qoy qalsin bele zavoddan cixma. Zavod eger meslehet gorseydi ozu qaraldib cixardardi satisa butun 4.8is leri. O bizde dir ancaq avtomobilin orasini burasini elleyib deyisdirmek. :)

)))evde kiside ele deyirr..zavod sohbetinii... :wacko:

okk deyisdimm fikrimiii... :)

Nese basqa bir sey elemek isteyiremee masinaa...vetravik isteyiremmm

Sesini artirmaq sohbetinnendee vaz kecmisemm :wacko:

Опубликовано:
)))evde kiside ele deyirr..zavod sohbetinii... :)

okk deyisdimm fikrimiii... :)

Nese basqa bir sey elemek isteyiremee masinaa...vetravik isteyiremmm

Sesini artirmaq sohbetinnendee vaz kecmisemm :wacko:

Bax bu bashqa mesele. Halaldi qardash. Axir ki, duz qerara geldun. Tebrik edirem. :) Duzdu coxu setka qaralrtma haqqesabini xoslayir. Herenin oz zovqu var elbette. Amma avtomobilde zavoddan cixma seylerin qalmasi daha yaxsidir, orasini burasini qurtdalamaqdansa. Ses meseleside hemcinin eledir qaqa, 4.8is lerin oz sesi basqadir. Yoxsa here bir cur elliyir birinde daha cox ses cixir birinde daha az. En yaxsi oz sesidir. Bir Magnum da bir de bizim 4.8is lerde ses haqqinda hecne elemek lazim deyil, cunki kifayet qeder hezz alinir oz sesinden. :wacko:

Опубликовано:
Bax bu bashqa mesele. Halaldi qardash. Axir ki, duz qerara geldun. Tebrik edirem. :) Duzdu coxu setka qaralrtma haqqesabini xoslayir. Herenin oz zovqu var elbette. Amma avtomobilde zavoddan cixma seylerin qalmasi daha yaxsidir, orasini burasini qurtdalamaqdansa. Ses meseleside hemcinin eledir qaqa, 4.8is lerin oz sesi basqadir. Yoxsa here bir cur elliyir birinde daha cox ses cixir birinde daha az. En yaxsi oz sesidir. Bir Magnum da bir de bizim 4.8is lerde ses haqqinda hecne elemek lazim deyil, cunki kifayet qeder hezz alinir oz sesinden. :)

tesekkurlerrr... :)

Amma nese elemek isteyiremee masinaa..

disklerini deyisecem bir dene yaxsi orginalini tapsamm yaxsi olarr..

basqadaa bilmirem neyniyimm(

Опубликовано:
tesekkurlerrr... :crazy:

Amma nese elemek isteyiremee masinaa..

disklerini deyisecem bir dene yaxsi orginalini tapsamm yaxsi olarr..

basqadaa bilmirem neyniyimm(

Mence diskleri deyismekden basqa hec bir sey etme qaqam.

Onsuzda bu probeq artiqlamasi ile besdi X5-e. :) Yegin ki, 200,000 KM ya qeder surmek fikrin yoxdur ? :crazy:

Bir azda sur basqa bir sey fikirles almaga. :zor:

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...