Перейти к содержанию

My BMW-X5 525

Guess

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
Masinin siftesini eledim... :kiss:

:)

Kecmish olsun qaqash. Canun sag olsun, teki olan demire olsun. :)

Опубликовано:
Masinin siftesini eledim... :kiss:

:)

Kraskada ciziq, cat yoxdusa bez kraska duzeler. Goze gelib mashinun. :)

Опубликовано:
Kecmish olsun qaqash. Canun sag olsun, teki olan demire olsun. :)

sagol qaqa...ureylerr temiz olsun esas... :kiss:

Kraskada ciziq, cat yoxdusa bez kraska duzeler. Goze gelib mashinun. :)

bezkraska isteyiremm bir usta var tanisdi oda deyirr 80-90%cixarta bilerem....Istiyirem bes kraska cixsinnee...

Опубликовано:
sagol qaqa...ureylerr temiz olsun esas... :lol:

bezkraska isteyiremm bir usta var tanisdi oda deyirr 80-90%cixarta bilerem....Istiyirem bes kraska cixsinnee...

Yaxsi eliirsen. Bacarirsa bez kraska duzeltdir. O qapiya evvel kraska deyib?

Опубликовано:
Yaxsi eliirsen. Bacarirsa bez kraska duzeltdir. O qapiya evvel kraska deyib?

yox deymiyibb...bez kraska alinmasa mecburam kraska vurdurum elavee...

Опубликовано:
yox deymiyibb...bez kraska alinmasa mecburam kraska vurdurum elavee...

Brat, gal sana usta deyim, get onun yanina

Prosto biraz gec ishlayir

O garantiya versa ki 100 faiz duzalajay, demali duzalajay

Опубликовано:
Brat, gal sana usta deyim, get onun yanina

Prosto biraz gec ishlayir

O garantiya versa ki 100 faiz duzalajay, demali duzalajay

Mende usta axtarirdimm dunen..hec bura aglima gelmemisdi ( ..axirda tanis var bir neferi meslehet gordu..o dediki bezkraska cixartacaq...

cixarta bilmese deyerem sene gedim onun yanina....

Опубликовано:
ke4miw olsun Cavid!hara deyib gapi? :angel:

VW Tiguana onun buferi menim qapima deyi gunah mende oldu .

Ne xeber var avtomobilden ? Hell oldu ? :angel:

Hee bezkraska cixdii amm xosuma gelmediyee,,

Isteyirem tezeden kraska vurdurumm...ne meslehet gorursen>?

Опубликовано:
VW Tiguana onun buferi menim qapima deyi gunah mende oldu .

Hee bezkraska cixdii amm xosuma gelmediyee,,

Isteyirem tezeden kraska vurdurumm...ne meslehet gorursen>?

Sen bilen meslehetdir qaqam.

Опубликовано:

Sen gel bele et duzelt avtomobili ondan sonrada sat getsin. 130.000 KM gedib seninki artiq ?

Eger deyirsense 4.8 den basqasin istemirem onda az getmisin tap al onu sur.

Ozude Cayenne GTS sohbetin oyrendim, GTS ancaq Azerbaycanda 4.8-i kece bilmez. :zor:

Oranin deyersiz benzinine gore ele dir. Burda Porsche Istanbul ( Dogus Otomotiv ) servisde danisdim,

gulmekden olduler ki, bes 4.8is GTS-i kecir. GTS-e buranin Shell benzininden tokursen gor onda 4.8is i nece qacirdir daliyca.

Опубликовано:
Sen gel bele et duzelt avtomobili ondan sonrada sat getsin. 130.000 KM gedib seninki artiq ?

Eger deyirsense 4.8 den basqasin istemirem onda az getmisin tap al onu sur.

Ozude Cayenne GTS sohbetin oyrendim, GTS ancaq Azerbaycanda 4.8-i kece bilmez. :zor:

Oranin deyersiz benzinine gore ele dir. Burda Porsche Istanbul ( Dogus Otomotiv ) servisde danisdim,

gulmekden olduler ki, bes 4.8is GTS-i kecir. GTS-e buranin Shell benzininden tokursen gor onda 4.8is i nece qacirdir daliyca.

satmaq mence tezdi helee...150 160 min getsin sonra fikirleseremm.. :zor:

GTSde benzinden ola bilerr yeginkii...Amma men ozum sahidi oldumkii kecirrr... :) sen birdene istanbuldada yoxlaa gor ne olur.. :)

Опубликовано:
satmaq mence tezdi helee...150 160 min getsin sonra fikirleseremm.. :)

GTSde benzinden ola bilerr yeginkii...Amma men ozum sahidi oldumkii kecirrr... :lol: sen birdene istanbuldada yoxlaa gor ne olur.. :lol:

Burda hec yoxlamagada deymez tanis usaqlar var yoxlayiblar hetta mende videosu var idi telefonda, sonra kompyutere kocurde bilmedim ona gore sildim. Burda sene dediyim kimi Porsche servisin ozunden sorusdum hetta burda alman ustalar var onlardan da sorusdum dediler ki, kim ne deyir duzdur cunki benzinde cox sey ferq edir. Qaldigi kecmeyine havaxt İstanbula gelsen istediyin GTS-le 4.8is leri yarisdirim bax. 4.8is den ancaq ses cixir, amma GTS hemen yox olur. :)

Опубликовано:

А вам не кажется что не правильно сравнивать стоковый Х5 4.8 и Порш GTS?С GTS надо сравнивать Х5М!имхо)

Опубликовано:
А вам не кажется что не правильно сравнивать стоковый Х5 4.8 и Порш GTS?С GTS надо сравнивать Х5М!имхо)

Chox sag ol qardash. Allah canivi sag elesin axir ki, noqteni qoydun bu GTS barede, :) GTS ( 405 at gucune malik ) hara X5 4.8is ( 360 at gucune malik ) hara. :lol:

Опубликовано:
Chox sag ol qardash. Allah canivi sag elesin axir ki, noqteni qoydun bu GTS barede, :) GTS ( 405 at gucune malik ) hara X5 4.8is ( 360 at gucune malik ) hara. :)

mendee inanmirdimm amma ozummm gozlerim ile sahidi oldummkii kecirr... :( ama deyirsizse benzinnendii oda ola bilerr...Ordan bura 10litr shell benzin gondere bilersen? :(

Опубликовано:

x5M - GTS ? :D x5m eger muqayise olunsa yeqinki Turbo S-nen muqayise oluna biler

• 3 недели спустя...
Опубликовано:

im,

не согласен 200000 пробегда олса бмв бмв-ди тянет няи вар сатма!

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...