Перейти к содержанию

My BMW-X5 525

Guess

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
Duz deyirsen qardash bu kuza nese birteher gelir menede. Amma menim ucun esas suretdir. Men avtomobilde ne rahatliga nede vide baxmisam indiye qeder.

Hmmm meslehet senindii....Amma suretde bir sey deyilee...Ehtiyyatli olmaq lazimdir

Опубликовано:
gordunde x5-in gucunu :huh:

Gordum qaqa gordummm...Heledeee inana bilmiremm...gerek sen GTSi surerdinn birdenede ele yoxluyardiqq...YPX imkan vermedi :huh:

Опубликовано:
x5 kecdi?video var?bmw bmw-di :)

Video var amma telefondan komputere kocurte bilmirem :)

BMW E 32 movzusun kim bagladi?Bele elmey olmazda yaxci deyil temboli tezeyem bidene bas herflerle yazmaga gore movzunu baglayirsiz..Olmadiki tak cto yeri yoxdu!!!

qaqash bu sehife problemler ucun deyill...

Опубликовано:
Gordum qaqa gordummm...Heledeee inana bilmiremm...gerek sen GTSi surerdinn birdenede ele yoxluyardiqq...YPX imkan vermedi :)

GTS sport suz surdu 100% he ?

Опубликовано:
GTS sport suz surdu 100% he ?

402 metr sürüşdə sən saydığın parametrlər vacib deyil. Sport siz nəyə deyirsiz, rejimə? O maşınların heç birində turboüfləyici yoxdu.

Sənədlə baxsan, X5 7.0 saniyəyə 100 yığır, GTS 6.1. Maksimal sürəti də, mühərikin fırlanma tezliyi də X5-dən çoxdu, amma, X5 3600 dövrədə 490 Nm maksimal fırlanma tezliyi verir. GTS-in 500 Nm maksimal fırlanma tezliyini hansı dövrədə verdiyi haqda məlumatım yoxdu.

Опубликовано: (изменено)
402 metr sürüşdə sən saydığın parametrlər vacib deyil. Sport siz nəyə deyirsiz, rejimə? O maşınların heç birində turboüfləyici yoxdu.

Sənədlə baxsan, X5 7.0 saniyəyə 100 yığır, GTS 6.1. Maksimal sürəti də, mühərikin fırlanma tezliyi də X5-dən çoxdu, amma, X5 3600 dövrədə 490 Nm maksimal fırlanma tezliyi verir. GTS-in 500 Nm maksimal fırlanma tezliyini hansı dövrədə verdiyi haqda məlumatım yoxdu.

qaqash orda burda eshidib porsche porsche , kinolarda zaddlarda gorub yegin ele bilirki porsche her sheyi kechir ))

gts sportnan surdu plus-da PCM-i sondurmushdu

x5 4.8is 0-100 6.1 ( www.mashina.com/avto/bmw/28316-kharaktiristiki-avtomobilja-bmw-x-x5-e53.html )

GTS 0-100 6.1 di..

belediki yoxlamaq isteyen varsa yene getirsin bashqa gts yoxlayaq , hec bir problem yoxdu ..

Изменено пользователем Абра Кадабра
Опубликовано:
qaqash orda burda eshidib porsche porsche , kinolarda zaddlarda gorub yegin ele bilirki porsche her sheyi kechir ))

gts sportnan surdu plus-da PCM-i sondurmushdu

x5 4.8is 0-100 6.1 ( www.mashina.com/avto/bmw/28316-kharaktiristiki-avtomobilja-bmw-x-x5-e53.html )

GTS 0-100 6.1 di..

belediki yoxlamaq isteyen varsa yene getirsin bashqa gts yoxlayaq , hec bir problem yoxdu ..

Bizim saytda 0-100 km/saat sürətini 7.0 saniyəyə yığdığını göstərir. Yəqin Nazim hələ düzəltməyib.

Əgər sürəti 6.1 saniyəyə yığırsa, çəkisinə görə keçir.

Опубликовано:
Bizim saytda 0-100 km/saat sürətini 7.0 saniyəyə yığdığını göstərir. Yəqin Nazim hələ düzəltməyib.

Əgər sürəti 6.1 saniyəyə yığırsa, çəkisinə görə keçir.

Rufet, X5 6.1 bezi saytlarda yazilib bezilerinde 6.5, bezilerinde 7.. Amma Porsheynen muqasiya elesey, birinci ele ona baxmaq olar ki bizim benzinnan porshenin getmeyi yoxdu, ha germaniyada porscheye bmw chata bilmaz, amma bakida bmw benzini daha yaxshi qabul eliyir nainki porshe.. Subut olunmush bir sheydi.. Adice porsche turbo coupe 3.6di nedi 100u yigir amma halbuki SL63nen bir gedirler... Ona gorede qardashin sozunde heqiqet var.. X5 uje korennoy bakilidi :zor:

Опубликовано:
Rufet, X5 6.1 bezi saytlarda yazilib bezilerinde 6.5, bezilerinde 7.. Amma Porsheynen muqasiya elesey, birinci ele ona baxmaq olar ki bizim benzinnan porshenin getmeyi yoxdu, ha germaniyada porscheye bmw chata bilmaz, amma bakida bmw benzini daha yaxshi qabul eliyir nainki porshe.. Subut olunmush bir sheydi.. Adice porsche turbo coupe 3.6di nedi 100u yigir amma halbuki SL63nen bir gedirler... Ona gorede qardashin sozunde heqiqet var.. X5 uje korennoy bakilidi :zor:

deyiremde brat o kinolarda zadda zor gedir :zor:

Опубликовано:

Zehmet olmasa komek ederdiniz mene, avtomobilim satilasi olmadi temani acardiniz zehmet olmasa. Cox sag olun anlayisli oldugunuza gore. :071:

Опубликовано:
Zehmet olmasa komek ederdiniz mene, avtomobilim satilasi olmadi temani acardiniz zehmet olmasa. Cox sag olun anlayisli oldugunuza gore. :crazy:

Fikrinden ne donderdi??)

Опубликовано:
Fikrinden ne donderdi??)

Men Bmw M3 CSL isteyirdim sene demisdim yadunda ? Burda ondan tapilmir Bmw servisede zakaz versen almanyadan temizini secib getirecekmis oda fevral ayina gelir cixir. O vaxta qeder avtomobilsiz qala bilmerem ona gore getdim avtomobili aldim dukandan. InshAllah en gec fevralda gelecek M3 CSL ondan sonra da bunu bakiya gondermeyi dusunurem, xala oglu alacaq. :crazy:

Опубликовано:
Cavid zakaz ele girmizi teotralkalar zooooor tutar....

qirmizi?? :) teotralka neye deyirsen sen? :)

Опубликовано:
qirmizi?? :) teotralka neye deyirsen sen? :D

daaa girmizi..garmoshka perde.

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...