Перейти к содержанию

My BMW-X5 525

Guess

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Eveela butun avto heveskarlara salamlar.Senin X5 cox mubarek xeyir iwlere istifade edsen.super mawindir.efir.ws

Опубликовано: (изменено)

Yeni qaş düzəltdirdim axırki...necədi?

post-8933-1280860511_thumb.jpg

post-8933-1280860512_thumb.jpg

post-8933-1280860513_thumb.jpg

post-8933-1280860514_thumb.jpg

Изменено пользователем Guess
Опубликовано:
Saglignan

bu bashga masala :)

sagol

Xeyyama duzeltdirdim....seninde masinin seklini gordumm :)

• 2 недели спустя...
Опубликовано:
saviya :crazy: neciya 100manata?

Hee brat..onu duzeltdirmeyin derdinden qalmisdii..oda sagolsunn getdim dedi haziri varr......goturdumm :D

gederr??

Опубликовано:
gedarda sozdu?lap yerina duwub :D oblicovka gara eliyaceysan yoxsa matoviy gara?

qaqa oblicovkani hele fikirlesiremeee....bilmiremm neyniyimm.....biraz qaqa oblicovka mence suni gorseniree...((

Опубликовано:
Hee brat..onu duzeltdirmeyin derdinden qalmisdii..oda sagolsunn getdim dedi haziri varr......goturdumm :crazy:

Mən bilən satışda hazırları olmalıdı axı. Yoxsa bu cürəsi yoxdu? :D

Опубликовано:
Mən bilən satışda hazırları olmalıdı axı. Yoxsa bu cürəsi yoxdu? :D

satisda var hetta ebayda var 150dollar..amma olar istediyim kimi deyildi..bu eledikii tam istediyimm kimidi...

birde fikrim var diskleri qara giragi qirmizi kantnnan....vapsee xirda detallari qirmizi elemek fikrim var nece olarr??

Опубликовано:
satisda var hetta ebayda var 150dollar..amma olar istediyim kimi deyildi..bu eledikii tam istediyimm kimidi...

birde fikrim var diskleri qara giragi qirmizi kantnnan....vapsee xirda detallari qirmizi elemek fikrim var nece olarr??

Bakı standartları ilə onun yeri yoxdur. Yaxşısı tünd boz elə.

Опубликовано:
Bakı standartları ilə onun yeri yoxdur. Yaxşısı tünd boz elə.

hmm tund bozda maraqli olarr..amma qirmizi mes.: arxa suse silenlerii arxada olan yazilar...naklatkalarr...ve s.. tund boz nesee tesevvur ede bilmirem nece olar..

Опубликовано:

Qluwitelin sesini artirmaq isteyirem birazz....nece meslehet olarr?.bu baredee hec ne bilmiremm :)

Опубликовано:
Qluwitelin sesini artirmaq isteyirem birazz....nece meslehet olarr?.bu baredee hec ne bilmiremm :)

rodnoy sesi galsin ,4unki biraz biraz witiy olur :)

Опубликовано:
rodnoy sesi galsin ,4unki biraz biraz witiy olur :)

Dunen sheherde gordum 2-3dene X5 sesi menim masinima baxanda biraz mohkem cixirdi....ona gore bu fikre geldimm...mende M6nin katalizatorudu..video var telefonda prosta yukliye blmirem komputere..(

Опубликовано:
Dunen sheherde gordum 2-3dene X5 sesi menim masinima baxanda biraz mohkem cixirdi....ona gore bu fikre geldimm...mende M6nin katalizatorudu..video var telefonda prosta yukliye blmirem komputere..(

mence en yaxwisi ela rodnoy sesdi 4unki sonra vaxt ke4enen sonra baw beynivi aparacag

Опубликовано:
mence en yaxwisi ela rodnoy sesdi 4unki sonra vaxt ke4enen sonra baw beynivi aparacag

:) mencedee..sonrasinida dusunmek lazim...bele sesi cox iceri vermirr qiraqdandaa ele cox bilmirem....

seside hele xeyyam gil duzeldir qaqa :)

birde oblicovkani eger istesen tund seriy ele, mende heledi indi

Изменено пользователем Абра Кадабра
Опубликовано:
seside hele xeyyam gil duzeldir qaqa :)

birde oblicovkani eger istesen tund seriy ele, mende heledi indi

ozuda 60 manata :)

ozuda 60 manata :)

sesi 60 manata eliyir ? :) men bilen baha eliyir

Изменено пользователем Абра Кадабра
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...