Mc-TuRBo Опубликовано: 24 июля 2010 Опубликовано: 24 июля 2010 diskileri deyisheceksense detroit-den bashqasi yalandi X5 uchun. 3cu shekilde. mashin ideal variantdadir. ele elesen yene mence yaxshi olar
Abra Kadabra Опубликовано: 25 июля 2010 Опубликовано: 25 июля 2010 qaqa istesen rodnoynan deyisherem qara oblicovkani plus qashlarida podarka vererem. Mashini satiram deyene mene ferqi yoxdu adi ya qara.
Guess Опубликовано: 25 июля 2010 Автор Опубликовано: 25 июля 2010 qaqa istesen rodnoynan deyisherem qara oblicovkani plus qashlarida podarka vererem. Mashini satiram deyene mene ferqi yoxdu adi ya qara. Nomreni pmde yaz plz..zeng vurum danisaq.. diskileri deyisheceksense detroit-den bashqasi yalandi X5 uchun. 3cu shekilde. mashin ideal variantdadir. ele elesen yene mence yaxshi olar Kohne diskleri heyf satmisamm...amma diskii fikirlesiremm belke deyisdimm...bu disklerin orginalinin qiymeti neciyedi bilen var?
Neobicniy Опубликовано: 25 июля 2010 Опубликовано: 25 июля 2010 gagash salam mawin cox zor mawindi.manda atamin idi prosto manda sururdim bax neja yigmiwdim onu duzdi 4.4-idi xamda 2001-ilin idi.mawin yandi an cox sevdiyim wakil cox zloy gorsanir) x6 disklarini goyma yarawmir manda gic kimi goymuwdum
Cafarli_Seymur Опубликовано: 25 июля 2010 Опубликовано: 25 июля 2010 Nomreni pmde yaz plz..zeng vurum danisaq..Kohne diskleri heyf satmisamm...amma diskii fikirlesiremm belke deyisdimm...bu disklerin orginalinin qiymeti neciyedi bilen var?Gaga bunlari bilmirem amma men sene gosterdiyim 7000$ di pakrishkaynan bir yerde original.
Guess Опубликовано: 25 июля 2010 Автор Опубликовано: 25 июля 2010 gagash salam mawin cox zor mawindi.manda atamin idi prosto manda sururdim bax neja yigmiwdim onu duzdi 4.4-idi xamda 2001-ilin idi.mawin yandi an cox sevdiyim wakil cox zloy gorsanir) x6 disklarini goyma yarawmir manda gic kimi goymuwdum qaqash cox sagoll...Bir dene qabag fara ve buferden bilinir 4.4. oldugu bele zor vidi var....X6diskini mende deyismek fikrim var prosta yaxsi detroid disk axtariramm....orginal.....Birde mawin sirr deyilse ne sebebe yanib..
Neobicniy Опубликовано: 25 июля 2010 Опубликовано: 25 июля 2010 qaqash cox sagoll...Bir dene qabag fara ve buferden bilinir 4.4. oldugu bele zor vidi var....X6diskini mende deyismek fikrim var prosta yaxsi detroid disk axtariramm....orginal.....Birde mawin sirr deyilse ne sebebe yanib.. papa 0 disklari 5000 manata almiwdi.amma zavod 4.8-in disklari bunnan yaxwi idi zaprafkaya gediy polniy bak vurdux cixanda bidana sonata margat eladi dedi arxa hissa yanir tez miykaya saldix sondura bilmadiy gozmuzun gabaginda kul oldu.allax hamivizdan uzag elasin!
Guess Опубликовано: 25 июля 2010 Автор Опубликовано: 25 июля 2010 papa 0 disklari 5000 manata almiwdi.amma zavod 4.8-in disklari bunnan yaxwi idi zaprafkaya gediy polniy bak vurdux cixanda bidana sonata margat eladi dedi arxa hissa yanir tez miykaya saldix sondura bilmadiy gozmuzun gabaginda kul oldu.allax hamivizdan uzag elasin! mene o disklerr amma hediyye olunub....zavod disklerri satdim...hemde yaxsi veziyyetde deyildi... Kecmiw olsun qaqa...pis oldum...Allah uzaq elesin...birde gostermesin...
Neobicniy Опубликовано: 25 июля 2010 Опубликовано: 25 июля 2010 mene o disklerr amma hediyye olunub....zavod disklerri satdim...hemde yaxsi veziyyetde deyildi...Kecmiw olsun qaqa...pis oldum...Allah uzaq elesin...birde gostermesin... pis niya oldun?uje o sovbat yatdan cixib ureyyva salma,yaxwi bax ona bmw baxilan mawindi sevmir capilmagi
Guess Опубликовано: 25 июля 2010 Автор Опубликовано: 25 июля 2010 pis niya oldun?uje o sovbat yatdan cixib ureyyva salma,yaxwi bax ona bmw baxilan mawindi sevmir capilmagi qaqa o boydaa X5yanibbee nece pis olmayimm.....duzduu BMW nazli masindii... gerek nazini cekesenn....
Guess Опубликовано: 29 июля 2010 Автор Опубликовано: 29 июля 2010 Bu gun dostumun telefonundan tapdim bu sekli..menden xebersiz saxlamisdii
Guess Опубликовано: 29 июля 2010 Автор Опубликовано: 29 июля 2010 Rally-de ishtirak etmisen deyesen ))) aprelde cekilib deyesen...Yevlaxa gedib gelmisdim....)))moykadaa yarim saat ustunde ellesdilerr...
Javid Опубликовано: 29 июля 2010 Опубликовано: 29 июля 2010 Saglignan əmiogluAmma dogurdanda 4.8-in öz disklərinin yerini hechbir disk vermir
Guess Опубликовано: 29 июля 2010 Автор Опубликовано: 29 июля 2010 Saglignan əmiogluAmma dogurdanda 4.8-in öz disklərinin yerini hechbir disk vermirehh qaqa disk demeyee menee.....Yaxsi 4.8in diskini axtariram ogrinal dusse deyisecemm.....
Javid Опубликовано: 31 июля 2010 Опубликовано: 31 июля 2010 Əmoglu, o faranın üstündəki vinil pis gorsənir Onu imkan olan kimi chixart Ona əməlli qaş düzəltdir
Guess Опубликовано: 2 августа 2010 Автор Опубликовано: 2 августа 2010 (изменено) Əmoglu, o faranın üstündəki vinil pis gorsənirOnu imkan olan kimi chixart Ona əməlli qaş düzəltdir cixartacam...1hefteye hazir olacaq zakaz elemisem... new photo ! Внимание!Исправил за тебя, в следующий раз будь внимательней. 6.9.7. Запрещена публикация фотографий и картинок, превышающих допустимый размер в 1600х1200 пикселей, и весом более 1 мегабайта. Изменено 2 августа 2010 пользователем shypuk
Рекомендуемые сообщения