Перейти к содержанию

Услуги: Ucuz Qiymete Istenilen Mat Rengi

The Power Of Dreams

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано: (изменено)

Mat kraskani daha da mukemmelleshdirdik,indi hech demek olar ki ayirmaq olmaz bu vinildi yoxsa kraska,eksine belke vinilden de maraqli gorsenir. Fikirleshin,hem ucuzdu hemde chox gozel gorsenir.Oz mashinimi da eliyecem mat,ama hele fikirleshirem ola biler temiz rengini deyishib ag mat eledim.ela sheydi.ne qeder qiymeti qaldirmamishiq gelin,mushteri chox olanda qiymet qalxacaq :wacko:

Изменено пользователем The Power Of Dreams
Опубликовано:
ne qeder qiymeti qaldirmamishiq gelin,mushteri chox olanda qiymet qalxacaq :wacko:

100 percent pure Azerbaijan business style.

Bizim kənddə müştəri sayı artanda qiymət ya olduğu kimi qalır, ya da aşağı düşür. Sizin işivizdə olduğu kimi qalsa pis olmaz.

100 percent pure Azerbaijan business style.

Bizim kənddə mьştəri sayı artanda qiymət ya olduğu kimi qalır, ya da aşağı dьşьr. Sizin işivizdə olduğu kimi qalsa pis olmaz.

Qaqa menim o sozum reklam xarakteri danishiyir:) sen bilmelisen axi bunlari)))

Опубликовано:

Bugun 2010 model Range Rover Autobiography Sport - u qara mat eledik,ela tutdu.Ozunuz qiymet verin.Sizi de gozleyirik. Mayin 22-den sonra 20 gunluk istirahet gotureceyik,elemek isteyen varsa tez fikirleshsin.Az qalib.

post-8016-1274034685_thumb.jpg

post-8016-1274034686_thumb.jpg

post-8016-1274034688_thumb.jpg

post-8016-1274034689_thumb.jpg

post-8016-1274034690_thumb.jpg

post-8016-1274034691_thumb.jpg

post-8016-1274034692_thumb.jpg

post-8016-1274034693_thumb.jpg

post-8016-1274034694_thumb.jpg

post-8016-1274034695_thumb.jpg

Опубликовано:

Renglemekden evvel mashini shkurkalayirsiz? Yoxsa ele nece var lakin ustune kraskani vurursuz?

Renglemekden evvel mashini shkurkalayirsiz? Yoxsa ele nece var lakin ustune kraskani vurursuz?

Yox qaqa,shkurkalayib elesek mashinin kraskasinin zayi chixar,bes biz zemanet veririk axi rengi oldugu kimi qalir.

dunan ayraportda siz eladiyniz toyota karollani gordum .coz lazat eladi kraska elabil zavod oturmushtu mashinin ustunda

Изменено пользователем RA1000
Опубликовано:

Rufat sene sualim var! Istesem bu mat rengini mashinin omrunun axrina qeder saxlaya bilerem? Avtoyuyucuda mashini yuduzduranda matoviy reng yuyulub getmir?

dunan ayraportda siz eladiyniz toyota karollani gordum .coz lazat eladi kraska elabil zavod oturmushtu mashinin ustunda

Carolla hele yaxshi alinmamishdi,chunki teze teze idi,ama bu Range choox super alindi ozunuz de gorduyunuz kimi.

Rufat sene sualim var! Istesem bu mat rengini mashinin omrunun axrina qeder saxlaya bilerem? Avtoyuyucuda mashini yuduzduranda matoviy reng yuyulub getmir?

Ureyin ne qeder isteyir saxlaya bilersen.O rengi oz maddesinden bashqa chixarmaq olmur oki qalmishdi avtoyumada))) isteyirsen gun erzinde 10 defe yuduzdur problem olmayacaq.Ama yene de deyim ki ayin 22-den sora ishlemeyeceyik 15-20 gun.Elemek isteyen varsa tez desin.22-sinden sonra ise ish gunune qeder siyahi yigilacaq.Elemek isteyen hami oz mashinini yazdira biler siyahiya,ama 100 faizlik olsun,yalanchi chixmasin hechkim! Gozleyirik)

Опубликовано:

Men Iyunda inshAllah gelib, ag mat eliyecem mashinimi!

Gozleyin)

Опубликовано:

Я тож хочу сделать матовый.ИншАллах позвону гелечем елиерсиз.

Опубликовано:
Men Iyunda inshAllah gelib, ag mat eliyecem mashinimi!

Gozleyin)

Ok no problem,ele men de senin mashininla biryerde eliyerem ag mat) men de biraz gozleyim,hemde gorum bashqa ne fikirler gelir aglima)

Я тож хочу сделать матовый.ИншАллах позвону гелечем елиерсиз.

Ok,eger bu yaxinlarda isteyirsense,22-ne qeder hell edek.

Опубликовано:
endirim yox,qaldirim olacaq)) istesen zeng vur danishariq :)

Men hele gelmemish sene xeyir verdim)))RR Sportu gonderdim size))..Zarafat bir qıraga,yiyesi razi qaldi,mende isteyirem.Bakida deyilem indi,21 gelecem yeginki ve men dikleride qara matt elemek isteyirem,mumkundur?

Опубликовано:

Bugun qara E53 BMW X5 gordum teze X5-in diskleri ile ! Diskler matoviy rengde idi! Sizin ishinizdir? Amma chox qesheng yarashirdi mat rengi hemin diske

Опубликовано:

bAyaglari hemin bu Renge Rover-i gerdum weherde 4ox geweng alinib!

Четкая работа!

Men hele gelmemish sene xeyir verdim)))RR Sportu gonderdim size))..Zarafat bir qıraga,yiyesi razi qaldi,mende isteyirem.Bakida deyilem indi,21 gelecem yeginki ve men dikleride qara matt elemek isteyirem,mumkundur?

Mumkundu.Amma hardasa 30 manat elave vereceksen) bele elave 50 manatdi.Reshad mene dedi ki sen nese kombinirovanni birshey isteyirsen.Duz deyib?Bax o ish biraz bashqadi aa,hardasa 50-100 manat arasi qiymet ferqi olacaq 550-den elave. Vobshe zeng edersen fikrini deyersen konkret danishariq hell ederik problem deyil. Range-ni tapshirdim ki sehvsiz ish olacaq bu,chunki ne qeder de olmasa 200 km yol gedib o mashin))) Belede ki arxayn ol senin de mashinin zor chixacaq) birde ki chalish 21-i gel eliyek,22-si alinmayacaq qalacaq iyuna(

мяним облицовкамын иши не олды ?))) :)

Qaqa,Serxan ayin 21 gelmek isteyir,onunla gelersen eliyerik.Yada oblichovkani chixarib getirersen.

Bugun qara E53 BMW X5 gordum teze X5-in diskleri ile ! Diskler matoviy rengde idi! Sizin ishinizdir? Amma chox qesheng yarashirdi mat rengi hemin diske

Qaqa,bele pis chixmasin E53 nedi?))

bAyaglari hemin bu Renge Rover-i gerdum weherde 4ox geweng alinib!

Четкая работа!

Sohbeti yox) Dunen onu qarajdan chixardanda ne qeder adam yigildi bashina) Nece deyerler mushteri mushteri getirer,gerek yaxshi alinsin ki,o da kimise getirsin)

Опубликовано:

210 oblisovkasin neciye kraskaliyirsiz? qara mat. ancaq qiraq nikellerini kraskalamaq lazimdi.

Опубликовано:
Qaqa,Serxan ayin 21 gelmek isteyir,onunla gelersen eliyerik.Yada oblichovkani chixarib getirersen.

Ayin 21-i sene zang vurajam.

210 oblisovkasin neciye kraskaliyirsiz? qara mat. ancaq qiraq nikellerini kraskalamaq lazimdi.

gadasi onlar xirda ishlari gormurlar.mende sorushmushdum bele bir cavab verdiler, belkem indi nese firkirlerini deyishiblerse deye bilmerem

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...