Akim Опубликовано: 10 мая 2010 Опубликовано: 10 мая 2010 Dunen seni gordum malaka baginda ,mashin dogurdan da geshengdi ,4ox goze atilir spoyler Цитата
The Power Of Dreams Опубликовано: 10 мая 2010 Автор Опубликовано: 10 мая 2010 (изменено) Dunen seni gordum malaka baginda ,mashin dogurdan da geshengdi ,4ox goze atilir spoyler chox sagol qaqa! Diskleri de INSHAALLAH qoysam lap qesheng olacaq! Изменено 10 мая 2010 пользователем The Power Of Dreams Цитата
Type-R Опубликовано: 10 мая 2010 Опубликовано: 10 мая 2010 Niyal tereflere baxmisan.? Orda da 4oxlu diskler olur. Amma bahadi biraz1100dollar vereceysense zakaz ele tepteze germaniyadan.. Rota.. efir modelleri var.http://www.rarerims.co.uk/virtual/Mezelen ozun4un =) Цитата
Wa1do Опубликовано: 10 мая 2010 Опубликовано: 10 мая 2010 Niyal tereflere baxmisan.? Orda da 4oxlu diskler olur. Amma bahadi biraz1100dollar vereceysense zakaz ele tepteze germaniyadan.. Rota.. efir modelleri var. http://www.rarerims.co.uk/virtual/ Mezelen ozun4un =) Almaniyadan disk alsa, 2500-3000 dollara gəlib Bakıya çıxar. Almaniyadan başqa ölkəyə mal göndərmək çox bahadı. Almaniyadan(şəhərin adı yadımdan çıxı Novosibirskə diski 1300-ə dedilər deyəsən. Dİskin özünü isə 860 ya 880 yevroya təzə Novitec disklər alırdıq. Hesabıvı apar indi. Rota mən bildiyim qədəriylə elə də ucuzlu firma deyil. Цитата
The Power Of Dreams Опубликовано: 10 мая 2010 Автор Опубликовано: 10 мая 2010 Mence sechdiyim diskler en qesheng variantdi.Yarashmir beyem?Zor tutur! Duz demirem? Цитата
Wa1do Опубликовано: 10 мая 2010 Опубликовано: 10 мая 2010 Mence sechdiyim diskler en qesheng variantdi.Yarashmir beyem?Zor tutur! Duz demirem?Zor deyil, yola verir. 20" olsaydı, bax onda olardı fısqırıq. Цитата
The Power Of Dreams Опубликовано: 10 мая 2010 Автор Опубликовано: 10 мая 2010 Zor deyil, yola verir. 20" olsaydı, bax onda olardı fısqırıq.sen R17-ye de dedin yola verir,R18-e de))) Цитата
Wa1do Опубликовано: 10 мая 2010 Опубликовано: 10 мая 2010 sen R17-ye de dedin yola verir,R18-e de)))Səndə krılolar maşallah iridi, ona görə 18" disklər lap elə də super durmur. Məsələn bizim maşında 18 normaldı, 19 çox böyükdü, amma, əladı.Səndə isə 20" əla görünər. Цитата
The Power Of Dreams Опубликовано: 10 мая 2010 Автор Опубликовано: 10 мая 2010 Səndə krılolar maşallah iridi, ona görə 18" disklər lap elə də super durmur. Məsələn bizim maşında 18 normaldı, 19 çox böyükdü, amma, əladı.Səndə isə 20" əla görünər.peredoka zada ziyan deyil bes?Bilen var men nece tapim http://honda.co.ru/cars/cars/accord/techni...24_i-vtec.shtml bele bir shey amma menim mashinim uchun.hara baxiram ancaq teze model chixir.bilen varsa desin zehmet olmasa Цитата
Wa1do Опубликовано: 10 мая 2010 Опубликовано: 10 мая 2010 peredoka zada ziyan deyil bes?Bilen var men nece tapim http://honda.co.ru/cars/cars/accord/techni...24_i-vtec.shtml bele bir shey amma menim mashinim uchun.hara baxiram ancaq teze model chixir.bilen varsa desin zehmet olmasaPeredoka ziyan deyəndə ki, bu Jiquli zaddı niyə? 5X114.3 və uyğun offsetlə diski qoyursan, vəssəlam. Hər halda Bakının çuxurlarını saymaq fikrin yoxdu. Sadəcə benzini 1 litr çox sərf edəcək. İstəsən maraqlanmaq olar böyük disklə sürənlərdən. Rus saytında Alfa Romeo var 20 disklər qoyub. Sənə nə lazımdı ki? Ordakı kimi nə axtarırsan? Цитата
Adil Опубликовано: 11 мая 2010 Опубликовано: 11 мая 2010 Necedi? R18 Мен сени дюнун базарда гердюм гелдин текер готурдун гетдин диски салмага ) Дисклер мендже яхшыды! Цитата
The Power Of Dreams Опубликовано: 11 мая 2010 Автор Опубликовано: 11 мая 2010 Peredoka ziyan deyəndə ki, bu Jiquli zaddı niyə? 5X114.3 və uyğun offsetlə diski qoyursan, vəssəlam. Hər halda Bakının çuxurlarını saymaq fikrin yoxdu. Sadəcə benzini 1 litr çox sərf edəcək. İstəsən maraqlanmaq olar böyük disklə sürənlərdən. Rus saytında Alfa Romeo var 20 disklər qoyub. Sənə nə lazımdı ki? Ordakı kimi nə axtarırsan? Onda helelik bu 18-leri qoyub surum kayfini tutum,sora sataram o vaxta biraz pulum da olar qoyaram ustune R19 basaram altina. Мен сени дюнун базарда гердюм гелдин текер готурдун гетдин диски салмага )Дисклер мендже яхшыды! Gorende bir hal ehval tutda) Bazardaki bezi disk alverchilerinden uje ozum utanirame nechesine deyirem ki gelecem gelecem )) neche defe disk taxtirmisham ama hele almiram))) Цитата
Wa1do Опубликовано: 11 мая 2010 Опубликовано: 11 мая 2010 (изменено) Onda helelik bu 18-leri qoyub surum kayfini tutum,sora sataram o vaxta biraz pulum da olar qoyaram ustune R19 basaram altina. O da olar. Hər şey pulun başındadı da. Mən də 18" istəyirəm, amma, pul yoxdu. Bax bu 20"-di. Lap partdama vidi var maşının. ikinci şəkil isə 18"-di, ortası qara olduğuna balaca görünür. O da pis deyil. 20" olsa sənin maşınında, şəhərdə gəzəndə maşına ağzının suyunu axıda-axıda baxmayan adam qalmaz. Gorende bir hal ehval tutda) Bazardaki bezi disk alverchilerinden uje ozum utanirame nechesine deyirem ki gelecem gelecem )) neche defe disk taxtirmisham ama hele almiram))) Müştəri həmişə haqlıdı. Əsl biznesin qaydası budu. Изменено 11 мая 2010 пользователем Avtomaniya Цитата
The Power Of Dreams Опубликовано: 11 мая 2010 Автор Опубликовано: 11 мая 2010 (изменено) O da olar. Hər şey pulun başındadı da. Mən də 18" istəyirəm, amma, pul yoxdu. Bax bu 20"-di. Lap partdama vidi var maşının. ikinci şəkil isə 18"-di, ortası qara olduğuna balaca gцrьnьr. O da pis deyil. 20" olsa sənin maşınında, şəhərdə gəzəndə maşına ağzının suyunu axıda-axıda baxmayan adam qalmaz. Mьştəri həmişə haqlıdı. Əsl biznesin qaydası budu. INSHAALLAH sen de en yaxshilarindan qoyarsan!AMIN! Herden bele sheylere pul vermeye heyfim gelir!Ama ki yene de. Gedib eynime shalvar almiram gedib disk teker axtariram nebilim gic gic sheyler eliyirem mashina.))) Изменено 11 мая 2010 пользователем The Power Of Dreams Цитата
Wa1do Опубликовано: 11 мая 2010 Опубликовано: 11 мая 2010 (изменено) INSHAALLAH sen de en yaxshilarindan qoyarsan!AMIN! Herden bele sheylere pul vermeye heyfim gelir!Ama ki yene de. Gedib eynime shalvar almiram gedib disk teker axtariram nebilim gic gic sheyler eliyirem mashina.))) Mən nə istədiyimi bilirəm, sadəcə pul lazımdı ki, alım. İnşallah ala bilərəm. Atamın əlinə baxıram deyə səsim çıxmır. Həm də maşın çox vaxt atamda olur, mən evdə olanda sürürəm. O da rahatlıq xoşlayır. Əlində olsa bu 17"-ləri satıb 195/65/R15 qoyub sürər maşını. Maşın belədi də. Dəhşət xəstəlikdi. Hələlik 18" al, sonra İnşallah 19" alarsan. Yavaş-yavaş artırarsan diametri. Изменено 11 мая 2010 пользователем Avtomaniya Цитата
Type-R Опубликовано: 11 мая 2010 Опубликовано: 11 мая 2010 Bakida 18den yuxari disk surenin ya agli yoxdu ya da ki pulu bawinnan awib dawir.. Bele mawini ancaq centralni yollarnan gerey suresen ki diskler sag-salamat qalsin. Ele centrda da luklardan qa4irda-qa4irda adam lap gic olur.. Yoxsa her hefte gerey gedib diskleri vipramlyat eliyesen. Real deyil bakida nizkoprofilni teker.. Bizim yollarda 18" gucnen dozur o ki qaldi 20".. Sohbet orta klass sedannan gedir. Men dediyim disk teker "Rota" bahali firma deyil, bir ara isdiyirdim 17 superleggera O.Z-lerimi deyiwim bronz Rota Grida (18", 4x100), maraglanmiwdim disk teker orda 500-600eur, + gondermeyi 200-300$.. Diskleri pereqonwikler getirir mawinin baqajinda. Amma rastomojkasi senniydi.. Sonra risk elemedim bronz reng disk qoymaga 5boltuda ele men dediyim qiymete gelib 4ixar yegin.. prosto hele teker de lazim olacaq ustune taxmaga Цитата
The Power Of Dreams Опубликовано: 11 мая 2010 Автор Опубликовано: 11 мая 2010 (изменено) Bakida 18den yuxari disk surenin ya agli yoxdu ya da ki pulu bawinnan awib dawir.. Bele mawini ancaq centralni yollarnan gerey suresen ki diskler sag-salamat qalsin. Ele centrda da luklardan qa4irda-qa4irda adam lap gic olur.. Yoxsa her hefte gerey gedib diskleri vipramlyat eliyesen. Real deyil bakida nizkoprofilni teker.. Bizim yollarda 18" gucnen dozur o ki qaldi 20".. Sohbet orta klass sedannan gedir.Men dediyim disk teker "Rota" bahali firma deyil, bir ara isdiyirdim 17 superleggera O.Z-lerimi deyiwim bronz Rota Grida (18", 4x100), maraglanmiwdim disk teker orda 500-600eur, + gondermeyi 200-300$.. Diskleri pereqonwikler getirir mawinin baqajinda. Amma rastomojkasi senniydi.. Sonra risk elemedim bronz reng disk qoymaga 5boltuda ele men dediyim qiymete gelib 4ixar yegin.. prosto hele teker de lazim olacaq ustune taxmaga Sen tekersiz sur helelik,imkan olanda tekerlerini de alarsan))) zarafat eliyirem,senin sozunde heqiqet var,Bakida yaramaz.Balaca latoka dushen kimi elebil adam ozu dushur) mashindan evvel eseblerin peredoku dagilir))) Изменено 11 мая 2010 пользователем The Power Of Dreams Цитата
Adil Опубликовано: 11 мая 2010 Опубликовано: 11 мая 2010 Gorende bir hal ehval tutda) Bazardaki bezi disk alverchilerinden uje ozum utanirame nechesine deyirem ki gelecem gelecem )) neche defe disk taxtirmisham ama hele almiram))) Allah goysa gelen defe yaxinlawib hal ehval tutaram ;)istedim yaxinlawim amma sora gerdumk uturdun mawina getdin dedim he4nen olmaz gelen defe yaxinlawaram Цитата
The Power Of Dreams Опубликовано: 11 мая 2010 Автор Опубликовано: 11 мая 2010 Zehmet olmasa mene meslehet verin. Men R18 diskler almaq isteyirem ama ona 235/??/R18 ne olchude vurum bilmirem. 35,40 ya 45? ne vurum altina?Ustunde 205/55/R16-di. Zehmet olmasa bu barede deqiq melumati olanlar yazsin Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.