Перейти к содержанию

Мой Джейран! Speedhunter:)

The Power Of Dreams

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Qaqa oldurufsene.. Lexus hara, Honda hara. Day-dayskiy komfort hara, karbonovi spoyler hara))) ne daniwirsan..

camaat duz deyir gozde 18 alarsan.. sora bu 17leri hele satmag da var. Tem bolee Bakida indi he4 kes he4 neye pul vermey istemir.

Wekillere bax. eger 1200manat serf eliyirse zakaz eletdire bilersen. Lap efirini. En zor yarawan mence bronz rengde diskler olar. prosto bilmirem qaraynan nece tutacaq.

post-9998-1273335118_thumb.jpg

post-9998-1273335147_thumb.jpg

post-9998-1273335334_thumb.jpg

post-9998-1273335335_thumb.jpg

post-9998-1273335336_thumb.jpg

post-9998-1273335337_thumb.jpg

post-9998-1273335338_thumb.jpg

post-9998-1273335339_thumb.jpg

post-9998-1273335513_thumb.jpg

post-9998-1273335514_thumb.jpg

Опубликовано:

гардаш,буннан эввял олан гара дискляр бу дисклярдян 2193829842 дефя видди иди...

бу дискляр биринджиси баладжадыр икинджиси ися видсизди...

Лексусун дискини хачаннан хондая басыллар?:D

Опубликовано:

Michelin or Continental?

Sozun duzu, bunlar ikisi en bahali brendlardandi.

Continentalin tekeri nechiyedi? Bu razmerda men sorushdum dunen, mene 240$ pul dediler, bir denesine.

Tezedi ya surulmush?

Опубликовано: (изменено)

фяргя бах...

гардаш,1си гара диск сенин машиныва чох ярашыр,2-си ися дискин олчусю 18-19 олмалыды ,вя 3-джю спица фасон диск гящянг ярашар бу джюр машинлара...

бу lx470 деил ки о галынлыгда диск сечмисян сян...

бу енядя мяним оз шяхси фикиримди... :D

post-8493-1273338751_thumb.jpg

post-8493-1273338782_thumb.jpg

Изменено пользователем JaviD_418
фяргя бах...

гардаш,1си гара диск сенин машиныва чох ярашыр,2-си ися дискин олчусю 18-19 олмалыды ,вя 3-джю спица фасон диск гящянг ярашар бу джюр машинлара...

бу lx470 деил ки о галынлыгда диск сечмисян сян...

бу енядя мяним оз шяхси фикиримди... :uxaxa:

caneee bu accordlarin shushelerinin qaralarina baxe))) gucle heveslenmishdim ki disk teker alim hevesden dushdum))) qaqa sen o shekillerde dayanan mashinlarin dayandigi asvalta bax sora ise senin uchun Bilecerinin yollarini chekim qoyum bax,ferqi hiss edeceksen))))))

Michelin or Continental?

Sozun duzu, bunlar ikisi en bahali brendlardandi.

Continentalin tekeri nechiyedi? Bu razmerda men sorushdum dunen, mene 240$ pul dediler, bir denesine.

Tezedi ya surulmush?

Tezeleri de var surulmushleri de,surulmushleri qesheng veziyyetde hardasa birini 50 manata goturmek olar..Tezesi texminen sen deyen qiymetdi

Yaxshi tekerler var bazarda normal qiymete? Umumiyyetler necheden necheye kimidi qiymetler?

Almaniyada surulmush tekerler var,yaxshisi da var lap zoru da var sadece gezib baxib tapmaq lazimdi. 4 eded continental 200 manata babatini tapmaq olur.

Изменено пользователем The Power Of Dreams
caneee bu accordlarin shushelerinin qaralarina baxe))) gucle heveslenmishdim ki disk teker alim hevesden dushdum))) qaqa sen o shekillerde dayanan mashinlarin dayandigi asvalta bax sora ise senin uchun Bilecerinin yollarini chekim qoyum bax,ferqi hiss edeceksen))))))

гпрдаш,мян сяня 100 дяня машын горсядсям R19 дисклярнян Бакида фырланырлар...

сюрмяйдян асылыды..

само собой эгер сян о машины семейный машин кими истифадя едирсянся(района гедирсян),хямишя машында 4-5 няфяр адам олур онда конечно не стоит R19 гоймаг...

а если сам катаешься на ней то думаю R19 можно поставить:uxaxa:

Maşının krıloları цzьnь lezvalayır ki, mənə 19" disk-təkər tax.

Bu disklər belə də, yola verir. 16"-sə bu yaxşıdı.

qaqa duz deyirsen,pulum olsa mashina qoymaga bilirsen neyniyerem,krilolari enlederem neyi var sora lezzetdi ADR diskler basaram ustune olar qoz kimi.shekildeki kimi.Bilireme bele sheyler elemek olar amma realliqdan danishiram axi,meni de basha dushunde))) heveslendirin hech olmasa onu alim bele getse 16-larla firlanacam butun yayi(((((

post-8016-1273350659_thumb.jpg

basha dushmedim o diskin biri o qiymetdi yoxsa komplekti?

ону мяндя баша дюшмядим...

сяхяр зянг эля мараглан,гор не деирляр..

хяр халда бир дянясинин гиймяти о гядяр олмаз,мянджя...

Qaqa oldurufsene.. Lexus hara, Honda hara. Day-dayskiy komfort hara, karbonovi spoyler hara))) ne daniwirsan..

camaat duz deyir gozde 18 alarsan.. sora bu 17leri hele satmag da var. Tem bolee Bakida indi he4 kes he4 neye pul vermey istemir.

Wekillere bax. eger 1200manat serf eliyirse zakaz eletdire bilersen. Lap efirini. En zor yarawan mence bronz rengde diskler olar. prosto bilmirem qaraynan nece tutacaq.

biraz da men qoyum shekil:))) bax men ozum de bu tip disklerden qoydurmaq isteyirem,duzunu desek chox bahadiye nese diskler.goresen bunlarin qiymeti ne vaxt dushecek,men ebayda baxiram 200-300 dollara full diskler var komplekt

post-8016-1273352127_thumb.jpg

post-8016-1273352128_thumb.jpg

post-8016-1273352129_thumb.jpg

post-8016-1273352130_thumb.jpg

post-8016-1273352131_thumb.jpg

Опубликовано:

Rufat 2-ci shekilde disk qeshengdir! Hem de alanda biraz keyfiyyetli disk al ki, birinci yamaliq olmasin! Ortadan chat vermesin! :uxaxa:

Опубликовано:
Rufat 2-ci shekilde disk qeshengdir! Hem de alanda biraz keyfiyyetli disk al ki, birinci yamaliq olmasin! Ortadan chat vermesin! :uxaxa:

Tayvan diskleridi,ne derecede keyfiyyetlidi ama onu bilmirem.nece olur tayvan diskleri?evvel qoydugum diskler neyi var dozumlu diskler idi

Tutaq ki siz bu mashini almaq isteyirsiz,real ne qiymet teklif ederdiz?Uydurmaca olmasin,real fikrinizi bilmek isterdim ki satanda bilim ne qoyum qoymetini. ili 2006 Gedish 50.000 km. Ancaq Baki daxilinde surulub,rayon uzu gormeib) Ancaq qaraj sheraitinde saxlanilib.Her bir rahatligi var,elektrik oturacaqlar,qizdirilar oturacaqlar,panorama luk,deri salon,klimat,ABS,EBD,VSA. 2.0L V-TEC 160 at gucu. Sonradan qoyulan detallar : Arxa,on ve yan buferler,4 eded dumana qarshi lampalar, dumana qarshi lampalarda 4 eded xenon 6000K ve zavod yaxin ishiqlarda a 4300K xenon. + oz radnoy buferleri(fara yuyanlar ile birlikte). ,arxa nazik spoyler,arxa karbon spoyler, Accord yazisi olan paroqlar,Accorun radnoy ayaqaltilari,sonradan qurashdirilan sesbogucu(ikinci chixisha), R17 disk teker + R16 da ustunde. ve s. Zehmet olmasa qiymet teklif edin. onu da bildirim ki mashin 2006-da o vaxtki Hondanin resmi numayendesi olan Aztol motorsdan(indiki Volvo) alinib.

ону мяндя баша дюшмядим...

сяхяр зянг эля мараглан,гор не деирляр..

хяр халда бир дянясинин гиймяти о гядяр олмаз,мянджя...

qaqa baxdim o diskler 4 boltdu,mende 5 boltdu.

Maksimum 800 manata Bakıdadı. İşlənmişdi, bilmirəm daha gömrük haqqı verməlisən ya yox.

18"-di, Honda Tourer-in diskləridi. Təkərlər elə də yaxşı vəziyyətdə deyil.

post-5401-1273356928_thumb.jpg

post-5401-1273357282_thumb.jpg

Изменено пользователем Avtomaniya
Опубликовано:

R17 beyenilmediyi uchun comfortu sportla evez edirem,yeni ki fikrimi deyishirem ve R18 axtariram.Ne chixintili,ne spicha,ne qara,yalniz ve yalniz 5 ulduz R18. Yene de lexusun R18-ini gormushem lezzet eledi))) sabah gedib taxdirib baxacam gorum nece tutur.INSHAALLAH!

Опубликовано:

o gun bazardaydim. men diyen ADR gozume deymedi, satilib yegin.. amma ona oxwayan R18 Mitsubishi gordum.. duzdu tekerleri jeep tekerleri, profili boyuk idi.. amma vidi pis deyildi. Biraz amma vid vermey lazimdi disklere, emblemi 4ixartmali, ola biler biraz renglemeli, ulduz idi amma..

saglignan gagash gesheng mashindi .

bu sizde hondadu? bizde de acura tsx

Chox sagol!

Siz yeqin Amerikadasiz ona gore sizde Acuradi:)

o gun bazardaydim. men diyen ADR gozume deymedi, satilib yegin.. amma ona oxwayan R18 Mitsubishi gordum.. duzdu tekerleri jeep tekerleri, profili boyuk idi.. amma vidi pis deyildi. Biraz amma vid vermey lazimdi disklere, emblemi 4ixartmali, ola biler biraz renglemeli, ulduz idi amma..

Men uje neche gunlerdi bazara gedib gelirem nese maraqli birshey rast gelmir. R18 700 dollarada var 1100 dollara,gel indi basha dushde.deyirem bu ferq nededi?keyfiyyetinde?deyir yox satishinda.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...