Перейти к содержанию

Мой Джейран! Speedhunter:)

The Power Of Dreams

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

amma ikinci 1ciseidnen daha yaxwi tutur...hemde ondan daha gewengdi...amma balaca olduglarina 008 nen raziyam bagishlasin adini bilmirem...

deyishiklik elesen shekilin goyarsan bura zehmet deyilse

Опубликовано:
sen yaxsi turbo hevesine dusmusdun ee:)) meslehetime qulag assaydin indi turbo accorda gezirdin :huh:

Qaqa,sen mene dedin mexanika transmissiya tapim ama tapa bilmedim) Amerikada da axtardim ama dedim TSX-in transmissiyasi birden getmez Accorda

Saglignan qardash. Geshengdi. Esil streetracer mashinidi. Alta diodlar qoymag istemirsen?

Chox sagol qaqa!Alta uzaqdan idare oluna bilen neonlar qoymaq isteyirdim amma ki nese yere noqte kimi tek-tek vuran diodlardan isteyirem,chox guman tezlikle ondan yigdiracam.Her terefe 5 yada 6 eded.INSHAALLAH!

Опубликовано: (изменено)
Ela! :huh:

tesadufden Ele bu gun bu mashini babek prospektinde gordum! Yaxshi gorsenir :huh: Saglignan!

Chox sagol qaqa! He ola biler,bazara gedirdim disk tekerlere baxmaga. Disklerin qiymetleri dushub biraz.

Изменено пользователем The Power Of Dreams
Опубликовано:

Mawin bazarinda 18liy ADR var idi.. 1 il idi orda qalmiwdi. gor senin mawiniva gedirse gotur. Full disklerdi.. o vaxt tekernen biryerde 400e deyirdi.. Bazara giren kimi duz gedirsen, o 2 mertebeli pillekanli stroykada olmalidi

ps. senin ke4miw qara disklerin de deyesen ADR idi, amma bawqa model

Опубликовано:
Saglignan gewengmawindi

Diskleri deiwsen enazi 18 goy,kapoti ise karbon ele oranjeviy yarawmaz men bilen.

Chox sagol! He chox guman karbon olacaq kapot,narinci nese beyenilmedi)

Mawin bazarinda 18liy ADR var idi.. 1 il idi orda qalmiwdi. gor senin mawiniva gedirse gotur. Full disklerdi.. o vaxt tekernen biryerde 400e deyirdi.. Bazara giren kimi duz gedirsen, o 2 mertebeli pillekanli stroykada olmalidi

ps. senin ke4miw qara disklerin de deyesen ADR idi, amma bawqa model

Eger getse zor olar,bazara hansi terefden girende?

очень нравится эта машина:huh: единственный аккорд со вкусом собранный в Баку :huh: часто вижу. кажется бампер немного поврежден ?

Chox sagol qaqa! Buferin alti ora-bura deymekden qirilmishdi, verdim ustaya,buferi ela duzeltdi ve dumana qarshi lampalari elave eledik,birde ki setkalarin rengini deyishdik.Evvel qara idi indi ise shekildeki kimidi

post-8016-1273092082_thumb.jpg

post-8016-1273092210_thumb.jpg

Опубликовано:
amma ikinci 1ciseidnen daha yaxwi tutur...hemde ondan daha gewengdi...amma balaca olduglarina 008 nen raziyam bagishlasin adini bilmirem...

deyishiklik elesen shekilin goyarsan bura zehmet deyilse

Nese onsuzda ozume de o qeder lezzet elemedi bu diskler.birinci 18 olmasina baxmayaraq,chixintili olduguna gore 17-liik diske oxshayir,o birinin de vidi chox sadedi.Sabah yene de gedecem,shekillerini chekib qoyacam burda baxariq.

istesen diskileri dubaydan sifarish vere bilersen. getire bilerik.

Изменено пользователем Mc-TuRBo
purjunlari 1 diw kesdirsen masin vide geler..2 diw kesdirsen lap full olar :huh:

qaqa sen bu shekilde diqqtle mashinin onden ve yanlardan yerle olan mesafesine fikir ver,bele onu surmek chetindi,oki qaldi biraz da ashagi dushse vobshe gerek surmuyesen))) Men ozum 2 barmaq isteyirdim dushsun ama gordum ki yene de alinmir,tranplinlerden hech keche bilmeyecem sora.

post-8016-1273093263_thumb.jpg

Опубликовано:
qaqa sen bu shekilde diqqtle mashinin onden ve yanlardan yerle olan mesafesine fikir ver,bele onu surmek chetindi,oki qaldi biraz da ashagi dushse vobshe gerek surmuyesen))) Men ozum 2 barmaq isteyirdim dushsun ama gordum ki yene de alinmir,tranplinlerden hech keche bilmeyecem sora.

ola biler.ozumun de fikrim var. ama siz getirirsizse ozum disk uchun getmeyime ehtiyyac qalmaz,nechiye chixar 18 ve 19.zehmet deyilse heresinin ayri ayri qiymetini deyerdin

baxir diskilere. sen hansi diskilerden isteyirsen ?

baxir diskilere. sen hansi diskilerden isteyirsen ?

18-lik 5 ulduz disk isteyirem.Ama xrom yada tam qara olmasin.Birde ki,Kitay olmasin. Tayvan olsun

Опубликовано:
18-lik 5 ulduz disk isteyirem.Ama xrom yada tam qara olmasin.Birde ki,Kitay olmasin. Tayvan olsun

ok..orgenim sene deyecem..

Arxadaki uzun nomreni kvadrat nomreye deyishdim,fikrimce arxada kvadrat nomre daha yaxshi gorsenir.

post-8016-1273138546_thumb.jpg

Опубликовано:
Eger getse zor olar,bazara hansi terefden girende?

Bu wekile bax. qeyd elediyim stroykanin birinci mertebesinde diskler var ox 4ekdiyim terefde.. Orda bax eger satilmiyibsa orda olmalidi.. Men o vaxt e39-a qoymag istedim bulari getmedi, ona gore deyirem belke senin mawina geder.

post-9998-1273145046_thumb.jpg

Опубликовано:
Bu wekile bax. qeyd elediyim stroykanin birinci mertebesinde diskler var ox 4ekdiyim terefde.. Orda bax eger satilmiyibsa orda olmalidi.. Men o vaxt e39-a qoymag istedim bulari getmedi, ona gore deyirem belke senin mawina geder.

Chox sagol qaqa! Gedib baxacam INSHAALLAH!

Опубликовано:

seks vidi var mashinin. shadliqlara suresen) :dance4:

ama mene ele gelir gabag nomreni ortadan vursan lap ela olar. yazilanlari oxudum hec kim nomre barede hecne yazmiyib

Опубликовано:
seks vidi var mashinin. shadliqlara suresen) ;)

ama mene ele gelir gabag nomreni ortadan vursan lap ela olar. yazilanlari oxudum hec kim nomre barede hecne yazmiyib

Yoxee qadasi, nomre qiragdan vurmaq seviyyedi..

bidene bu wekile bax fikir aparacaq seni :dance4:

McLaren Mercedes SLR 722 Edition, ucuzdu mawin demezdim

Chox sagol qaqa! Gedib baxacam INSHAALLAH!

OK.

Sora Deyersen noldu, nolmadi.. )

post-9998-1273170116_thumb.jpg

seks vidi var mashinin. shadliqlara suresen) :dance4:

Chox sagol qaqa!

Nomreni зox fikirləşmişəm.Ortadan vurub baxmışam,Maşının vidi eledi ki, uzun nomreni ortadan vuranda bığa oxşayır.Kvadrat nomreni ortadan vuranda Hitlerski bığa oxşayır))) ona gorə kənardan vururam,həm də mənim zovqumcə kənardan qəşəngdi.Dumana qarşı olmayanda kvadratı vururdum kənara amma dumana qarşı lampalar əlavə olunandan sora kvadrat onların qarşısını kəsdiyi uchun uzun qoydum.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...