Перейти к содержанию

Продаю маркеры для шины

Wa1do

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
AVTO

Markerler ne vaxt bakida olacag texminen?

Inşallah bir 15 günə çatar Allahın köməkliyi ilə. Çatan kimi xəbər eləyəcəm, narahat olma. :huh:

2 partiyanı birlikdə göndərmək istəyirəm ki, qarışıqlıq düşməsin. Hamısını bir dəfəyə siz götürəsiz, bir dəfəyə də mən göndərim.

Bir az gecikəcəyinə görə məni üzrlü sayın.

mene 1 dene qirmizi

Rüfət qırmızı yoxdu, başlıqda yazmışam axı.

Xahiş edirəm, başlıqda yazdığım qiymət və hansı rənglərin olduğuna diqqət yetirin.

Опубликовано:

Xahiş edirəm, başlıqda yazdığım qiymət və hansı rənglərin olduğuna diqqət yetirin.

Опубликовано:

indi diqqetsizliyime gore yeqin ki bagishlayarsanda meni) bes ne vaxt olacaq?

Allah bağışlasın, o nə sözdü?

Nə bilim, hələki yoxdu. Ancaq, yazdığım rənglərdi. Əgər istəyirsənsə, seç, göndərim.

Опубликовано:

Baş şərhdə yazdığım rənglər hələ də möcuddu. İstəyən seçdiyi rəngi, uyğun qiyməti və sifarişin sayını göstərsin. Axşama İnşallah sifariş verməyə çalışacam.

• 5 недель спустя...
Опубликовано:
up

Gardash bir xeber var?

Üzüm yerə düşüdü yanıvızda, 1 aydı gəlib çatmır. Qaça-qaça gəlsəydilər artıq Bakıda olardılar. Bir də axırıncı sifariş gec gəldi, o da gecikdirdi məni. Göndərəcəm yaxın günlərə İnşallah. Bakıya çatan kimi xəbər eləyəcəm.

Hal hazirda hansi rengler realdi?

12 manatlıq yoxdu, qırmızı rəng yoxdu. Qalan hamısı var.

Опубликовано:
12 manatliq ag ile 8 manatliq agin ne ferqi var?

Deyəsən miqdarında fərq var idi. Bir də 8 manatlıq İtaliya istehsalıdı səhv eləmirəmsə. Onsuz da 12 manatlıq yoxdu.

мне нужен будет 1 белый...

Qoy 2 partiyanı göndərim görüm başıma nə iş gəlir. Uşaqlarda da baxarsan bir. Bir 7-8 mal yığılsın, bir də göndərim. Yoxsa mənə baha başa gəlir. Sizə də sərf eləməz onda.

• 4 недели спустя...
Опубликовано: (изменено)

Azərbaycanın nəyini deyim mən. Şərəfsizlər 6 dənə markeri gömrükdə boğub. Evdən kişi 12 dənə qoyub yollayıb, Fariz deyir 4 ağ, bir sarı, bir qırmızı çatıb. O dəfə dostumun oğluna Ferrari krasovka da yollamışdım, karobkası cırığ-cırığ çatmışdı.

Lomkaçılığ,hoppanıb qabağa düşmək istəyəndə geri düşmək buna deyilir. Guya ordan nə qazanacaydım.

Изменено пользователем Avtomaniya
Опубликовано:
Azərbaycanın nəyini deyim mən. Şərəfsizlər 6 dənə markeri gömrükdə boğub. Evdən kişi 12 dənə qoyub yollayıb, Fariz deyir 4 ağ, bir sarı, bir qırmızı çatıb. O dəfə dostumun oğluna Ferrari krasovka da yollamışdım, karobkası cırığ-cırığ çatmışdı.

Lomkaçılığ,hoppanıb qabağa düşmək istəyəndə geri düşmək buna deyilir. Guya ordan nə qazanacaydım.

БУРА ВЕТЕНДИР!!!

Опубликовано:
БУРА ВЕТЕНДИР!!!

Сейчас я злой как собака. Ещё ушагларын янында юзюм йeре дюшдю. :)

4 dənə 12 manatlıq ağ, 2 dənə 10 manatlıq sarı və qırmızı. Bir dənə ağ və qırmızı Cümşüdündü(Outlavv 860), qalan 3 ağ və sarını da kim istəyir götürsün. Azərbaycan gömrüyü 60 manat ziyana saldı məni, şərəfsizlər.

Mallar Farizdədi (V-Zeer). Kim istəyir getsin götürsün.

post-5401-1274125430_thumb.jpg

Изменено пользователем Avtomaniya
Опубликовано:

Chox sagol gardash!

2 dene ag ve bir qirmizini goture bilerem? Eger satilmayibsa.

Опубликовано:

Один белый и красный Outlavv 860 хотел,

Один белый хотел юзер 2101.

Остались 2 белых и один жёлтый.

Один белый и красный Outlavv 860 хотел,

Один белый хотел юзер 2101.

Остались 2 белых и один жёлтый.

тогда наверное 2 белых возьму

Изменено пользователем ///MPOWER
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...