Перейти к содержанию

Вопрос-Ответ по автомобильным темам

Az-R

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Pochtla gondarilirsa, onda kargoda saxlayajaxlar.

Imkan varsa, satan adama d ki ustuna va sanadlara yazsin ki telefon ishlanmishdir.

Onda ilishmirlar

javid ichini achib baxmayacaqlar ki, heqiqeten ishlenilib yoxsa yox? Bir de saxlasalar ne etmeliyem?

Опубликовано:

javid ichini achib baxmayacaqlar ki, heqiqeten ishlenilib yoxsa yox? Bir de saxlasalar ne etmeliyem?

saxlasalar. gomruk rumusunu odemek lazimdi. odaki here bir shey deyir. malin deyerinin 23%-30%-ni odemelisen. .deyirlerki gomruk ishchilerinin ozleri bu %-i istedikleri kimi deyishir ona gore 23-30 arasi olur.

Опубликовано:

Mexaniki transmissiyada yağı dəyişməyə ehtiyac yoxdur, amma avtomatik transmissiyada hər 30 000 km-dən bir transmissiyanın yağı dəyişilməlidir.

последние коробки идут необслуживаемые.

Опубликовано:

У меня разве на w203 последняя коробка?

Опубликовано:

İnan ki, onlar içinə baxmağın yollarını bilirlər :) Yoxds çoxdan hamıda ucuz qiymətə təzə texnologiya olardı. İqtisadi İnkişaf Nazirliyində elektron ticarət üzrə məsul əməkdaş özü bizdəki bu proseduralardan şikayət edirdi. Odur ki, işini sağlam tutmaq məsləhətdir.

Опубликовано:

Pochtla gondarilirsa, onda kargoda saxlayajaxlar.

Imkan varsa, satan adama d ki ustuna va sanadlara yazsin ki telefon ishlanmishdir.

Onda ilishmirlar

Mənə maraqlıdır. Mən Emilə Saab qazanını göndərəndə heç kim ilişmədi, qardaşıma skate yollamışdıq, ona da heç kim ilişmədi. Buna niyə ilişməlidirlər?

Опубликовано:

İnan ki, onlar içinə baxmağın yollarını bilirlər :) Yoxds çoxdan hamıda ucuz qiymətə təzə texnologiya olardı. İqtisadi İnkişaf Nazirliyində elektron ticarət üzrə məsul əməkdaş özü bizdəki bu proseduralardan şikayət edirdi. Odur ki, işini sağlam tutmaq məsləhətdir.

teze telefondur.. belke saticiya desem ki, telefonun qutusu hech neyi lazim deyil, yalniz telefonun ozunu ve aksesuarlarini gondersin, onda da problem yaranar???

Mənə maraqlıdır. Mən Emilə Saab qazanını göndərəndə heç kim ilişmədi, qardaşıma skate yollamışdıq, ona da heç kim ilişmədi. Buna niyə ilişməlidirlər?

sen gonderdiklerinin qiymeti ne qeder idi?

Опубликовано: (изменено)

sen gonderdiklerinin qiymeti ne qeder idi?

Qazanı deyəsən 100 avro yazmışdım. Skate də 60 avro yazmışdım, ya nəsə belə bir şey.

Ebaydan nə telefon alırsan? Bəlkə biz tərəfdə var.

Изменено пользователем Avtomaniya
Опубликовано:

Qazanı deyəsən 100 avro yazmışdım. Skate də 60 avro yazmışdım, ya nəsə belə bir şey.

iphone 4 16GB white.. hesabladim eledim.. fikirleshdim ki, ebay-dan sifarish vermek chox ucuz alinir.. sonra da yadima dushdu ki, burda problem yarana biler.. ona gore maraqlaniram..

Опубликовано:

Вот именно!

Все что дороже 200 манат(по крайне мере электроника) подлежит налогообложению

P.S.Рассказывайте свои секреты,как можно нашу таможню обмануть......Кстати,я будущий таможенник:)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

iphone 4 16GB white.. hesabladim eledim.. fikirleshdim ki, ebay-dan sifarish vermek chox ucuz alinir.. sonra da yadima dushdu ki, burda problem yarana biler.. ona gore maraqlaniram..

Bizdən 600 avroya göndərmək olar.

Bir də ZTE Skate telefonuna bax. Çin telefonudu, yəni firma çin firmasıdır, amma iPhone-dan geri qalmır, qiyməti də ucuzdur. Əgər onu bəyənsən, göndərə bilərəm.

Məndə belə variant da var. Olur ki, kimsə alır, sonra heç qutunu açmadan satır və ya kiməsə hədiyyə verirlər, o da ehtiyacı olmadığına o telefonu satır. O halda ucuz qiymətə tutmaq olur.

Опубликовано:

Manim ish yoldashim hela eliyib

Qardashi ona tel gondarirdi HTC

yazib ki ishlanmishdir

Ilishmadilar

Gedib pochtdan goturdu

Man praktikada olan sheylardan danishiram

Bela sheylar bashima chox galib.

Amma san istayirsan yena da maraqlan.

• Yeri var! 1
Опубликовано: (изменено)

teze telefondur.. belke saticiya desem ki, telefonun qutusu hech neyi lazim deyil, yalniz telefonun ozunu ve aksesuarlarini gondersin, onda da problem yaranar???

Javid buna cavab ver plizzz.. bele elesem alinar? :)

Изменено пользователем GuliyevicH
Опубликовано:

Javid buna cavab ver plizzz.. bele elesem alinar? :)

Niya telefonuvu korobkasiz gondarsinlar ki?!

Sonra satanda ucuz satajaxsan :)

Sabah gomrukchulardan sorushub sana daqiq deyaram natar ela

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Niya telefonuvu korobkasiz gondarsinlar ki?!

Sonra satanda ucuz satajaxsan ;)

Sabah gomrukchulardan sorushub sana daqiq deyaram natar ela

Aye mene ne var ee.. Alib satmagi da bacarmiram.. 600 manata aldigimi seherisi loxlayib 300 manata elimden alirlar.. :)

Chox xahish edirem bir melumat elde etsen xeber ele qardash.. :)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

У меня разве на w203 последняя коробка?

Мне сказали мерсовские коробки считаются из нового поколения.

Опубликовано:

Сегодня стало интересно-при переклбчении кпп в спорт режим,нужно останавливаться или же хотябы на тормоз нажать?Ну в смысле чтобы коробку не повредить....

P.S.Сейчас просто так переключаю...

Опубликовано:

Сегодня стало интересно-при переклбчении кпп в спорт режим,нужно останавливаться или же хотябы на тормоз нажать?Ну в смысле чтобы коробку не повредить....

P.S.Сейчас просто так переключаю...

Прямо на ходу можно.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

men de bileni ele gede gede sporta qoshmaq olar.. yoxsa goreceksen ki, arxadan qaqash gelir, sen de surmek isteyeceksen onunla.. deyeceksen ki, qaqash bidene gozle mashini saxlayim sport rejime kechirim biryerde surek..?! :)

• Yeri var! 3
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...