Перейти к содержанию

Вопрос-Ответ по автомобильным темам

Az-R

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Gurcustandaki mashinlarin qiymetlerine baxmag ucun auto.az kimi, рекламазапрещена.ком kimi sayt bilen var? :angel:

myauto.ge

auto.ge

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Народ, кто в Баку видел спортивный гоночный ВАЗ и когда видел?

заранее збазаибО :D

если есть фотки то выложите пожалуйста, а то интересно стало )

bu yaxinlarda gormushem ag mat. 07.. matoru baresinde melumatim yoxdu. ama mashinin vidinnen nese shubheli idi) shekilini sabah qoyaram. sumqayit mashinidi. texniki idman cemiyyeti idi sehv elemiremse. orani temsil eleyirdi. genclikde karting chempionati olanda.

Опубликовано:

bu yaxinlarda gormushem ag mat. 07.. matoru baresinde melumatim yoxdu. ama mashinin vidinnen nese shubheli idi) shekilini sabah qoyaram. sumqayit mashinidi. texniki idman cemiyyeti idi sehv elemiremse. orani temsil eleyirdi. genclikde karting chempionati olanda.

давай выкладывай )))

если чесно то ag mat 07 sport чето не верится )

Опубликовано: (изменено)

Народ, кто в Баку видел спортивный гоночный ВАЗ и когда видел?

заранее збазаибО :D

если есть фотки то выложите пожалуйста, а то интересно стало )

Есть, которые под копотные пространства форсирован, а так ничего нет.

На форуме у юзера my011 2.0 двигатель на 213-ом блоке. Коробка 011-тая, 4 ступка, не успевает, хотел R1 каробку собрать. Фотки машины нет.

У АТЕЦ-а думаю видел какая машина. Ещё в городе есть 011-ый, 1.8 двигатель, но не очень (посмотри фотку). Машина АТЕЦ-а прошел её 2.5 корпус с 1.6 форсированным двигателем. Конечна у него тогда не только форсировка было.

И ещё в городе есть машины, который собрал АТЕЦ. Я знаю столько.

post-5401-0-57716600-1307834125_thumb.jp

Изменено пользователем Avtomaniya
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

Есть, которые под копотные пространства форсирован, а так ничего нет.

На форуме у юзера my011 2.0 двигатель на 213-ом блоке. Коробка 011-тая, 4 ступка, не успевает, хотел R1 каробку собрать. Фотки машины нет.

У АТЕЦ-а думаю видел какая машина. Ещё в городе есть 011-ый, 1.8 двигатель, но не очень (посмотри фотку). Машина АТЕЦ-а прошел её 2.5 корпус с 1.6 форсированным двигателем. Конечна у него тогда не только форсировка было.

И ещё в городе есть машины, который собрал АТЕЦ. Я знаю столько.

понятно спасибо ! если еще что нибудь найдете покажите пожалуйста. :D

Опубликовано:

Кто в Повер Поинте хорошо разбирается? Мне срочно нужна помощь. Мне надо переделать один файл, но как только я что то там удаляю или копирую или еще что то, сразу выдается ошибка и файл закрывается. В чем может быть проблема? Мне до завтра его надо доработать, но сволочь никак не поддается.

Опубликовано:

Кто в Повер Поинте хорошо разбирается? Мне срочно нужна помощь. Мне надо переделать один файл, но как только я что то там удаляю или копирую или еще что то, сразу выдается ошибка и файл закрывается. В чем может быть проблема? Мне до завтра его надо доработать, но сволочь никак не поддается.

Sabir, bashqa fayl-larda hemin shey olur? Men ele fikirleshirem ki faylda nese sehv var, sehv chixan kimi yaygin baglanir, amma adeten baglananda Save/Save as/Cancel olursa, sen yaygin bilmiyib [Don't ask again]-a basmisan.

Try on other machine, I think that will help if the file is not harmed. If it is, then send me the material which do you need to be done, I'll do it for you.

Sorry cause of language, in internet cafe is difficult to write.

Опубликовано:

o biri temada yazdim, cavab veren olmadi.. ona gore yazdim bura.. offtop olsa sorry 10%-a da problem yoxdu..

demeli bele.. mendeki starik 1ci skorostdan, ikiye atanda, ele bil ruchnoy korobkalarda muftani basib qazi verersen, sora da birden muftani buraxarsan mashin terpener ee yerinnen, heminki kimi kechir.. ele bil qazi verirsen 6-7min abarota qalxanda atir ikiye.. menim vaxtim olmuyub, evdekiler ustaya gosteribler, usta deyib ki, korobka "yanib".. "yanib" sozu nese mene catmadi.. ona gore sorushmag istedim ki, belke siz nese bilesiz.. evvelceden cox sag olun..

Transmissiyanın yağını vaxtında dəyişmisiz? Ola bilsin səbəb vaxtında qulluq olunmaması olub.

Transmissiyanı dəyişmək imkanın varsa, dəyiş, əgər düzələrsə, düzəltdir.

Опубликовано:

Когда нужно менять Масло Коробки на W203? Пробег уже 100257.... И какое масло надо заливать?!

Опубликовано:

Когда нужно менять Масло Коробки на W203? Пробег уже 100257.... И какое масло надо заливать?!

У меня w202 уже 150к ещё не менялся.По моему вообше ненадо трогать коробку.

Опубликовано:

У меня просто иногда Дёргает... из-за этого говорю, может время пришло?

Может ли, как-то, что-то повлияет в передке на правое переднее колесо? 2ая покрышка прокалывается уже.......

Опубликовано:

1. Baku London demishken, bashqa fayllarda prob elemisen?

2. imkan varsa screenshot ele ne owibka verir..

Transmissiyanın yağını vaxtında dəyişmisiz? Ola bilsin səbəb vaxtında qulluq olunmaması olub.

Transmissiyanı dəyişmək imkanın varsa, dəyiş, əgər düzələrsə, düzəltdir.

inan yadimda deyil.. ama deyesen ele lentadandi.. qaz verirsen taxometr direnir 7 mine, motor cirilir ama ozu getmir.. 2-e de atmir.. ayagi chekirsen qazdan tezeden qaz verirsen, atir 2-e..

p.s. bu tolko qazi cox verende olur.. lap ashagi dovrlerde normal atir 2-e.. no yene de, svetoforda yashil ishig yananda 1000-2000 abarotnan yerinnen goturende arxadan soyushlu siqnallar adamin omrune girir ))

• Yeri var! 1
Опубликовано:

1. Baku London demishken, bashqa fayllarda prob elemisen?

2. imkan varsa screenshot ele ne owibka verir..

Çox sağ olun. Təzə ofisdə düzəltdim, səhv vermədi. Amma maraqlıdır ki, fayl təzə ofisdə yaradılmamışdı.

Опубликовано: (изменено)

inan yadimda deyil.. ama deyesen ele lentadandi.. qaz verirsen taxometr direnir 7 mine, motor cirilir ama ozu getmir.. 2-e de atmir.. ayagi chekirsen qazdan tezeden qaz verirsen, atir 2-e..

p.s. bu tolko qazi cox verende olur.. lap ashagi dovrlerde normal atir 2-e.. no yene de, svetoforda yashil ishig yananda 1000-2000 abarotnan yerinnen goturende arxadan soyushlu siqnallar adamin omrune girir ))

Transmissiyanın anasını ağlatmısız, lentası oppalara gedib. Avtomat transmissiyanın yağı hər 30 000 km-dən bir dəyişilməlidir.

У меня просто иногда Дёргает... из-за этого говорю, может время пришло?

Avtomat transmissiyanın yağı hər 30 000 km-dən bir dəyişilməlidir. Hansı yağ tökülməlidir, dəqiq bilmirəm, amma transmissiyanın özünəməxsus yağı var.

У меня w202 уже 150к ещё не менялся.По моему вообше ненадо трогать коробку.

Mexaniki transmissiyada yağı dəyişməyə ehtiyac yoxdur, amma avtomatik transmissiyada hər 30 000 km-dən bir transmissiyanın yağı dəyişilməlidir.

Изменено пользователем Avtomaniya
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

korobkani zbor deyishdirdim.. yagini da vurdular qeweng.. mashin oldu top kimi.. gece ele yagishdan sora rezki direshdim, mashini yoxladim ))) canini yiyerem podvadit elemedi ))) svetafora kimi nomreni ezberledi sora yollarimiz ayrildi )))

Çox sağ olun. Təzə ofisdə düzəltdim, səhv vermədi. Amma maraqlıdır ki, fayl təzə ofisdə yaradılmamışdı.

her faylin tipi var, bunu bilirsen :D Power Point 2003de de *.ppt olur.. P..P..2007-de ama *.pptX.. ola bilsin fayl teze office-de hazirlanib.. sora kohne office-de achilmagi ucun (hansi ki, hemishe oshibka verir) arxasindaki "X" herfi silinib.. internet klubda ishliyende ele fayllar tez tez chixirdi qabagima.. kohne office-de achilmagi ucun "Save as ..." -> "MS Office 97-2003 document" kimi save elemek lazimdi.. onda hem kohnede hem de tezede achir :D

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Ebay-dan telefon almaq isteyirem.. poct-un pulu ile birlikde hardasa 750 dollar edir... sifarish etsem burda nese gomruk pulu odemeliyem?

Опубликовано:

Срочно нужна несколько видов, неоновых саксофонов . Помогите

Опубликовано:

Ebay-dan telefon almaq isteyirem.. poct-un pulu ile birlikde hardasa 750 dollar edir... sifarish etsem burda nese gomruk pulu odemeliyem?

Pochtla gondarilirsa, onda kargoda saxlayajaxlar.

Imkan varsa, satan adama d ki ustuna va sanadlara yazsin ki telefon ishlanmishdir.

Onda ilishmirlar

• Yeri var! 1
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...