Перейти к содержанию

Наши работы по виртуальному тюнингу

007

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Спасибо) подарил самому себе на день рождения) :D

У тебя сегодня ДР?

Тогда поздравляю,всего самого наилучшего и побольше виртуального тюнинга)) :HB:

Опубликовано:

Chox sagol :)

Mashinin kolgesinnen sohbet gedir? Xeir, bu fonda var idi ele, yani bu kolge deyil, sen sef basha dushmusen.

Опубликовано:

Qardaşım, əgər o maşının altındadırsa, deməli o kölgədir.

Mən səhf başa düşməmişəm, mən bilirəm ki, əşyanın kölgəsi olur və burada bu qaraltı da bunu ifadə edir.

Əgər, bunu ifadə edirsə, dediyim kimi kölgənin düşmə bucağı səhvdir.

Yox, sən əgər ümumiyyətlə kölgə nəzərdə tutmamısansa, bu özü də səhvdir.

Məni yanlış anlama, sadəcə olaraq tənqidləri düzgün qarşılayıb, doğru qiymətləndirmək lazımdır.

İlk cümləmdə də qeyd etmişdim, işin əladır.Lakin kölgənin düşmə bucağı düzgün deyil.

Опубликовано:

Незнаю в тему или нет, я смотрю как великолепно вы работаете на Фотошопе Респект вам ребята, вы мастера Фотошопа не думали над новым дизайном Логотипа Авто.Аз ))) ??

Было бы олично посмотреть на ваши работы )))

Опубликовано:

bu deyqe eledim,tez bazar:)sef axtarmayin! ite tokdu!sadece bu disklerin arzusundayam:(ve pnevmopodveskanin:(

post-11053-0-16673900-1313015423_thumb.j

Опубликовано:

Niyə arxaya plyonka çəkdirmirsən?Keçən dəfə səni Novxanıda gördüm, arxa şəffaf idi.

Offtop`a görə bağışlayın!

Опубликовано:

Meni en chox mashinin motoru,xodovoyu,optikasi,diskleri ve salon ishleri maraqlandirir,mence bunlar chox gozellik verir plonkaya baxanda,plonka artiq cheyne tupur sohbetdi,arzum var biraz tund shushe tapim,onda belke krugovoy deyiwdim,amma ona hele chox var:)indi motoru saz veziyete getirirem ve at gucun artiracam,filtrler,babinler,zaslonkani temizletdirirem,bele motorda he4 problem yoxdu,sonra xodovoyda bir iki xirda iw var,kak vseqda granat zad,ostalnoy goz kimidi,tfu tfu:)

P.S:be niye siqnal vermedun?:)

yenede offtop eledim,uzrlu hesab edin!

Опубликовано:

İnşAllah!:)

Siqnallıq deyildi, mənim maşınımın arxası ilə demən olar ki, sənin maşının arxası, arxa-arxaya durmuşdular.

Barbados`da mən hasarın o biri tərəfində saxlamışdım üzü yola, sən də hasarın bu biri tərəfində üzü dənizə. :)

Evə gedirdim, onda gördüm.Heç kim yox idi sənin maşınının yanında.

Offtop`a görə bağışlayın!

• 2 недели спустя...
Опубликовано:

Хотелось бы Увидеть все твои работы )) Лайк ))) Научи меня тоже виртуальничать ))) у меня тоже пару Фантастических моразмов есть ))))

Опубликовано:

Azerbaycan yoxduda orda. Yazmisham adminlere neche defe, ki Azerbaycanida ora dobavit elesinler, fikir veren olmuyub.

Dedim Turkey goyumda day Azerbaycana yaxin odu.

• 1 месяц спустя...
Опубликовано: (изменено)

Эйй сэнсэи фотошопа плз можете покраить диски в белый )) на этой фотке )

буду благадарен )

post-189-0-84266100-1318164207_thumb.jpg

Изменено пользователем nark

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...