Перейти к содержанию

Javid & Abbas, Ad Gununuz Mubarek

Назим

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Джавид гардаш от всей души желаю тебе всего наилучшего!!

Ен эсаасы исе чан саглыгы!!!

Ад гюнюн мюбарек.

Sapsibo brat!

ALLAH komayin olsun!

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Лева, поздравляю :) Извини, немного опоздал. Остался без интернета, дунйадан хеберим йохду :) Всега хорошего тебе и всего красивого.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

...bir dəfə demişəm - indi də deyəcəm - mənim kimi dostun boynu sınsın!

Elə bil Stiv Cobsdan sonra Apple-in bütün işlərini, bir də Suriya məsələsini mənə həll eləməyi tapşırıblar - dost-tanışa vaxt yoxdur.

Dost, qardaş!

Bu sözləri sənə demək mənim üçün necə xoşdur - bir Allah bilir.

Forumda sənnən 3 gün fərqi ilə registrasiya olunmuşuq 2008-ci ildə.

Təzə-təzə nəsə yazmağa başlayanda, bir gün Nəzmi üstümə xod getdi, Fərid "за оффтоп" nə bilim day nəyəsə görə ban eladi 3 günlük və s. )))

Mən də bir iki dəfə səndən məsləhət aldım ki, nəyi necə yazmaq lazımdı ))

Sonrada ki, snejnıy sobirun, Sinanın boynu sınsın, Afinin ağır söhbətləri və s.

Olduq sənnən dost!

Həyatda bizim hamımızın qazancları olur. Kimidə maadiyyat, kimidə mənəviyyat, kimi də özünə dost qazanır.

Mənə belə gəlir ki, mənim indiyədək qazandıqlarımın içində sən varsan.

Qaqa, səni təbrik eləyirəm. Sənə can sağlığı, uzun ömür, bir də özün kimi çoxlu dost arzulayıram.

п.с. что я написал?! )))))

п.п.с. bunu copy-paste eləyib Abası təbrik eləsəm inciməz görəsən?!

• Yeri var! 8
Опубликовано:

Вы издеваетесь?! ))))

У всех Дубайских вчера был др?! ))

Абасик, поздравляю тебя мой брат!

Как сказал Дерзак, ты очень хорматджил и очень йер билан оглансан.

А это поверь очень не маловажные показатели.

Немножко ПР-а:

As I know Абасу для друга ничего не жалко. Когда бы что бы я у него не просил, джаннан-башнан. Всегда улыбчивый и всегда позитивный.

С Дубая дефицитную вещчь для меня купил-привез!

В Дубае встретил (с Джавидом), там же проводил (с Джавидом), когда-что нужно звони сказал (с Джавидом)

Нужен был мотик, не поленился, приехал в Загульбу.

Дай на дейим?!

Красава ты!

Как однажды сказала наша хорошая, общая знакомая - с тобой можно на разведку! Ты надежный человек!

Поздравляю мой брат!

• Yeri var! 5
Опубликовано:

Мой брат, ты всё знаешь!

Опюрям, Аллах сяни горусун!

О баладжадан да мугаят ол))))))

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Поздравляю.

Spasibo, ochen blaqodaren!

...bir dəfə demişəm - indi də deyəcəm - mənim kimi dostun boynu sınsın!

Elə bil Stiv Cobsdan sonra Apple-in bütün işlərini, bir də Suriya məsələsini mənə həll eləməyi tapşırıblar - dost-tanışa vaxt yoxdur.

Dost, qardaş!

Bu sözləri sənə demək mənim üçün necə xoşdur - bir Allah bilir.

Forumda sənnən 3 gün fərqi ilə registrasiya olunmuşuq 2008-ci ildə.

Təzə-təzə nəsə yazmağa başlayanda, bir gün Nəzmi üstümə xod getdi, Fərid "за оффтоп" nə bilim day nəyəsə görə ban eladi 3 günlük və s. )))

Mən də bir iki dəfə səndən məsləhət aldım ki, nəyi necə yazmaq lazımdı ))

Sonrada ki, snejnıy sobirun, Sinanın boynu sınsın, Afinin ağır söhbətləri və s.

Olduq sənnən dost!

Həyatda bizim hamımızın qazancları olur. Kimidə maadiyyat, kimidə mənəviyyat, kimi də özünə dost qazanır.

Mənə belə gəlir ki, mənim indiyədək qazandıqlarımın içində sən varsan.

Qaqa, səni təbrik eləyirəm. Sənə can sağlığı, uzun ömür, bir də özün kimi çoxlu dost arzulayıram.

п.с. что я написал?! )))))

п.п.с. bunu copy-paste eləyib Abası təbrik eləsəm inciməz görəsən?!

:)))))))))))))))))))

Demisham, birda deyirem!

Sanin kimi dostun qadasin alim! San uraksan e, qaqa.

Men senin xetrivi lap chox istayirem!

Spasibo tebe, manim qardashim!

P.s. Zor napisal.

p.p.s.copy paste ela, Abbas qirag adam deyil.

Eshe raz vsem spasibo, druzya! Ochen priyatno!

Mehdi, proshu zabanit 071. on mena zdes ne pozdravil. Temu ne zakrivayte poka. Esli on mena ne pozdravit do zavtrashnego vechera, ya vsem otkroyu ego sekreti v raznix regionax nashey strani. + kak bonus paru ego fotoqrafiy :))

Eshe raz spasibo vsem. Opuram

• Yeri var! 5
Опубликовано:

Təbriklər. hər şeyin ürəyinizcə olmasını diləyirəm, Allah həmişə sizə yar olsun. Bir daha təbriklər.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Təbriklər. hər şeyin ürəyinizcə olmasını diləyirəm, Allah həmişə sizə yar olsun. Bir daha təbriklər.

Choxsagolun!

Minnetdaram

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Javid,

Qardaş, gec də olsa mənim də təbriklərimi qəbul elə. Burda bir-iki nəfərə dərin hörmətim varsa, onlardan biri sənsən.

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Abbas, mən də deyilən təbriklərə qoşuluram.

P.S. Gecikdiyimə görə üzürlü hesab elə.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Javid,

Qardaş, gec də olsa mənim də təbriklərimi qəbul elə. Burda bir-iki nəfərə dərin hörmətim varsa, onlardan biri sənsən.

Choxsagol, Elchin!

Chox shad oldum. Bil ki o hormet iki qat qarshiliqlidir, qardash :)

С днём рождения

Spasibo!! :)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Джавид, мой брат, ад гюнюн мюбаряк! Гедж дя олса беля, хаищ елийирям ки скромный тябриклярими гябул едясян :)

Сяни мян артыг 9 ильдир ки гёрмюрям, сян итдин сонра мян итдим, мюхарибяляр башлады, талей бизи айырды, (амма талей пис оглан деиль ёз арамызды), амма буна бахмайараг сян догурданда гардашсан!

Сян адамын пис гюнюнюн достусан, яхшы гюнюню йох.... Желаю тебе чтобы все в твоей жизни было так как ты хочешь! :)

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Аббас, с днем рождения мой брат! Пусть сбудутся все твои мечты, крепчайшего тебе здоровья, и долгой жизни!

Целую в красные губинские щеки :)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Ad gunun mubarek brat! Sene uzun omr, can sagligi, и всего-всего что ты желаешь себе сам!

:HB:

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Джавид, мой брат, ад гюнюн мюбаряк! Гедж дя олса беля, хаищ елийирям ки скромный тябриклярими гябул едясян :)

Сяни мян артыг 9 ильдир ки гёрмюрям, сян итдин сонра мян итдим, мюхарибяляр башлады, талей бизи айырды, (амма талей пис оглан деиль ёз арамызды), амма буна бахмайараг сян догурданда гардашсан!

Сян адамын пис гюнюнюн достусан, яхшы гюнюню йох.... Желаю тебе чтобы все в твоей жизни было так как ты хочешь! :)

Sagol, mooooooooooooy brat! Talehin o gun bir qushunu tutmusham, potom rasskaju tebe.

San qardashsa e. Iller otub kechsa da bil ki yalniz seninem (bu da nese duz olmadi). Iller otub kechsa da, bizim qardashligimiz oz yerindadir. Kechan dafa qocalar sobirununa da gelmedin. Seni choxlu arxanca poloskat yad eladik. Yani ki ti urak da. Opuram sani. Bu defe men gelende mutleq gorushak.

Ad gunun mubarek brat! Sene uzun omr, can sagligi, и всего-всего что ты желаешь себе сам!

:HB:

spasibo, bratka. blaqodaryu ;)

• Yeri var! 1
Опубликовано: (изменено)

Javid muellim, fursetden istifade eliyib birde tebrik eliyirem, dedim ya cho rijiy chtoli, men temada yazmamisham.

Vse chto ya tebe pojelal vse v sile :) Opurem

Изменено пользователем Anar
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

Abbas bey, xoshbext olasan, ogullu qizdi olasan, ee... eto eshe rano. Boyuk oglan olasan. butun arzulariva chatasan. temani biraza yaygin bagliyiceyler, amma men sene arzuladigimi heyata kechse bomba olar))))) Opurem seni

• Yeri var! 1
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...