Перейти к содержанию

My Russian GirlFriend

GuliyevicH

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано: (изменено)

Ala ala! Bugun mashinimi Moykaya vermishdim! gedib moykadan mashini goturmek isteyende gorurem ki, ala millet yigilib mashinin etrafina! ne bilim biri maqnitafonu qurdalayair! Ala bunun aparaturasina bax! Zverr! Biri ala sideniyaya bax ala! Ne bilim yek 04-dur! ne bilim bunun zor nomresi var! Shekiller zadlar chekirler! Ele bil Ferraridir! Men de basib baglayiram ki, ne bilim sideniyanin 1-i 500 manatdir! vspishkalari qoshuram! Deyirem 600 manata almisham 6 kanallidir! arxalari ve miqalkalari qoshdurmamisham zad! :D myao mashinima hami ele baxirdi! mashin ozume lezzet verdi! Ele bildim heqiqi Ferrari-dir! :D

Изменено пользователем GuliyevicH
Опубликовано:

Машынын далыны йеря салырсан йохса йох?

Опубликовано:
Ala ala! Bugun mashinimi Moykaya vermishdim! gedib moykadan mashini goturmek isteyende gorurem ki, ala millet yigilib mashinin etrafina! ne bilim biri maqnitafonu qurdalayair! Ala bunun aparaturasina bax! Zverr! Biri ala sideniyaya bax ala! Ne bilim yek 04-dur! ne bilim bunun zor nomresi var! Shekiller zadlar chekirler! Ele bil Ferraridir! Men de basib baglayiram ki, ne bilim sideniyanin 1-i 500 manatdir! vspishkalari qoshuram! Deyirem 600 manata almisham 6 kanallidir! arxalari ve miqalkalari qoshdurmamisham zad! :D myao mashinima hami ele baxirdi! mashin ozume lezzet verdi! Ele bildim heqiqi Ferrari-dir! :D

феррариден неи артыгды?срочно гёз мунцыгы ас машиннан..

если поставиш неон будеш светящейся мишенью для гайцев

Изменено пользователем A-320
Машынын далыны йеря салырсан йохса йох?

Semender v Studiyuu! ;))

Deyiw de bu xaladelniki ;)

Orik bu mashina baxiram ve fikirleshirem ki, bu mashin uchun chooooo.....x darixacam! :D Bunu sheherin en yek 2104-u elemeyenedek deyishmeyecem! Hetta mashinim gelse bele!

феррариден неи артыгды?срочно гёз мунцыгы ас машиннан..

Mashinin xususi goz muncugu var! Sabah sheklini chekib qoyacam bura! ;)

если поставиш неон будеш светящейся мишенью для гайцев

Raib arada da! kayfa biraz yandiracam! Nemnoqo EFIRa i vse!! Millet baxacaq! Agizlarinin suyu axacaq i vse!! Bugunluk besdir! :D

Опубликовано:
Semender v Studiyuu! :D)

Herden menede prokata verersen Semendari? Atacam onu bagajnika, kubik evezi.

Опубликовано:

Хейирли олсун!

Сурети неже, гедир?

Опубликовано:
Хейирли олсун!

Сурети неже, гедир?

Chox sagol!

Bele de pis deyil! yene de karburatora el gezdirmeye ehtiyac var! :D

Опубликовано:
Chox sagol!

Bele de pis deyil! yene de karburatora el gezdirmeye ehtiyac var! :)

карбюратор йазыг нейлесин, бир дене распред гой.

Опубликовано:

Бакида 1дене аг 2104 вар, 17-ик OZ дисклернен, гёрмюсян?

Опубликовано:

забыл вчера поздравить новые штучки ! поздравляю с ени текерами и аппаратами в богажнике ))) ! машина секасты !!!!

Бакида 1дене аг 2104 вар, 17-ик OZ дисклернен, гёрмюсян?

Qaqash gormushem!! Men de qoyaram problem deyil! isteyirsen lap sabah qoyum 17-18lik diskler! Mene 215+ Melber style lezzet verir! ona gore deyishdirmirem! istemirem at arabasi surum! ozu de 20-40 arasi! Men sureti xoshlayiram! Hele 215 tekerler de sertdir! Amma menim surmeyime tab getirir! :)

карбюратор йазыг нейлесин, бир дене распред гой.

Emi can raspredval ne olan sheydir! basha sal da! o nechiye olu! hardan tapmaq olar? Onu qoyanda ne qeder deyishiklik olacaq? :)

забыл вчера поздравить новые штучки ! поздравляю с ени текерами и аппаратами в богажнике ))) ! машина секасты !!!!

Sagol Agasaf muellim! Sideniyalarim da xoshuna geldi? :)

Опубликовано:

сян бунда максимал не гядяр сыхмысан?

Bekarchiliq idi! Fikirleshdim ki, durum bir mashinin fotosesiyasini edim! yeni UPGRADE-lerin sheklini chekim! Baxin ve qiymet verin! :)

2315dead5511.jpg

My New Seats : SPARCO

2a84b03b6ed2t.jpg 6775573e1843t.jpg

Big thanks to TEYMUR emi! :)

My New Totally UPGRADEd Sound System:

3557d4100d96t.jpg10c30f02a676t.jpgdb8088a923e3t.jpg395d1c476351t.jpg

And of Course My Sexy 215 tekerler: :)

1b1158eee125.jpg

thanks to Samir qardash!

Опубликовано:
сян бунда максимал не гядяр сыхмысан?

120-den oyana keche bilmemishem! :)

Опубликовано:

Mashini zor vide getirmisen. Yeri var. Xeyirli olsun.

Sirr deyilse sidenyalari:

1)Natura SPARCO du ?

2)Kimden almisan

3)neciye almisan

4)kim ve neciye gurashdirib ?

Mende elesini belke goydum yoxsa oz sidenyalarimin Bokovoy podderjkalari demek olar ki yox seviyyesindedi... :)

Mashini zor vide getirmisen. Yeri var. Xeyirli olsun.

Sirr deyilse sidenyalari:

1)Natura SPARCO du ?

2)Kimden almisan

3)neciye almisan

4)kim ve neciye gurashdirib ?

Mende elesini belke goydum yoxsa oz sidenyalarimin Bokovoy podderjkalari demek olar ki yox seviyyesindedi... :)

Chox sagol! natura-dir! Almamisham! hediyye veribler! Svarkaliq ishi var idi 60 manat verdim buna gore! Chox raziyam! :)

Adam yapishir ele bil sideniyaya! Evvel povarota girende az qala yixilirdim! Indi lap en sert povarotlara girende bele yixilmiram! :)

Опубликовано:
Сидения с 01 ???

Palit eleme de!! he ondandir! :)

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...