GuliyevicH Опубликовано: 17 июля 2009 Автор Опубликовано: 17 июля 2009 (изменено) Ala ala! Bugun mashinimi Moykaya vermishdim! gedib moykadan mashini goturmek isteyende gorurem ki, ala millet yigilib mashinin etrafina! ne bilim biri maqnitafonu qurdalayair! Ala bunun aparaturasina bax! Zverr! Biri ala sideniyaya bax ala! Ne bilim yek 04-dur! ne bilim bunun zor nomresi var! Shekiller zadlar chekirler! Ele bil Ferraridir! Men de basib baglayiram ki, ne bilim sideniyanin 1-i 500 manatdir! vspishkalari qoshuram! Deyirem 600 manata almisham 6 kanallidir! arxalari ve miqalkalari qoshdurmamisham zad! myao mashinima hami ele baxirdi! mashin ozume lezzet verdi! Ele bildim heqiqi Ferrari-dir! Изменено 17 июля 2009 пользователем GuliyevicH
Neobicniy Опубликовано: 17 июля 2009 Опубликовано: 17 июля 2009 Ala ala! Bugun mashinimi Moykaya vermishdim! gedib moykadan mashini goturmek isteyende gorurem ki, ala millet yigilib mashinin etrafina! ne bilim biri maqnitafonu qurdalayair! Ala bunun aparaturasina bax! Zverr! Biri ala sideniyaya bax ala! Ne bilim yek 04-dur! ne bilim bunun zor nomresi var! Shekiller zadlar chekirler! Ele bil Ferraridir! Men de basib baglayiram ki, ne bilim sideniyanin 1-i 500 manatdir! vspishkalari qoshuram! Deyirem 600 manata almisham 6 kanallidir! arxalari ve miqalkalari qoshdurmamisham zad! myao mashinima hami ele baxirdi! mashin ozume lezzet verdi! Ele bildim heqiqi Ferrari-dir! феррариден неи артыгды?срочно гёз мунцыгы ас машиннан..
MavR Опубликовано: 17 июля 2009 Опубликовано: 17 июля 2009 (изменено) если поставиш неон будеш светящейся мишенью для гайцев Изменено 17 июля 2009 пользователем A-320
GuliyevicH Опубликовано: 17 июля 2009 Автор Опубликовано: 17 июля 2009 (изменено) Машынын далыны йеря салырсан йохса йох? Semender v Studiyuu! ) Deyiw de bu xaladelniki Orik bu mashina baxiram ve fikirleshirem ki, bu mashin uchun chooooo.....x darixacam! Bunu sheherin en yek 2104-u elemeyenedek deyishmeyecem! Hetta mashinim gelse bele! феррариден неи артыгды?срочно гёз мунцыгы ас машиннан.. Mashinin xususi goz muncugu var! Sabah sheklini chekib qoyacam bura! если поставиш неон будеш светящейся мишенью для гайцев Raib arada da! kayfa biraz yandiracam! Nemnoqo EFIRa i vse!! Millet baxacaq! Agizlarinin suyu axacaq i vse!! Bugunluk besdir! Изменено 17 июля 2009 пользователем GuliyevicH
V-zeer Опубликовано: 17 июля 2009 Опубликовано: 17 июля 2009 Semender v Studiyuu! ) Herden menede prokata verersen Semendari? Atacam onu bagajnika, kubik evezi.
GuliyevicH Опубликовано: 18 июля 2009 Автор Опубликовано: 18 июля 2009 Хейирли олсун! Сурети неже, гедир? Chox sagol! Bele de pis deyil! yene de karburatora el gezdirmeye ehtiyac var!
АТЕЦ Опубликовано: 18 июля 2009 Опубликовано: 18 июля 2009 Chox sagol!Bele de pis deyil! yene de karburatora el gezdirmeye ehtiyac var! карбюратор йазыг нейлесин, бир дене распред гой.
Орханчег Опубликовано: 18 июля 2009 Опубликовано: 18 июля 2009 Бакида 1дене аг 2104 вар, 17-ик OZ дисклернен, гёрмюсян?
AQASAF Опубликовано: 18 июля 2009 Опубликовано: 18 июля 2009 забыл вчера поздравить новые штучки ! поздравляю с ени текерами и аппаратами в богажнике ))) ! машина секасты !!!!
GuliyevicH Опубликовано: 18 июля 2009 Автор Опубликовано: 18 июля 2009 (изменено) Бакида 1дене аг 2104 вар, 17-ик OZ дисклернен, гёрмюсян? Qaqash gormushem!! Men de qoyaram problem deyil! isteyirsen lap sabah qoyum 17-18lik diskler! Mene 215+ Melber style lezzet verir! ona gore deyishdirmirem! istemirem at arabasi surum! ozu de 20-40 arasi! Men sureti xoshlayiram! Hele 215 tekerler de sertdir! Amma menim surmeyime tab getirir! карбюратор йазыг нейлесин, бир дене распред гой. Emi can raspredval ne olan sheydir! basha sal da! o nechiye olu! hardan tapmaq olar? Onu qoyanda ne qeder deyishiklik olacaq? забыл вчера поздравить новые штучки ! поздравляю с ени текерами и аппаратами в богажнике ))) ! машина секасты !!!! Sagol Agasaf muellim! Sideniyalarim da xoshuna geldi? Изменено 18 июля 2009 пользователем GuliyevicH
GuliyevicH Опубликовано: 18 июля 2009 Автор Опубликовано: 18 июля 2009 (изменено) Bekarchiliq idi! Fikirleshdim ki, durum bir mashinin fotosesiyasini edim! yeni UPGRADE-lerin sheklini chekim! Baxin ve qiymet verin! My New Seats : SPARCO Big thanks to TEYMUR emi! My New Totally UPGRADEd Sound System: And of Course My Sexy 215 tekerler: thanks to Samir qardash! Изменено 18 июля 2009 пользователем GuliyevicH
GuliyevicH Опубликовано: 18 июля 2009 Автор Опубликовано: 18 июля 2009 сян бунда максимал не гядяр сыхмысан? 120-den oyana keche bilmemishem!
AvtozavR Опубликовано: 18 июля 2009 Опубликовано: 18 июля 2009 Mashini zor vide getirmisen. Yeri var. Xeyirli olsun. Sirr deyilse sidenyalari: 1)Natura SPARCO du ? 2)Kimden almisan 3)neciye almisan 4)kim ve neciye gurashdirib ? Mende elesini belke goydum yoxsa oz sidenyalarimin Bokovoy podderjkalari demek olar ki yox seviyyesindedi...
GuliyevicH Опубликовано: 18 июля 2009 Автор Опубликовано: 18 июля 2009 (изменено) Mashini zor vide getirmisen. Yeri var. Xeyirli olsun.Sirr deyilse sidenyalari: 1)Natura SPARCO du ? 2)Kimden almisan 3)neciye almisan 4)kim ve neciye gurashdirib ? Mende elesini belke goydum yoxsa oz sidenyalarimin Bokovoy podderjkalari demek olar ki yox seviyyesindedi... Chox sagol! natura-dir! Almamisham! hediyye veribler! Svarkaliq ishi var idi 60 manat verdim buna gore! Chox raziyam! Adam yapishir ele bil sideniyaya! Evvel povarota girende az qala yixilirdim! Indi lap en sert povarotlara girende bele yixilmiram! Изменено 18 июля 2009 пользователем GuliyevicH
GuliyevicH Опубликовано: 18 июля 2009 Автор Опубликовано: 18 июля 2009 Сидения с 01 ??? Palit eleme de!! he ondandir!
Рекомендуемые сообщения