Перейти к содержанию

My Russian GirlFriend

GuliyevicH

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано: (изменено)
Орхан щас очень мало 06-07 с диск-тякяром осталось. Сегодня только одну черную 07 на 17-18 дисках и то в микрорайоне... Мельберы ставь и занижай.

834- nomreni PM-e yaz pliz! Mende butun nomreler pozulub! Sabahda , o birisi gunde 100% karburatorshikin yanina getmeliyem! Nese deyesen benzini chox yeyir! Qlushitelden qara tustu chixir!!!

Bugun getdim demirchi ile danishmaga! Fikrimde mashinin surtulen yerini duzeltdirmek var idi!! Dedi ki, arxa polka, ne bilim subwoofer-in yeshiyi sokulmelidir! O saat fikrimi deyishdim! Dedim ki, eybi yoxdur! Mashini deyishene kimi qoy qalsin!! :)

Изменено пользователем GuliyevicH
Опубликовано:

Ну как вообще ощущения ? После 3000 оборотов, "второе дыхание" открывается?

Опубликовано:

Орхан ставь йоко на заводских дисках.Срочно)))

• 2 недели спустя...
Опубликовано:
Орхан ставь йоко на заводских дисках.Срочно)))

Canik Yoko baxadir! Menlik deyil! :crazy: Uje Sumitomo da kechelleshib! Belke papashann bashini bishirib aldim! :zor:

Пупсик а где видео?? :)

Video-nu Youtube-ye upload ede bilmirem! Nese error alinir! :) Sesini video-ya chekmishem!

• 2 месяца спустя...
Опубликовано:

Orxan, nə təzəlik var? Şinləri nə günə qoymusan?! Halı yoxdu eee.

Qluşakın səsini hansısa veb səhifəyə yerləşdirə bilmisən, yoxsa yox?

Опубликовано:

Tebrikler gec olsada :f1:

Mashinin seksdi :f1:

Qlushitel ve nomre efirdi!

Опубликовано:

Chox sagolun! Mashinda hech bir yeniyik yoxdur! Hech heves de qalmayib nese elemeye! :(

Hele ki dozur! Bir terefinin sesini yigishdiriram! O biri terefden gelir!! Hem de vaxt da olmur ki, aparim ustaya verim normal baxsin gorek neyi xarabdir neyi yox!!

Опубликовано:

qaqash hevesden dushme..ekseriyyet cavanlarin 07-ye hevesleri oldugunu bilirdim. .ama birinci defedirki goruremki kimse 04-u bele yigib:zor: halaldi sene :( heves varee sende qlushitel.. aparatura.... qaqash eminemki yolnan gedendeee. uyyydaaaaa 04-e baxxxx.. deyenler cox olur)) :( ona gore hevesden dushme.. shaddiglara suresen..

Опубликовано:

Həvəsdən düşmə, maşının yeri var. Səbrli ol. Sürürsən də özünçün. Bir dəfə apar qoy ustaya, bir neçə gün maşınsız döz, gör nəyində problemi var, düzəlt sür. Daha necə dəyərlər çapma.

Опубликовано:

аэ ери вар ! эт еще додуматься надо до этого ! прикол ээ ! ну что Гулиевич меллим ! прикин Бакыда неи вар гар ягыб , прадо илишиб галыб , Х5 буксаваттыйыр , и вдруг из порота мощный звук глушака бомбовой бас и , все стоят замервшись в ожидании что за монстр проедит , и вя бу момент появляешься с повороту ты НА СНЕГОХОДЕ ! представь какие яйце образные глаза будут у всех :(

• Yeri var! 1
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...