The_Back_Door Опубликовано: 8 февраля 2009 Опубликовано: 8 февраля 2009 Salam. Men gabag patpres uchun Sparco sozunu isteyirem Ag rengde olsun palavinka-kimiImkan varsa cavab yazardiz neceye bawa geler?
The Power Of Dreams Опубликовано: 8 февраля 2009 Опубликовано: 8 февраля 2009 Sen salona ne qeder material lazimdisa olchulerin deqiqleshdir, mende ona muvafiq carbon plenkanin qiymetin deyecem sene. Bir ikidene olchunun qiymetin yaziram sene ki texmini qiymetin bilesen 45cm x 150cm qiymeti 35 manatdi. Shekilinde qoydum baxa bilersen.Bele basha dushdum ki,45 sm eni 150 sm uzunlugu.Yeqin duz basha dushmushem. mende hardasa 40x80 yada 40x100 bes eder.Zehmet deyilse,bunun da qiymetin deyerdin.Sonra men sene hamisinin deqiq cavabini deyecem.
aparatura Опубликовано: 8 февраля 2009 Автор Опубликовано: 8 февраля 2009 Salam. Men gabag patpres uchun Sparco sozunu isteyirem Ag rengde olsun palavinka-kimi Imkan varsa cavab yazardiz neceye bawa geler? Razmeri 60 cm 15 cm sparco yazili 30 manatadir bizde. Indi sifarish elesen Bakiya ushaqlar gelir fevralda gondererem getirerler sene. Demeli 4 dene shekilde goydum ki bax sech neche nomreni istesen onu de eletdirim seninchun.Sag ol.
aparatura Опубликовано: 9 февраля 2009 Автор Опубликовано: 9 февраля 2009 Bele basha dushdum ki,45 sm eni 150 sm uzunlugu.Yeqin duz basha dushmushem. mende hardasa 40x80 yada 40x100 bes eder.Zehmet deyilse,bunun da qiymetin deyerdin.Sonra men sene hamisinin deqiq cavabini deyecem.Var 45 cm 145 cmya oda daha baha chixir qiymeti ayri olchuler chox balacadi. Ughurlar
The Power Of Dreams Опубликовано: 9 февраля 2009 Опубликовано: 9 февраля 2009 Var 45 cm 145 cmya oda daha baha chixir qiymeti ayri olchuler chox balacadi. UghurlarBalaca ne boydadi ki?Mene chox lazim deyil onsuz.Bugun baxdim salonun mebeline o qeder de chox lazim olmayacaq.
aparatura Опубликовано: 9 февраля 2009 Автор Опубликовано: 9 февраля 2009 Balaca ne boydadi ki?Mene chox lazim deyil onsuz.Bugun baxdim salonun mebeline o qeder de chox lazim olmayacaq.balaca 10cm 20 cmyadi qiymetideki 15 manatdir.
The Power Of Dreams Опубликовано: 10 февраля 2009 Опубликовано: 10 февраля 2009 (изменено) balaca 10cm 20 cmyadi qiymetideki 15 manatdir.Yo bu chox balacadi.Sen 30 manata dediyin 45 sm-nin 150sm-ya idi?Birde ki,bu qapinin qiragina yapishdirilanlar yeqin komplektdi.Bagishla seni de yordum amma zehmet olmasa onlar haqqda da melumat vererdin.Men sene deyecem sonra men hansilar goturecem. Изменено 10 февраля 2009 пользователем The Power Of Dreams
ALMOST_FAMOUS Опубликовано: 10 февраля 2009 Опубликовано: 10 февраля 2009 Sen salona ne qeder material lazimdisa olchulerin deqiqleshdir, mende ona muvafiq carbon plenkanin qiymetin deyecem sene. Bir ikidene olchunun qiymetin yaziram sene ki texmini qiymetin bilesen 45cm x 150cm qiymeti 35 manatdi. Shekilinde qoydum baxa bilersen.салам гагаш, карбон винили мени де марагландырыр. пм-е йаз нече мюддете чатачаг ве пулуну киме одейек.
aparatura Опубликовано: 10 февраля 2009 Автор Опубликовано: 10 февраля 2009 Yo bu chox balacadi.Sen 30 manata dediyin 45 sm-nin 150sm-ya idi?Birde ki,bu qapinin qiragina yapishdirilanlar yeqin komplektdi.Bagishla seni de yordum amma zehmet olmasa onlar haqqda da melumat vererdin.Men sene deyecem sonra men hansilar goturecem.Demeli o qapinin ustundekiler komplekt deyil, sadece reklamchun onu birlikde olan shekilin qoydum. Onu qapidan bashqa podpresada yapishdirmaq olur.A-Z ya kimi 100 yaxin firma adi var. Podpresin ustune yapishdirmaq uchun yekelerdi 60 cm 15 cm qiymeti 30 manat. Qapinin ustune yapishdirmaqchun ise balacalardi oda 15 manatdi biri. Baxda gor ne qerera gelirsen. Ozude ne sualin var chekinme yaz, yormaq zad sohbeti ola bilmez. Ughurlar sag ol.салам гагаш, карбон винили мени де марагландырыр. пм-е йаз нече мюддете чатачаг ве пулуну киме одейек.Muddetin deqiq deye bilerem fevralin ortalarina adam var Bakiya getire biler sifarishlerinizi. Hemdei qiymeti olchusunnen asilidir. Qeyd elediyim kimi 45cm 150 cmya 30 manatadi. Var onnan balacasi 10 cm 20 cmya oda qiymeti 18 eurodu. Sag ol, ughurlar.
ХАМЕЛЕОН Опубликовано: 11 февраля 2009 Опубликовано: 11 февраля 2009 aparaturaнадо было написать наклейки до первого мента, сам понимаешь у нас все что не уйхун, ффсе в канце АказЫваеЦа на штрафной-)
The Power Of Dreams Опубликовано: 11 февраля 2009 Опубликовано: 11 февраля 2009 Demeli o qapinin ustundekiler komplekt deyil, sadece reklamchun onu birlikde olan shekilin qoydum. Onu qapidan bashqa podpresada yapishdirmaq olur.A-Z ya kimi 100 yaxin firma adi var. Podpresin ustune yapishdirmaq uchun yekelerdi 60 cm 15 cm qiymeti 30 manat. Qapinin ustune yapishdirmaqchun ise balacalardi oda 15 manatdi biri. Baxda gor ne qerera gelirsen. Ozude ne sualin var chekinme yaz, yormaq zad sohbeti ola bilmez. Ughurlar sag ol.Muddetin deqiq deye bilerem fevralin ortalarina adam var Bakiya getire biler sifarishlerinizi. Hemdei qiymeti olchusunnen asilidir. Qeyd elediyim kimi 45cm 150 cmya 30 manatadi. Var onnan balacasi 10 cm 20 cmya oda qiymeti 18 eurodu. Sag ol, ughurlar.Qaqam sen deyesen bu carbon vinil meselesinin qiymetinde nese sehv edirsene.Chunki 45-in 150-ye 30 manat,amma 10sm-nin 20sm-ya 18 euro.Pochti qiymetlerinde ele de boyuk bir ferq yoxdu.Amma olchulerinde ferq boyukdu.45 eni 150 uzunu hara 10 eni 20 uzunu hara.
aparatura Опубликовано: 11 февраля 2009 Автор Опубликовано: 11 февраля 2009 Qaqam sen deyesen bu carbon vinil meselesinin qiymetinde nese sehv edirsene.Chunki 45-in 150-ye 30 manat,amma 10sm-nin 20sm-ya 18 euro.Pochti qiymetlerinde ele de boyuk bir ferq yoxdu.Amma olchulerinde ferq boyukdu.45 eni 150 uzunu hara 10 eni 20 uzunu hara.Sehvi men elemirem men onu aldighim yer o qiymete satir, chunki balaca olchude olan carbonu alib yan guzgulere vururlar oda ki daha keyfiyyetli bir sheydi. Amma bu yeke olchulu niye 30 manatdi chunki bu daha chox istehsal olunur boyuk olchulu onu parcha kimi kesib satmirlar onun cur be cur olchuleri olur, heresininde oz mueyyen qiymeti var. Amma sen baxda yenede qerari ozun verirsen. Sag ol. Ughurlar.
Nayomnik Опубликовано: 11 февраля 2009 Опубликовано: 11 февраля 2009 А больше нет никаких образцоы других наклеек ? ато все что ты тут выложил убогие наклейки не считая хенс офф хотя на мой взгляд она тоже не очень....Выложи что нить поинтерестней ...
The Power Of Dreams Опубликовано: 11 февраля 2009 Опубликовано: 11 февраля 2009 Indi deyirsen 30 manatligi guzgulere vurmaq olmaz?
aparatura Опубликовано: 11 февраля 2009 Автор Опубликовано: 11 февраля 2009 Indi deyirsen 30 manatligi guzgulere vurmaq olmaz?Istesen vurmaq olar amma o biriler imenno guzguychun duzeldilir.А больше нет никаких образцоы других наклеек ? ато все что ты тут выложил убогие наклейки не считая хенс офф хотя на мой взгляд она тоже не очень....Выложи что нить поинтерестней ...Sabaha tezeleyecem shekilleri Inshallah. Deyin ne tipli olanlar maraqlandirir sizi mende bizde olanlardan shekilleri qoyum.Sag ol.
The Power Of Dreams Опубликовано: 11 февраля 2009 Опубликовано: 11 февраля 2009 Istesen vurmaq olar amma o biriler imenno guzguychun duzeldilir.Sabaha tezeleyecem shekilleri Inshallah. Deyin ne tipli olanlar maraqlandirir sizi mende bizde olanlardan shekilleri qoyum.Sag ol.Carbon haqqda sene deyecem.Mene qesheng iri hecmli vinil resmler maraqlandirir.Yumuruqla dayanmish kishi nebilim bele qesheng seviyyeli olsun,sport.
aparatura Опубликовано: 12 февраля 2009 Автор Опубликовано: 12 февраля 2009 Carbon haqqda sene deyecem.Mene qesheng iri hecmli vinil resmler maraqlandirir.Yumuruqla dayanmish kishi nebilim bele qesheng seviyyeli olsun,sport. Qaqam sen hele shey de ki men basha dushum. Yumuruqla dayanmish kishi men basha dushmurem ne demekdi. Meselen bax teze drakon vynillar var. Qoyuram shekillerin sen movular de mende shekiller qoyum ona muvafiq sizchun maraqli olsun. Teze shekiller. Kimin ne movzuya maraqi var desin elave eliyerik baxin sechin.
The Power Of Dreams Опубликовано: 12 февраля 2009 Опубликовано: 12 февраля 2009 Qaqam bu shekiller biraz ne ralnoduye.Bele qesheng real shekiller var?Rengli kobra,skarpion nebilim amma ki,canli kimi gorsensinde bele yox.
The Power Of Dreams Опубликовано: 13 февраля 2009 Опубликовано: 13 февраля 2009 Эт винилы? я правильно понял?axa, da
aparatura Опубликовано: 15 февраля 2009 Автор Опубликовано: 15 февраля 2009 axa, da Teze shekiller. Baxin tez sifarish eliyin 3 gunu Bakida olacam.
Рекомендуемые сообщения