EdiK Опубликовано: 13 февраля 2010 Опубликовано: 13 февраля 2010 Согласен.Я твою машину увидел первый раз на халгларе,бахдым бый 011 тфу 892 ))))
YSML Опубликовано: 13 февраля 2010 Опубликовано: 13 февраля 2010 Bugun Bakixanovda gordum,she is pretty nice!!!
Javid Опубликовано: 13 февраля 2010 Автор Опубликовано: 13 февраля 2010 Bugun Bakixanovda gordum,she is pretty nice!!!Serxan, amma man sani gormadim
YSML Опубликовано: 13 февраля 2010 Опубликовано: 13 февраля 2010 Uzbeuz kechdiy,Orxan dediki sen surmurdun ama men sene oxshaddim..
Javid Опубликовано: 13 февраля 2010 Автор Опубликовано: 13 февраля 2010 Uzbeuz kechdiy,Orxan dediki sen surmurdun ama men sene oxshaddim..Bu gun butun gunu ozum surmushamarada yarim saat dostum surubMan lap kor olmushamSani gormadim
YSML Опубликовано: 14 февраля 2010 Опубликовано: 14 февраля 2010 Meni onsuzda redki goruller,ishiq suretiynen surduyumchun chox adam gorebilmir)))
MagerramoFF Опубликовано: 14 февраля 2010 Опубликовано: 14 февраля 2010 Qaqa sani bilmirem amma man sabahlari gedirem gunorta bir usta var onun yanina qlushitela barmaq eletdirmeye yaxshi elese deyejem senede sende ele, eliye bilmese gedejem o bisinin yanina xabar eliyejemde sene ok|?
10 GT 005 Опубликовано: 14 февраля 2010 Опубликовано: 14 февраля 2010 Qaqa sani bilmirem amma man sabahlari gedirem gunorta bir usta var onun yanina qlushitela barmaq eletdirmeye yaxshi elese deyejem senede sende ele, eliye bilmese gedejem o bisinin yanina xabar eliyejemde sene ok|?Hardadi o ustalar ele?Birdeki neynirler onlar qlushiteleki sesi yaxsi cixir
MagerramoFF Опубликовано: 14 февраля 2010 Опубликовано: 14 февраля 2010 Hardadi o ustalar ele?Birdeki neynirler onlar qlushiteleki sesi yaxsi cixirBilmirem neynirler, amma duzaldirlar ki sesi deishsin.. yerini bele basha sala bilmerem, babek prospektindedi Javid degig biler yagin..
Медвед Опубликовано: 14 февраля 2010 Опубликовано: 14 февраля 2010 hm.. sabah istirem gedem HKS ustanovit eliem Maslahatdi ustadi? ) Gluwitel almiwam, gramotni ustanovka lazimdi )
MagerramoFF Опубликовано: 14 февраля 2010 Опубликовано: 14 февраля 2010 hm.. sabah istirem gedem HKS ustanovit eliem Maslahatdi ustadi? ) Gluwitel almiwam, gramotni ustanovka lazimdi ) Brat 2cisi meslehetdidi, Cavid nomresin bilir mende silinib, sabah gedim o bisinin yanina... Sen lu4she turkler var olar meslehetdidiler, qabag kiev restoraninnin yaninda idiler indi bilmirem ordadi ya yox sabah orada gedib deyejem. Olar profesionaldilar..
Медвед Опубликовано: 14 февраля 2010 Опубликовано: 14 февраля 2010 Brat 2cisi meslehetdidi, Cavid nomresin bilir mende silinib, sabah gedim o bisinin yanina... Sen lu4she turkler var olar meslehetdidiler, qabag kiev restoraninnin yaninda idiler indi bilmirem ordadi ya yox sabah orada gedib deyejem. Olar profesionaldilar..Manada turklari maslahat gorduler, hardasa Babekde, ama erini degig bilmediler. Deyesen neolit terefde de yaxwi ustalar var, Neolitin arxasinda.
MagerramoFF Опубликовано: 14 февраля 2010 Опубликовано: 14 февраля 2010 Manada turklari maslahat gorduler, hardasa Babekde, ama erini degig bilmediler. Deyesen neolit terefde de yaxwi ustalar var, Neolitin arxasinda.Bu kievnen uzbe uz bilirsen harani derem, ganjlikdan galanda uzu ayna sultanovaya gedirsen e univermagi ke4irsen svetofordan sora duz gedirsen birinci povorot saga ara ku4edi, cenab prezidentin teze qonaq evine geden yolda sagdadi..
Медвед Опубликовано: 14 февраля 2010 Опубликовано: 14 февраля 2010 tahmini bildim, san hansi univermagi deirsen?
Сина Опубликовано: 15 февраля 2010 Опубликовано: 15 февраля 2010 гага, о отход галан ресничканы чыхартдын?
Javid Опубликовано: 15 февраля 2010 Автор Опубликовано: 15 февраля 2010 гага, о отход галан ресничканы чыхартдын?yox qaqaobirisini remont eliyib taxdim yerinaElchin na xabar var?!
MagerramoFF Опубликовано: 16 февраля 2010 Опубликовано: 16 февраля 2010 (изменено) Elchin na xabar var?!Brat meslehet olundu qazani 4ixardib i4ini peredelka eliyim, amma ki sora istesen zavod ses eliye bilmiyejeysen uje... Ona gorede fikirleshdiyki lu4she adi banka qlushiteller alib zavodlarin yerine peredelka olunannan sora taxilsin/ Изменено 16 февраля 2010 пользователем Zone_77
Javid Опубликовано: 16 февраля 2010 Автор Опубликовано: 16 февраля 2010 Brat meslehet olundu qazani 4ixardib i4ini peredelka eliyim, amma ki sora istesen zavod ses eliye bilmiyejeysen uje... Ona gorede fikirleshdiyki lu4she adi banka qlushiteller alib zavodlarin yerine peredelka olunannan sora taxilsin/na effekt olsa mana da gostar
Рекомендуемые сообщения