Перейти к содержанию

Немецкие именные номера

Germany_cars

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Brat salam imkan varsa nomreler ile bagli meni yiga bilersen ??? birdeki qiraginda p yazisi ve sari rengde olan nomreler ne adlanir???

Опубликовано:

Фарид, будь добр сделай номер "NFS"

п.с. я заплачу

Опубликовано: (изменено)

Salam Farid, dostum uchun nomre lazimdi "BESPREDEL" necheye basha gelecek? Birde zehmet olmasa nomrevi yaz, verim ona elaqe saxlasin.

Изменено пользователем West
  • 3 недели спустя...
Опубликовано:
Фарид, будь добр сделай номер "NFS"

п.с. я заплачу

Farid, nejesen???

• 2 недели спустя...
Опубликовано:

Salamlar hamiya. Bezi gecikmelere gore uzrlu sayin. Almaniyadan bura mallarin gönderilmesi ile bagli problemler var idi gec gelirdi. Onlari hell edirdim. Artiq yene her sey oz qaydasina dusur.

Kimin sifarishi var idise zehmet olmasa bir daha yazsin.

Ve mumkunse sifarishlerde evvelceden avans odeme olsun. Cunki onda daha deqiq olur. Mende hele de bezi nomreler var ki qalmishdir.

Hamidan bir daha gecikmelere gore uzr isteyirem.

mail adresi: [email protected]

Telefon: 077 310 93 13

Allah amaninda

Опубликовано:
Salamlar hamiya. Bezi gecikmelere gore uzrlu sayin. Almaniyadan bura mallarin gönderilmesi ile bagli problemler var idi gec gelirdi. Onlari hell edirdim. Artiq yene her sey oz qaydasina dusur.

Kimin sifarishi var idise zehmet olmasa bir daha yazsin.

Ve mumkunse sifarishlerde evvelceden avans odeme olsun. Cunki onda daha deqiq olur. Mende hele de bezi nomreler var ki qalmishdir.

Hamidan bir daha gecikmelere gore uzr isteyirem.

Allah amaninda

salam qaqa mene BATYA-R yazdira bilersen NE VAXTA HAZIR OLAR?Nomrem 0504555510!mene NIHat da yazdimiwdin super idi

• 2 недели спустя...
Опубликовано:

Ferid verdiyin nomreye zeng edirem telefonu goturen yoxdu ozun menle elaqe saxlada.

• 1 месяц спустя...
Опубликовано:

QAX 606 and ARIF 093 и RAZIL 590 когда обьяветись дайте знать на номер 050 362 63 62. Тэстиг элиим.

Опубликовано:
QAX 606 and ARIF 093 и RAZIL 590 когда обьяветись дайте знать на номер 050 362 63 62. Тэстиг элиим.

• 3 недели спустя...
Опубликовано:

Qaqash 40 manat bir eded nomrenin qiymetidi, ya bir cut?

Mene 3 cut nomre lazimdi, neciye eliyersen? Awagi yeri var?

• 3 недели спустя...
Опубликовано:

salam nomre satisi hele var? mene 1-cut nomre lazimdi

KRML_KNN

VERDIYIVIZ MAILE MAIL YAZMISAM AMA CVB YOXDU VERDIYIVIZ NOMREYEDE ZENG CATMIR neyniye bilerik?

Опубликовано:

salam nomre satisi hele var? mene 1-cut nomre lazimdi

KRML_KNN

VERDIYIVIZ MAILE MAIL YAZMISAM AMA CVB YOXDU VERDIYIVIZ NOMREYEDE ZENG CATMIR neyniye bilerik?

Писать заглавными буквами запрещено.

Опубликовано:

Гадасы мяня L-tschin_097 лазымдыр,пулуну нечя гёндярим?

Опубликовано:

diyesen nomreleri getirem yoxdu pm yazdim cvb glmedi mail yazdim onada cvb yox zeng de eliyirem zeng getmir nece elaqe saxliyaq goresen hemin adamdan?

Опубликовано:

Yegin Almaniyadadi indi, bashi qarishigdi, foruma gire bilmir.. Sebrli olun, harda olsa da, girib yazacaq.

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...