Перейти к содержанию

Civic Turbo

bakutuning

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

ne masini var?:) az maz isim qalib masinin ustunde 15 gune biter. e63 m5 cagiracam :(

c32 kompressor var:) Inshallah ishini qurtararsan tez bir zamanda

Опубликовано:

Sen gerey k20 yoluynan gedeydunee, bele yaman 4ox xerce saldun ozvi..

bu ise baslayanda bu qeder qabagi gormurdum. ne istediyimi bilmirdim. yaxin usag var satiram masini ona insallah. 600-700 hp lik s4 ve ya vr6 dusunurem.

c32 kompressor var:) Inshallah ishini qurtararsan tez bir zamanda

memnuniyyetle:) sirada bmw 328 avtomat var pulundan bezib nese onu yola verim :(

Опубликовано:

bu ise baslayanda bu qeder qabagi gormurdum. ne istediyimi bilmirdim. yaxin usag var satiram masini ona insallah. 600-700 hp lik s4 ve ya vr6 dusunurem.

600-700hp eleyeceysense birdefelik rs4 gotur, 4unki s4 tuningin 70%-i rs4-e upgradeden ibaretdi. B5 istiyersen yegin? Yerinde olsam ankarada bir supra yigdirib getirerdim bura. Onun yaninda rs4 zad hamsi yalandi

memnuniyyetle:) sirada bmw 328 avtomat var pulundan bezib nese onu yola verim :)

Xeberindeyem, bawa sala bilmedim ki :(

Опубликовано:

600-700hp eleyeceysense birdefelik rs4 gotur, 4unki s4 tuningin 70%-i rs4-e upgradeden ibaretdi. B5 istiyersen yegin? Yerinde olsam ankarada bir supra yigdirib getirerdim bura. Onun yaninda rs4 zad hamsi yalandi

Xeberindeyem, bawa sala bilmedim ki :(

basa salma qaqa:)

Опубликовано:

Hesen mence mashinda spoyler chatmir. yadaki mene ele gelir))

her kes eyni seyi deyir:) nese yarasan bir sey tapa bilmirem. 4 qapiya yarasan model yoxdu.

Опубликовано:

her kes eyni seyi deyir:) nese yarasan bir sey tapa bilmirem. 4 qapiya yarasan model yoxdu.

Без спойлера лучше,имхо.....

Единственное,я бы передний бампер сменил:angel:

Опубликовано:

Без спойлера лучше,имхо.....

Единственное,я бы передний бампер сменил:D

body kit bos sohbetdi. esas getmeyidi:) birde gorduz soktum hamisini:)

• 2 недели спустя...
Опубликовано:

omini tp sensor, omini 4 bar map sensor, oil catch tank, wallbro fuel pump, innovate wide band,

omini tp sensor, omini 4 bar map sensor, oil catch tank, wallbro fuel pump, innovate wide band,

post-3939-0-58250500-1308929871_thumb.jp

Опубликовано:

Gunorta seni Reshid Behbutovda gordum yaninda kimse var idi,siqnal verdim baxmadin :) Mashin super :D

Опубликовано:

Gunorta seni Reshid Behbutovda gordum yaninda kimse var idi,siqnal verdim baxmadin :huh: Mashin super :huh:

hee gordum diskleri deyismisen. disklerin yeri var :)

Опубликовано:

Stoplar mashini chox kohne gorsedir.

Bele ele onnansa wink2.gif

6e7eee05c096.jpg

inanmiram realda bele alinsin. ammamaragli gorunur. men ici xirda ledli stop axdariram ureyime yatani tapa bilmemisem hele. olmasa bele eleyecem,

Опубликовано:

ния беле геч ?бираз тез алынмазды?)))

daha tez alinardi. masin cox idi tez tez 160 a enirdi suret. yol bos olsa 2dq 30 sn getmek olar.video var qoyacam yaxinda:)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...