Перейти к содержанию

Honda S2000 10-XE-700

YSML

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Да фотки зачётные на совесть постарались получилось о4ень не плохо respect

Опубликовано:

rafinad zarafat bir qiraga gerek hech olmasa mene deyerdiz.xeberim olardi.

Аудивод sorry:)

Опубликовано:
rafinad zarafat bir qiraga gerek hech olmasa mene deyerdiz.xeberim olardi.

Аудивод sorry:)

men ele bilirdim 071 mawini goyacaxlar, ahirda hondani se4tiler, he4 heberim olmuyub :)

Опубликовано:

:)

yaxshi, bes mene niye demedin, ...?

indi otmazka tapdun, guya TT xoshlarina gelmedi, Hondani sechdiler? :) noolar qaqash, noooolar.. Allah canivi chik elesin

Опубликовано:

Noolub ala shekil sobeti eliyirsuz?

ts ts ts ts ts...yaxshi ala yaxshi.....

Опубликовано:

Только черные диски не ставь да :) оставь родные и покрась в мышиный цвет а крышу на тон темнее заводской краски

Опубликовано:

Dashdemir, qaqash, bes hardtop nooldu?

Опубликовано:

dashdemir eeee.hahahahahahahaha убииил....))))))))))))))))

Опубликовано:
:)

yaxshi, bes mene niye demedin, ...?

indi otmazka tapdun, guya TT xoshlarina gelmedi, Hondani sechdiler? :( noolar qaqash, noooolar.. Allah canivi chik elesin

tt efir deyil gaga :)

Опубликовано:

да пошёл ты в задницу, лапух

Опубликовано:

он такой да, эфирный стал никого не признает. Представь что он про мою машину говорит )))

Опубликовано:

O gunu men de gordum avtomobil.az jurnalinda, dedim yegin ikinci S2000-i getiribler shehere )

Опубликовано:

he eger TT nin yerine bunu seciblerse onda no problem.bashqa cur oladabilmezdi...

Azik meni tirkaladinki mehkemeye ver,indi deyirsen shekil sohbeti!!noolub ala.men sene guvenib ele dedim.eh eh

VC688

renglemeyin onsuzda yeri yoxdu.ancaq gesheng qara disk olsa,havayi verseler vuracam

Emilyen

hardtopun indi ne menasi var?indi artiq ustunu acmaq sezonudur.istiyirsen sene ucuz qiymete verim hardtopu,mashinin biraz efire minsin.ne deyirsen?birde gordun jurnalda zad chixdi mashinivin shekilleri :)

N*069

heleki bashqasi yoxdu:)

Опубликовано: (изменено)

bu maşını Əşrəf gətizdirmişdi bir iki ay sьrdь sonram gьjdь avariya dьşdь maşın girdi kamazın altına ordan зıxıf 3 dəfə aşdı getdi girdi İgbal kişinin bostanına Əşrəf naxaduuu attı əlini katapyult knofkasına ona gцrə diri galdı sonram Gılməmməd usta malar jestyanşik цlьmьnə yıgdı rəngi parlamutur miraj fasonuydu efiydi efiy dьnya da 2 dənə belə rəngdə varıydı biri Elton Зondayıdı biri isə Əşrəfdə ama avariyadan sonram Gılməmməd kişi rəngini interesnii rəngə graskaladı pox rənginə bənziyir. maşın ama uju Əşrəfin gцzьnən dьşmьşdь diyə satdı bidənə pasyaka sonram taa bilmirəm həmin o pasyak nagardı bu maşını sluзaynik sən deyilsən ? adın Sərxandı sənin qaqa ?

Изменено пользователем az10-..-833
Опубликовано:

bu gun sani McDrive da gordum. soramda teker garaldan geldi wikayet eledi :( deyer o balaca kupeni birde 008 zi garaltdim pulumu da vermirler hec biri :)

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...