Перейти к содержанию

Honda S2000 10-XE-700

YSML

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

ysml

lsd qapilarda maragim artiq qalmayib, bilmirem niye

mence, senin mashiniva hechne lazim deyil :P

Опубликовано:

aminello duz deyirsen kulekler sheheri baresinde :D

071

mende bura hemishe hevesnen yaziram sonra heves qalmir:) heqiqetler adamin elini qolunu bagliyir :P

Опубликовано:

ebay`da balaca mini NOS satilir, belke onlari zipliyasan? :)

Опубликовано:

071 men ancq efire qulluq edirem :) nos menlik deyil.yoxsa gedib girecem harasa.ozun bilirsen surenem axi :lol:

Опубликовано:

buka hech bakida nos'nan surmeye yer yoxdu.balaca sheherdi.avtoban zad yox.ele biraz at gucunuartirsan besdi senede.qlushitel+hava filterini deyish o da boyuk ferq yaradar hech olmasa sesinde.

• 3 недели спустя...
Опубликовано:

ysml

sen dediyine filtere uchun baxdim, Bakida yoxdu, universalni var 150 AZM, o daki belede, dedim zakaz ,dedi yox,

ya turkiyeden al getir, ya da ebay

PS: azercell nomrne zeng eledim galdirmadin, turceell sonmushdu, azercelle SMS yazdim.. bilmirem dayi aldun ya yo

Опубликовано:
qlushitel+hava filterini deyish o da boyuk ferq yaradar hech olmasa sesinde.

Хава филтри хансыннан? Глушител нрмалды.

добавлено в [mergetime]1190795485[/mergetime]

Базар гюню иншАллах гечя гялмяк истиирям.

Опубликовано:

rufatiwe

menim xalam oglu?hansi? :)

amin

sagol brat :lol: sen sef nomreye sms yazmisan :lol:

buka

gel sohbet ederik.nomrem 0099450 212 71 74 acigdi azercell.zeng ele gorushek

Опубликовано: (изменено)

gardash ehtiyat hiselerinen problemler var ? тоесть запчасти трудно найти ? дорог ли в обслуживание ? мастера на него есть ? :)

Изменено пользователем az10-..-833
Опубликовано:

brat mene 1-2 shey lazim oldu men dubaydaki hondaya sifarish eledim yaponiyadan getirdiler.ama dubayda adam variydi+1 hefte gozdedim.yani birbahsa bakiya gelmedi.usta problem doyul :)

Опубликовано:

sen tegriben giymetleri deye bilersen ? amartizator, sharavoy, stabilizatorlar, yag filtoru, nakladka, tormoz diski ve sairen.

Опубликовано:

amartizator,sharavoy,chashka,stabilizator+ 1-2 dene xirda shey onlar yadimda doyul 1100 dollar.yol pulusuz zad.yga filteri tormoz diskleri zad onlari deqiq bilmirem.bu sene dediyim dubaydaki hondanin verdiyi qiymetdir.

Опубликовано:

ne4edene amortizator almisan ki 1100 eliyib ? eger imkan varsa zehmet olmasa PM-e yolla her detalin giymetini mene 4ox maraglidi.

Опубликовано:
buka mende var hava filteri.vererem onu sene.mende coupede dururdu.

Аллах разы олсун!

добавлено в [mergetime]1190829676[/mergetime]

В воскресение пландады Стамбул иншАллах в понедельник увидемся )

Опубликовано:

YSML fereci deyirem xalanoqlu :mp3:

sen bakidaki Aztol motorsdan da ehtiyyat hisseleri sifarish ede bilersen. ele mence daha ucuz olur. lazim olsa tanishdilar lap gorushey bir yerde gedey :)

Опубликовано: (изменено)

ferec menim xalam oglu doyul :mp3: ama ona denenki asta sursun.chox berk surur :)

aztol motors?onlar hardan getiriller? Allah elesin lazim olmasin ama :)

Изменено пользователем YSML
Опубликовано:
ferec menim xalam oglu doyul :) ama ona denenki asta sursun.chox berk surur :)

aztol motors?onlar hardan getiriller? Allah elesin lazim olmasin ama :)

Aztol motors Honda ve Volvonun yegane resmi distributorudur, mence resmi distributorda original hisseler en ucuz olur? nese lazim olsa diyersen sorusharam :)

ferec neyindi sorushmaq ayib omasin? :)

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...