Перейти к содержанию

Honda S2000 10-XE-700

YSML

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Qardash zehmet deyilse rastamojkani mene yaz da! PMe de yaza bilersen! Ozumuzu indiden hazirlaytaq! Etrafli yazsan shad olardim!

Опубликовано: (изменено)

toxx

sagol brat.konishua :)

071

bizimkileri tay deme :) 4500$ elediler.men gelmemishden 2 gun qabaq olub rastamojka

z4 baresinde mende senin kimi fikirleshirem :)

bu dediylerivin hamisi bashima gelib dordanda :) mehlede balaca ushaqlar siraynan miniller.biri gelib hardasa 4 yashi var mene deyir:emi olar sennen dost olaq :)

oktilio

sagol brat.onda 1-2 dene gesheng pozada chekib qoyaram bura onnarida salarsan :) yeri var.gozleyecem sebirsizlikle :)

Изменено пользователем ysml
Опубликовано:

мммм....сэксинин сэксисиди!!!

я вот уже как месяца два парюсь в будущем взять ТАКУЮ или КРАЙСЛЕР CROSSFIRE......что лучше? не посоветуете?

а так мои огромное поздравления! гагулик, води на здоровье, осторожней только на дороге!!!!

Опубликовано:

ysml, mubarekdi, saglignan suresen :)

Опубликовано:

Ela secim! Wadiixlara! Sagliglan! Goz Deymesin! :)

Опубликовано:

FiZa: не тут такие вопросы - но коротко отвечу -Honda s2000 нааамного лучше, Кроссфайер это самоу худшее решение в этой ценовой категории...

Опубликовано:

s2000 tebirk edirem:) bele maisna toylara suresen yox dragalara suresen deyilmelidi:D:D

matoru catdira bilsem honda civicle yoxlayariq:)

Опубликовано:

Tebrik eleyirem!!! Saglignan! Shadliglara suresen! Ela mashindi!!! :)

Опубликовано:

az10-..-833 на счёт skyline по сем она выходит

добавлено в [mergetime]1183401303[/mergetime]

gardas tanimasamda seni vse ravno tebrik eliyirem sagligina gismet

Опубликовано:

chox sagolun ushaglar.hamiya artiq derecede minnettaram :)

Опубликовано:

YSML, мяним машынлардан чох да башым чыхмыр, амма демякляриндян баша дюшдюм ки машын "Хяшярат"дыр!!!:)

Саглыгнан!

Аллах аманында!

Опубликовано:

тябрик елиирям, саглынан тачка просто супер!!!!!!!!!!!!! води на здоровье

Опубликовано:

Саглыгнан сюр. Энтигя машынды. Эля о гюн клубун гаршысында

гордюм. Саглыгнан сюрясян. Хятадан бяладан узаг оласан.

Аллах пис гоздян сахласын.

Опубликовано:

<<<Su-27>>>

chox sagol qaqa.he pis getmir:))ama sheher ichinde chalishiram asta surum.esas insanlardan qorxuram.chox diqqetsiz kechiller yolu zad.

Amin

sagol brat :) qizilbaligi qabaginnan kechsen arada bir dey :D

--ARA--

chox sagol.minnettaram

az.xxx

chox sagol qaqash.he men geldim ama bagishdiyin uzden chox adami tanimiram ona gore olabilsin gordmushem ama tanimamisham.Allah qoysa yigishanda tanishariq :) sozderive gore chox sagol.esas qorxum oduki mehlede cizib elemesinner.bilirsen bizimkileri.ele dunen geldimki nomrem eyilib.kimse chixardmaq istiyib.mende gettim shrupnan baglattirdim axirda.

Опубликовано:

gardaw salixnan surasan gawang mawindi saligiva gismat koroce waharin xondalarin bagladinda konkret dragda surarigda

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...