Перейти к содержанию

Chevrolet Cruze LTZ-RS

093

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано: (изменено)

Salam.
Marka-Chevrolet

Model-Cruze  (LTZ-RS)

Buraxılış ili-2015

Mühərrik-1.4

Deməli belə,Bu avtomobili mən ölkəmizə gələn günnən izləmişəm ve cox bəyənmişəm cox vaxt  olub ki,almag istəmişəm,sadəcə cekinmişəm dost tanışın sözünə ki,*əə gaynadacaq ee..  uzag dur….* axır dözmədim və öz avtomobilmi satışa cıxartdım (KİA OPTiMA) onuda bunnan gabag idarə etdiyim Hyundai i30-mu satdıqım adam dostuma satdı və menim optimamı aldı) Artıg citdi şəkildə axtarışlara başladım,sadə avtomobil axtarırdım ( elavə U fara və Mercedes arxa stop falan  olmayan) səbəb o idi ki,həm helə maşlnların coxsu  üstü bəzək, altı təzək olur həmdə qiymət yüksək olur,bir necə maşına bahdım hamısı cox yorgun idi,Göy göldə bir maşın satışa cıxdı ag rəng mən istədiyim kimi,düşünmədən yol aldım Göy Gölə) deməli yalnız bir detalda rəng  var (kapot) ne cızıg ne batıg hecnə yoxdur) alan kimi bahalı antiflız tökdüm sistemi deyişdim,bir iki şlang falan oda özüm ücün rahat olum,motor yaqnı deyişdim və filterleri həmcin. bir sözdə deyim  cox rahat və yumuşag maşındl mən belə gözləmirdim aclgı)

IMG_6914.jpeg

7ED3BA85-9C13-4288-AB75-7FB982554031.jpeg

IMG_6816.jpeg

IMG_6810.jpeg

IMG_6755.jpeg

IMG_6737.jpeg

Изменено пользователем 093
Опубликовано:

Təbrik edirəm, Toğrul!

Heç bir problemini görməyəsən!

Hər ehtimala, yastıqları yoxla, bax gör nə var nə yox, yerindədirmi

Опубликовано:
5 часов назад, 093 сказал:

Cox sagol Fərid!

Yoxladmışam gaydasındadır🙏🏻

Necə yoxlamısan ki? Diaqnostika?

Опубликовано: (изменено)

Hər şey hələ ki,gaydasındadır şükür)

Изменено пользователем 093
  • 4 недели спустя...
  • 2 недели спустя...
Опубликовано:

Salam,Men her gün seher işe gedende ilk növbede soyug motora xoda salmamışdan evveı birinci kapotu acıb bahlram antiflize,yaqa,yaq/antifliz sızmasına,dünen eyni gaydada bahış kecirdende gördüm antifliz azalıb özde cox,başladım axtarmaga harda sızma var ve gördüm 3 güulag teref bütün antifliz  icindedir,yıgdım ustama oda bmw  ustasıdl gücdü motoristi (Elnur) izah eledim vezyeti dedi antiflız tök yavaş yavaş gel yanıma,neyee dediyni etdim ( mende hemişe bagajda zapas antiflız olur ) catdım ustaya bahdı dedi 3 gulagdı sora sökdü gördü 3 gulaga geden şlang ici ovlub ordan antifliz buraxıb,aldım tezesin bagladlg yeniden antifliz töküldü sürdüm getdim,sora mene hammı dedi bes onun havasın radiatordan buraxmag lazımdl,neyse getdim cruze ustası vur gruppda gedmişdim yanına havasın cıxarmag ücün saldllar podyomnike maşnı giren kimi,bahdı dedi senin interkullerin yaq verir onu deyişek,220 azn interkuller,birde turbo şlangı 70 azn ,birdene nese salnikler 4 denesi 20 azn 🤦🏻‍♂️ neyse bir şey başa düşdüm ki,bu maşını boş boşna ustaya aparmag olmaz  o işderi görennen sora hele bil maşın sport hava filter goyulub,bilmirem normaldı ya yox

IMG_8094.jpeg

IMG_8102.jpeg

IMG_8099.jpeg

IMG_8109.jpeg

2EE41E5A-DC1F-44B3-828B-1FA140D49673.jpeg

Опубликовано:

Demeli,maşında ne işder görüldü  ,Kitabca ( yaq verirdi ) 3 gulag (traynilk )  oda antifliz sızırdl),kollektor ( yaq verirdi)  turbonun şlangı ( pis günde idi ) birde  obşi antifliz yenilendi )Birde original antifıiz bacoku goyuldu. Nezere catdırım maşın gaynadmayıb,sadece özüm görüb vaxtında düzeltmişem. Bu maşınlarda bu adın cekdiyim şeyleri gerek deyişesennki rahat süresen,ve birde alt üst moyka olundu yaq icinde idi maşnın  altı ve motor xanası)

photo-output.jpeg

photo-output.jpeg

photo-output.jpeg

IMG_8216.jpeg

• 1 месяц спустя...
  • 2 недели спустя...

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...