Перейти к содержанию

Вопросы и ответы по реставрации автомобиля

Farid

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Salam sabahvlz xeyir olsun,Bilmirəm düzgün yerdə  yazıram ya yox Əgər səf yerdə yazıramsa üzürlü sayın..Deməli maşında mənnən gabag ki, sahıbı kapot rənglətdirib hal hazırda kapot cox berbad gündədir bozarıb ve batıg icindədir, Nəisə apardim malyara malyar baxdı kapot deyişilməlidir səbəb odu ki,kapotun dugaları valna verir mən onu işdəyə bilmərəm,özdə atdı sannı ustadır  belə caş baş galdım ki, maşında udar yox bir şey yox kapot niye deyişməliyəm… İmumiyətlə fikir vermişem axir vaxtlar bizdə ustalar asane işə gacırlar neyisə düzəltmək yerinə təsəsin aldırlb əvəz edirlər…. Bəlkə mənə yaxşı işin bilən maılyar tövsiyə edə bilərsiz?

B1CB4EEC-58EC-4A15-9B34-39DF67F9234D.jpeg

FD4B793B-E979-4AFD-85BC-BF990B81A8B8.jpeg

Опубликовано:
4 часа назад, 093 сказал:

Salam sabahvlz xeyir olsun,Bilmirəm düzgün yerdə  yazıram ya yox Əgər səf yerdə yazıramsa üzürlü sayın..Deməli maşında mənnən gabag ki, sahıbı kapot rənglətdirib hal hazırda kapot cox berbad gündədir bozarıb ve batıg icindədir, Nəisə apardim malyara malyar baxdı kapot deyişilməlidir səbəb odu ki,kapotun dugaları valna verir mən onu işdəyə bilmərəm,özdə atdı sannı ustadır  belə caş baş galdım ki, maşında udar yox bir şey yox kapot niye deyişməliyəm… İmumiyətlə fikir vermişem axir vaxtlar bizdə ustalar asane işə gacırlar neyisə düzəltmək yerinə təsəsin aldırlb əvəz edirlər…. Bəlkə mənə yaxşı işin bilən maılyar tövsiyə edə bilərsiz?

Malyar deyiləm, peşəkar rəy verə bilmərəm 😞 Tanıdığım və, sən dediyin kimi, adlı sanlı ustalar indi bu tip işlərdən keçirlər. Bir-iki nəfərin nömrələrini verə bilərəm, ancaq onlar da eyni sözü deyəcək. Kapotu əmələ gətirmək çətin məsələdir, ya şpaklovkanı doldurmalısan, ya da dəyişdirməlisən onu.

Опубликовано:

Ustaliıgda itib gedir vAllah,Usta ezik kapotdan  ustalıg edib maşnın öz deteını saxlamagnan ideal iş  verirdi əvəəl,indi hammı asand pul gazanmaga calışır,adi fara ustası var tik tokda rekıam dagıdlr  bele iş

görürem hele iş görürem,yazmışam deyir yalnız original faranı palirovka edirem)))) 

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...