Перейти к содержанию

Mustang Tuning

Mustangeco23

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Salam. Amerikadan Ford Mustang 2019  2.3 motor alib getirmek isteyirem. Amerikadan alib gemiye qoyduqdan sonra bura getirmek isteyende gomrukde ne qeder rusum odeyib rastamojka edecem? Bu hele birinci sualdi.  Ikinci sual ise beledi hal hazirda 2015 ford mustang var (Bakida qarajımda). Men bu mashinda bir qeder deyishiklik etmek isteyerdim amma day qanunla ne derecede duzgundur bilmirem. İlk olarak tormoz sisteminde dual brake caliper qoymaq isteyirem. (Brembo). ikinci olaraq mashina burdan ya da xaricden getirilme(ferqi yoxdu) cailover qoymaq isteyirem. ucuncu olaraq arxa ve on bumperlerini deyishmek isteyerdim. Ve en esasda ki tekerlerini (disk daha boyuk rezin daha nazik olmaq serti ile). Mueyyen olaraq Yol hereketi uzre qaydalari oxudum amma buna aid hecne tapa bilmedim. Elave avadanliqdir mi yoxsa deyil zehmet olmasa deyerdiz. (demek olar ki sekildeki mustang kimi etmek isterdim) Chox sagolun diqqete gore.

JRI-single_02.jpg

brembo-caliper-1969-dodge-daytona.jpg

dad.jpg

• 2 месяца спустя...

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...