Перейти к содержанию

Meslehete ehtiyac var

Abbasoff

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Bu yaxinlar Capayevde dukanlarin birinde Led Xenon adli lampalar gordum satisda ferqli renglerde.
Satici terifledi (tebiiki hec kim malini pislemez) dukanda qowdu baxdim xowum geldi. Ama almaga duzu ehtiyat etdim.
Ona gorede melumati olanlara sualim var
Sualim ise beledi bu lampalar ne qeder dozumludu?
Aranizda istifade eden varmi?
Kiminse bu haqda hansisa melumati varsa zehmet olmasa paylawardi 
Onceden tesekkurler :)

Опубликовано:

Ordan bir, iki defe alish-verish elemishem. Zemanet veren dukanlar da var siz yene de axtarin orda taparsiz tebii ki. Nerimanovdan gelende hemen kuchede 1ci dukan Reshad pis insan deyil. Yaxinlashin razilashin zemanetinizi alin, istediylerivizi alin. Allah xeyrivizi versin. 

Опубликовано:
7 часов назад, Sheikh сказал:

Ordan bir, iki defe alish-verish elemishem. Zemanet veren dukanlar da var siz yene de axtarin orda taparsiz tebii ki. Nerimanovdan gelende hemen kuchede 1ci dukan Reshad pis insan deyil. Yaxinlashin razilashin zemanetinizi alin, istediylerivizi alin. Allah xeyrivizi versin. 

Rəşad oğuldu))

0554978244 Rəşad.

Опубликовано:
10 часов назад, Abbasoff сказал:

Bu yaxinlar Capayevde dukanlarin birinde Led Xenon adli lampalar gordum satisda ferqli renglerde.
Satici terifledi (tebiiki hec kim malini pislemez) dukanda qowdu baxdim xowum geldi. Ama almaga duzu ehtiyat etdim.
Ona gorede melumati olanlara sualim var
Sualim ise beledi bu lampalar ne qeder dozumludu?
Aranizda istifade eden varmi?
Kiminse bu haqda hansisa melumati varsa zehmet olmasa paylawardi 
Onceden tesekkurler :)

Niva ucun isteyirsense mende sekilde olan girmizi kant fara var. Hem ksenon hem de adi lampalar var onun ucun. Istesen xeber ver.

post-12326-0-59784300-1419844977.jpg

Опубликовано:

51 минуту назад, AXTUNG сказал:

Niva ucun isteyirsense mende sekilde olan girmizi kant fara var. Hem ksenon hem de adi lampalar var onun ucun. Istesen xeber ver.

Cox sagol Aslan. Nivaya yox mene W203e lazimdi. Sadece bilmirem. Nece bir weydi almaga deyermi ya yox. Gece iwiq vurmasi necedi?

Опубликовано:
3 минуты назад, Abbasoff сказал:

Cox sagol Aslan. Nivaya yox mene W203e lazimdi. Sadece bilmirem. Nece bir weydi almaga deyermi ya yox. Gece iwiq vurmasi necedi?

Yalan deyerem, gardash. Men bilen W203 reflektor suse olmalidir. Reflektor olanda ksenon olmaz.

Опубликовано:

Dediyim lampalar eynen wekildeki kimidi. Xenondan bu lampalari ferqlendiren bloklarinin olmamasidir.
20130810005922_29021.jpg

Опубликовано:
2 часа назад, Abbasoff сказал:

Dediyim lampalar eynen wekildeki kimidi. Xenondan bu lampalari ferqlendiren bloklarinin olmamasidir.
20130810005922_29021.jpg

Bu LED lampalardi! Mende Wranglerin ustunde led faralardi cox babatdi! Amma men iki eded faraya 1100 dollar vermishdim  o vaxt! Lampalar yaxshilari 100 dollardan bashlayir

Опубликовано:
6 минут назад, XOSS сказал:

Bu LED lampalardi! Mende Wranglerin ustunde led faralardi cox babatdi! Amma men iki eded faraya 1100 dollar vermishdim  o vaxt! Lampalar yaxshilari 100 dollardan bashlayir

qiymetler 1 ededi 40 manatdan baslayir 110 manata kimi
Men bir ededi 75manata olanlar var onu daha cox  beyendim.
Ama bilmirem gece isiq vurmagi necedi.
Gorunusu gozel olsada mene esas gece isiqlandirmasi nece olur o daha onemlidi

Опубликовано:
12 минуты назад, Abbasoff сказал:

qiymetler 1 ededi 40 manatdan baslayir 110 manata kimi
Men bir ededi 75manata olanlar var onu daha cox  beyendim.
Ama bilmirem gece isiq vurmagi necedi.
Gorunusu gozel olsada mene esas gece isiqlandirmasi nece olur o daha onemlidi

Men capayevden almiwdim,camrinin ustune,1il surdum,hecbir problem olmadi,bidene problem DYP idi arada saxliyirdilar ksenon adiynan,baxib buraxirdilar,lampalarin iwiglandirmasida superdi,ksenonnan hec ferqlenmir

Опубликовано:

@abbasov ledinishig verme keyfiyetinden narahat olma xsenonnan qat qat yaxshidi, spiralin gizmagini gozlemeye ehtiyac olmur en esasi! Esas bax hara istehsalidi  ve Kitayin hansi firmasidi!

В интернете посмотри отзывы на товар который тебе предлагают на чапаево! 

@Abbasoff

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...