Abbasoff Опубликовано: 26 июня 2016 Опубликовано: 26 июня 2016 Bu yaxinlar Capayevde dukanlarin birinde Led Xenon adli lampalar gordum satisda ferqli renglerde. Satici terifledi (tebiiki hec kim malini pislemez) dukanda qowdu baxdim xowum geldi. Ama almaga duzu ehtiyat etdim. Ona gorede melumati olanlara sualim var Sualim ise beledi bu lampalar ne qeder dozumludu? Aranizda istifade eden varmi? Kiminse bu haqda hansisa melumati varsa zehmet olmasa paylawardi Onceden tesekkurler 1 Цитата
Sheikh Опубликовано: 26 июня 2016 Опубликовано: 26 июня 2016 Ordan bir, iki defe alish-verish elemishem. Zemanet veren dukanlar da var siz yene de axtarin orda taparsiz tebii ki. Nerimanovdan gelende hemen kuchede 1ci dukan Reshad pis insan deyil. Yaxinlashin razilashin zemanetinizi alin, istediylerivizi alin. Allah xeyrivizi versin. Цитата
131 Опубликовано: 27 июня 2016 Опубликовано: 27 июня 2016 7 часов назад, Sheikh сказал: Ordan bir, iki defe alish-verish elemishem. Zemanet veren dukanlar da var siz yene de axtarin orda taparsiz tebii ki. Nerimanovdan gelende hemen kuchede 1ci dukan Reshad pis insan deyil. Yaxinlashin razilashin zemanetinizi alin, istediylerivizi alin. Allah xeyrivizi versin. Rəşad oğuldu)) 0554978244 Rəşad. 2 Цитата
AXTUNG Опубликовано: 27 июня 2016 Опубликовано: 27 июня 2016 10 часов назад, Abbasoff сказал: Bu yaxinlar Capayevde dukanlarin birinde Led Xenon adli lampalar gordum satisda ferqli renglerde. Satici terifledi (tebiiki hec kim malini pislemez) dukanda qowdu baxdim xowum geldi. Ama almaga duzu ehtiyat etdim. Ona gorede melumati olanlara sualim var Sualim ise beledi bu lampalar ne qeder dozumludu? Aranizda istifade eden varmi? Kiminse bu haqda hansisa melumati varsa zehmet olmasa paylawardi Onceden tesekkurler Niva ucun isteyirsense mende sekilde olan girmizi kant fara var. Hem ksenon hem de adi lampalar var onun ucun. Istesen xeber ver. Цитата
Abbasoff Опубликовано: 27 июня 2016 Автор Опубликовано: 27 июня 2016 51 минуту назад, AXTUNG сказал: Niva ucun isteyirsense mende sekilde olan girmizi kant fara var. Hem ksenon hem de adi lampalar var onun ucun. Istesen xeber ver. Cox sagol Aslan. Nivaya yox mene W203e lazimdi. Sadece bilmirem. Nece bir weydi almaga deyermi ya yox. Gece iwiq vurmasi necedi? Цитата
AXTUNG Опубликовано: 27 июня 2016 Опубликовано: 27 июня 2016 3 минуты назад, Abbasoff сказал: Cox sagol Aslan. Nivaya yox mene W203e lazimdi. Sadece bilmirem. Nece bir weydi almaga deyermi ya yox. Gece iwiq vurmasi necedi? Yalan deyerem, gardash. Men bilen W203 reflektor suse olmalidir. Reflektor olanda ksenon olmaz. Цитата
Abbasoff Опубликовано: 27 июня 2016 Автор Опубликовано: 27 июня 2016 Dediyim lampalar eynen wekildeki kimidi. Xenondan bu lampalari ferqlendiren bloklarinin olmamasidir. 1 Цитата
XOSS Опубликовано: 27 июня 2016 Опубликовано: 27 июня 2016 2 часа назад, Abbasoff сказал: Dediyim lampalar eynen wekildeki kimidi. Xenondan bu lampalari ferqlendiren bloklarinin olmamasidir. Bu LED lampalardi! Mende Wranglerin ustunde led faralardi cox babatdi! Amma men iki eded faraya 1100 dollar vermishdim o vaxt! Lampalar yaxshilari 100 dollardan bashlayir 1 Цитата
Abbasoff Опубликовано: 27 июня 2016 Автор Опубликовано: 27 июня 2016 6 минут назад, XOSS сказал: Bu LED lampalardi! Mende Wranglerin ustunde led faralardi cox babatdi! Amma men iki eded faraya 1100 dollar vermishdim o vaxt! Lampalar yaxshilari 100 dollardan bashlayir qiymetler 1 ededi 40 manatdan baslayir 110 manata kimi Men bir ededi 75manata olanlar var onu daha cox beyendim. Ama bilmirem gece isiq vurmagi necedi. Gorunusu gozel olsada mene esas gece isiqlandirmasi nece olur o daha onemlidi Цитата
hacioglu012 Опубликовано: 27 июня 2016 Опубликовано: 27 июня 2016 12 минуты назад, Abbasoff сказал: qiymetler 1 ededi 40 manatdan baslayir 110 manata kimi Men bir ededi 75manata olanlar var onu daha cox beyendim. Ama bilmirem gece isiq vurmagi necedi. Gorunusu gozel olsada mene esas gece isiqlandirmasi nece olur o daha onemlidi Men capayevden almiwdim,camrinin ustune,1il surdum,hecbir problem olmadi,bidene problem DYP idi arada saxliyirdilar ksenon adiynan,baxib buraxirdilar,lampalarin iwiglandirmasida superdi,ksenonnan hec ferqlenmir Цитата
XOSS Опубликовано: 27 июня 2016 Опубликовано: 27 июня 2016 @abbasov ledinishig verme keyfiyetinden narahat olma xsenonnan qat qat yaxshidi, spiralin gizmagini gozlemeye ehtiyac olmur en esasi! Esas bax hara istehsalidi ve Kitayin hansi firmasidi! В интернете посмотри отзывы на товар который тебе предлагают на чапаево! @Abbasoff 1 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.