Перейти к содержанию

VAZ 2107 42-BJ-182

Ali Tarverdiyev

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано: (изменено)

VAZ 2107

iL:2006

Probeq:52000(1 ci probeqdir)

injektor...

Sizden meslehet almaq isterdim.Men 1 il bundan qabaq mashinim uchun Sumitomo 215 teker almishdim. Yaxshi gorsenmeyi uchun mashinin arxa prujinleri 2 halqa yarim,on prujinleri 1 yarim kesildi.1 ay bundan qabaq onlari cixardib,zavod istehsali olan tekerler qoydum,ve on prujinleride deyishdim .Ama indi mashinin peredoku ashagi dushub.Men bunun sebebini bilmek isteyrem.Peredok zavoddu,ama mence zavodskoy peredokdan 1-2 barmaq ashagidir.Bele olmamishdi,bilmirem peredok niye ashagi dushub.Getdim peredoku qaldirmaqa ama meslehet gormediler kimi dedi rul agir olur,kimi dedi tormoz mesafesi uzanir,kimise dedi mashin yaxshi gedmir ve.s   . Ama men baxiram zavodskoy peredok masinin indiki peredokundan yuxari olur,. Kim ne meslehet gorer

post-17694-0-78392300-1442958125_thumb.j

post-17694-0-12419200-1442958134_thumb.j

post-17694-0-24028900-1442958143_thumb.j

Изменено пользователем Ali Tarverdiyev
Опубликовано: (изменено)

Heyirli olsun! peredokda *lapa* deyilen wey var,onu goyurlar ki,bakovinler wiwmesin onu goyanda gabag 2 barmag hundur olur,yagin sende sokende olari goymayiblar oncun.

Изменено пользователем 093
Опубликовано:

Heyirli olsun! peredokda *lapa* deyilen wey var,onu goyurlar ki,bakovinler wiwmesin onu goyanda gabag 2 barmag hundur olur,yagin sende sokende olari goymayiblar oncun.

cox sag olun. Sabah gedib bu barede tedbir gorecem.Bugun gedmishdim,usta dedi ki,215 teker agir olub o peredoku salib ashagiya,ama yeqin ki,qaldiracam.Arxa 2 halqadi indi,qabaqdada peredok yoxdu arxada adam eyleshende problem olur katalizator surtur ona gore qaldiracam ki,mashin hundur olsun

Опубликовано:

Gardash 215 peredoku nece sala biler? Men *lider* disklernen sururdum onlar hec tesir elemirdi peredokun dushmeyne, yani onnan deyil.o ki galdi arxasin surtmeya 2 krug nece surtur ki ? Mende 07 arxa prujinlar 3 krug yarim kesilmiwdi gluwitel surturdu onuda galdirdim gluwiteli o problem hell olundu, yagin sendede o problemdi, ama 2 krug kesilmish prujinla hele olmamalidi. 215 teker arxa krilonun ici surtur 2 krug azi kesiy olanda.

post-11985-0-87403400-1443095461_thumb.j

Опубликовано:

Arxa krelo doyulub,bizde cox yerler var ki,oranin yolu pisdi,arxada 3 nefer olanda bezi yerlerde katalizator surtur. O ki qaldı peredokun ashagi olmayına,Sen diyen kimi Lapa qoyacam.

Опубликовано:

Bele bir problem meydana çıxıb.2 gundu seher maşını xoddayanda birinci defe xoda duşur sonur,ikinci defe xoddanır. Mene ele gelir benzinnen ola biler ya başqa neden?

Опубликовано:

Salam gardash,bu problem mendede var idi,ama prosto gishda olurdu mende bele.Calish bir yerden benzin vur,sef elemiremse mashin Lenkarandadi?

Опубликовано:

Salam qardaş. Aha lenkerandadı,bir yerden benzin vururam ama deyişecem. Evvelde ordan vurmuşam bele deyildi.Ama 2 gundu bele edir..senin nömren mende var etraflı yazacam

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...