Перейти к содержанию

VAZ 2107 Benzin serfiyyati

Ali Tarverdiyev

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Salam.Mende masin Vaz 2107dir.Benzin serfiyyati coxdur,Tekerler 215,50 R13 idi,gah diyirler tekerdendi,olari deyishdim ama hec bir deyishliy yoxdu.

Опубликовано:

mene demishdiler brizqovikdan da olur benzinin cox yemeyi palchig cox vurur masin agirlasir

• Yeri var! 6
Опубликовано:

215 Yokohamadi ya Bridgestone?

Onnanda ferg olur. Kumho bazarda varidi onlarnan az benzin serfiyyeti olur.

Опубликовано:

Salam.Mende masin Vaz 2107dir.Benzin serfiyyati coxdur,Tekerler 215,50 R13 idi,gah diyirler tekerdendi,olari deyishdim ama hec bir deyishliy yoxdu.

Choxdur-negederdir?

Beyinini pereproshivka eletdir-azalacag.

Umumiyyetle diagnostikaya apar,baxsunlar.

• Yeri var! 2
Опубликовано:

mene demishdiler brizqovikdan da olur benzinin cox yemeyi palchig cox vurur masin agirlasir

Ciddi olamazsınız )))

• 5 недель спустя...
Опубликовано: (изменено)

Choxdur-negederdir?

Beyinini pereproshivka eletdir-azalacag.

Umumiyyetle diagnostikaya apar,baxsunlar.

apardim,diaqnostika etdiler ve dediler ki,duzeldi ama elede ferq etmir. 

xeyir,palciq olmur . her neyin deyisdirdim,diaqnostika eletdirdim ama xeyri yoxdur  100 km e hardasa  11-11.5L benzin serf edir

Изменено пользователем Ali Tarverdiyev
Опубликовано:

215 Yokohamadi ya Bridgestone?

Onnanda ferg olur. Kumho bazarda varidi onlarnan az benzin serfiyyeti olur.

Sumitomo idi

Опубликовано:

beli

Belun shirin. Protektor yolka vidindedise demeli onlar ses eliyir, berk sesden kuza detonasiya edir ve benzin nasosun gulaglari dozmur ve acilir, acilanda boltlar boshalir, boltlar boshalandaise benzin cox migdarda sisteme dushur ve benzin serfiyyeti coxalir, ona gore tekerleri deyishmek meslehetdir... Mence aydin izah eliye bildim. Diggetinize gore minnettaram. Yolun acig olsun!

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Ali,bes nolyeddi ne qeder serf elemelidi? Men bilen teze piriora sheherde kondisionernan 9-10, trassda 6-7 litr serf eleyir. Yani ki 10 litr nolyeddi ucun yaxsidir, mene ele gelir

Опубликовано:

apardim,diaqnostika etdiler ve dediler ki,duzeldi ama elede ferq etmir. 

xeyir,palciq olmur . her neyin deyisdirdim,diaqnostika eletdirdim ama xeyri yoxdur  100 km e hardasa  11-11.5L benzin serf edir

papağı göyə at.... məndə KARB olub, 13-16 litr gedirdi bərk surmənən

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...