Перейти к содержанию

Bmw- Mühərrikin soyutma sistemi

elbay

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано: (изменено)

Hamiya Salamlar. Mende Bmw 320i 2.2 motor e46 nemkadi. Bu 1 hefte en pis istiler olan vaxt kondisioneri qosuram . biraz gedenden sora istiliyin gostericisi qalxir maksimuma arada qirmizi iwiqda yanir. en cox probkada yada padyom qalxanda olur. dediler gidronasos dandir. getdim teze orginal  gidronasos qoydum yene duzelmedi. Bilenler varsa Zehmet olmasa deyerdiz bunun derdi nededi? Evvelceden tewekkurler 

Изменено пользователем Alishka
Опубликовано:

0554343477 Intiqam

Sistemde hava qalmasinnan tutumush ventilyatora termostata qeder olan problem

Deqiq usta baxmalidir

Ve gelecekde bele movzu ile elaqedar aidiyyati bolmede movzu yaratmaginiz xahish olunur

Ugurlar

Опубликовано:

Hamiya Salamlar. Mende Bmw 320i 2.2 motor e46 nemkadi. Bu 1 hefte en pis istiler olan vaxt kondisioneri qosuram . biraz gedenden sora istiliyin gostericisi qalxir maksimuma arada qirmizi iwiqda yanir. en cox probkada yada padyom qalxanda olur. dediler gidronasos dandir. getdim teze orginal  gidronasos qoydum yene duzelmedi. Bilenler varsa Zehmet olmasa deyerdiz bunun derdi nededi? Evvelceden tewekkurler 

Peckanin radiatorundan ola biler. antifiriz yoxla gor azalir yayox. azalirsa demeli buraxir, eslinde kansioner qowulanda klapan baqlanmalidi pecka ucun,ola biler klapan baqlanmir. ustaya goster, duzeltikden sora yazarsan  nede idi problem

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...