elbay Опубликовано: 12 августа 2015 Опубликовано: 12 августа 2015 (изменено) Hamiya Salamlar. Mende Bmw 320i 2.2 motor e46 nemkadi. Bu 1 hefte en pis istiler olan vaxt kondisioneri qosuram . biraz gedenden sora istiliyin gostericisi qalxir maksimuma arada qirmizi iwiqda yanir. en cox probkada yada padyom qalxanda olur. dediler gidronasos dandir. getdim teze orginal gidronasos qoydum yene duzelmedi. Bilenler varsa Zehmet olmasa deyerdiz bunun derdi nededi? Evvelceden tewekkurler Изменено 12 августа 2015 пользователем Alishka Цитата
Alishka Опубликовано: 12 августа 2015 Опубликовано: 12 августа 2015 0554343477 IntiqamSistemde hava qalmasinnan tutumush ventilyatora termostata qeder olan problemDeqiq usta baxmalidir Ve gelecekde bele movzu ile elaqedar aidiyyati bolmede movzu yaratmaginiz xahish olunurUgurlar 4 Цитата
Фарид923 Опубликовано: 15 августа 2015 Опубликовано: 15 августа 2015 Hamiya Salamlar. Mende Bmw 320i 2.2 motor e46 nemkadi. Bu 1 hefte en pis istiler olan vaxt kondisioneri qosuram . biraz gedenden sora istiliyin gostericisi qalxir maksimuma arada qirmizi iwiqda yanir. en cox probkada yada padyom qalxanda olur. dediler gidronasos dandir. getdim teze orginal gidronasos qoydum yene duzelmedi. Bilenler varsa Zehmet olmasa deyerdiz bunun derdi nededi? Evvelceden tewekkurler Peckanin radiatorundan ola biler. antifiriz yoxla gor azalir yayox. azalirsa demeli buraxir, eslinde kansioner qowulanda klapan baqlanmalidi pecka ucun,ola biler klapan baqlanmir. ustaya goster, duzeltikden sora yazarsan nede idi problem Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.