1923 Опубликовано: 6 июня 2013 Опубликовано: 6 июня 2013 (изменено) Logosuz shakillarАполон эта ваша машина ??? Изменено 6 июня 2013 пользователем 1923 Цитата
offxroad Опубликовано: 7 июня 2013 Опубликовано: 7 июня 2013 salam ey NIVA niva heveskarlari.Cox sevindim NIVA klubunun yaranmasina. Tebrikler. 1 Цитата
Firudin Опубликовано: 7 июня 2013 Автор Опубликовано: 7 июня 2013 salam ey NIVA niva heveskarlari.Cox sevindim NIVA klubunun yaranmasina. Tebrikler. Xow gelmisen Nivanla taniw elesen bizi yaxwi olardi 1 Цитата
offxroad Опубликовано: 7 июня 2013 Опубликовано: 7 июня 2013 Salam qardawlar.isleriniz necedi?! 5 Цитата
offxroad Опубликовано: 7 июня 2013 Опубликовано: 7 июня 2013 Xow gelmisen Nivanla taniw elesen bizi yaxwi olardi cox saqol qardaw.yaman sakitciliydi burda. Цитата
Firudin Опубликовано: 7 июня 2013 Автор Опубликовано: 7 июня 2013 cox saqol qardaw.yaman sakitciliydi burda. He sakitchilikdi teesuf ki... Mawini tezelikce almisan yoxsa 4oxdandi? Bir ara satdiqda idi Цитата
offxroad Опубликовано: 7 июня 2013 Опубликовано: 7 июня 2013 he qaqa satdim mawini. hindi pewmanam He sakitchilikdi teesuf ki... Mawini tezelikce almisan yoxsa 4oxdandi? Bir ara satdiqda idi he qaqa satdim mawini. hindi pewmanam Цитата
offxroad Опубликовано: 7 июня 2013 Опубликовано: 7 июня 2013 bu teze nivalar barede ne deye bilersiz?gedmeyi?cekmeyi?metali?vibraciya?ses ve kuyu Цитата
Firudin Опубликовано: 7 июня 2013 Автор Опубликовано: 7 июня 2013 he qaqa satdim mawini. hindi pewmanam he qaqa satdim mawini. hindi pewmanam Heyif bu teze nivalar barede ne deye bilersiz?gedmeyi?cekmeyi?metali?vibraciya?ses ve kuyu 1 ayliq dayandirmiwdilar. Renglenmeni bawqa cur edirdiler. Korroziyaya qarwi. Artiq dediklerine gore evvelki kimi paslanmayacaq. Gedmekleri pis deil. Chip yazannan sonra lap yaxwilawir. Vibrogasitel bir az komek edib. Vibraciya evvelkilere nisbeten azaqlib 1 Цитата
offxroad Опубликовано: 7 июня 2013 Опубликовано: 7 июня 2013 Heyif 1 ayliq dayandirmiwdilar. Renglenmeni bawqa cur edirdiler. Korroziyaya qarwi. Artiq dediklerine gore evvelki kimi paslanmayacaq. Gedmekleri pis deil. Chip yazannan sonra lap yaxwilawir. Vibrogasitel bir az komek edib. Vibraciya evvelkilere nisbeten azaqlib tezesin alib off-road sayaqi yiqacam. bu karoziya dediyin hindi satiwda olanlarda var?160-170 vibro olur?mende 160 ele ses gelirdiki elebil razdatka cixib qucaqima duwecey. Цитата
Firudin Опубликовано: 7 июня 2013 Автор Опубликовано: 7 июня 2013 He ses tam kesilmeyib. Men bilen hele yox Цитата
offxroad Опубликовано: 8 июня 2013 Опубликовано: 8 июня 2013 He ses tam kesilmeyib.Men bilen hele yox goreyde onda Allah qoysa gozleyek.tezesin goturum.yada yurulmuw mawin alim yiqdirm.. 3 Цитата
Farid Опубликовано: 15 июня 2013 Опубликовано: 15 июня 2013 Бронто (Bronto), кучу его фотографий смотрите на сайте 10 Цитата
Гараев Опубликовано: 20 июня 2013 Опубликовано: 20 июня 2013 Vüqar, disklər sənlikdir? Xeyr Qardawim. Цитата
RaUf Uf Uf Опубликовано: 20 июня 2013 Опубликовано: 20 июня 2013 ( "lapa" diyerken hansi detali nezerde tutursan??? zehmet olmasa sekilini tapsan, yerlewdir bura, gorum nedir, 06ya qurawdirim... Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.