093 Опубликовано: 7 марта 2013 Опубликовано: 7 марта 2013 Nivanin radnoy tekerlerinin qiymetini bilen var?Uzu yaya bir komplekt teker almag istiyirem. Ikisinden biri lazimdir. Kim bilirse zehmet olmasa komey eliyin. bu teker al,kama lezet elemir nivada Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 8 марта 2013 Опубликовано: 8 марта 2013 nivaya aid zapchastlar ucun online maqazin bilen var? Цитата
093 Опубликовано: 8 марта 2013 Опубликовано: 8 марта 2013 he niva surenler mende axir ki size gowuldum )indi mene deyin zehmet olmasa razdarkani harda cixra bilerem? 2 Цитата
AQASAF Опубликовано: 8 марта 2013 Опубликовано: 8 марта 2013 (изменено) Изменено 8 марта 2013 пользователем AQASAF679 Цитата
MagerramoFF Опубликовано: 9 марта 2013 Опубликовано: 9 марта 2013 2012 Nivasi var 10500 manata, chox az surulub 300 500 kmdi nedi, istiyan olsa xeber eliyin, dostumuz satir. Rengide qaraya oxshuyan yashillardandi. Rossiyskiy Nivadi xezer lada deil. ABS zad her sheyi var. Nagddi kredit deil. P.s po teme olurem bu Nivalardan otru, 06 nivasi imennII) 3 Цитата
Tofiq Опубликовано: 9 марта 2013 Опубликовано: 9 марта 2013 bu teker al,kama lezet elemir nivada Bu təkərlər biraz joskidir. Ona görə qalmışam Onsuzda Niva "atıb-tutan" maşındır, nə qədər səliqəli sürsəndə, xeyri yoxdur. Tem-bole purjinler kesilib he niva surenler mende axir ki size gowuldum )indi mene deyin zehmet olmasa razdarkani harda cixra bilerem? Togrul, niyə sökdürürsənki razdatkanı? İçəridən düymə ilə ayırda ) 1 Цитата
90VD171 Опубликовано: 9 марта 2013 Опубликовано: 9 марта 2013 Nivanin benzin baki uchun acharli qapaq var? benzin ogurluguna qarshi. Цитата
093 Опубликовано: 9 марта 2013 Опубликовано: 9 марта 2013 Bu təkərlər biraz joskidir. Ona görə qalmışam Onsuzda Niva "atıb-tutan" maşındır, nə qədər səliqəli sürsəndə, xeyri yoxdur. Tem-bole purjinler kesilib Togrul, niyə sökdürürsənki razdatkanı? İçəridən düymə ilə ayırda : Gagaw mende razdatka ayirmag olmur knopkaynan( send enece krug keslib? Цитата
Tofiq Опубликовано: 10 марта 2013 Опубликовано: 10 марта 2013 Gagaw mende razdatka ayirmag olmur knopkaynan( send enece krug keslib?1,5 1 Цитата
093 Опубликовано: 10 марта 2013 Опубликовано: 10 марта 2013 mene meslehet verin fasonni cawkani feredonu idni deyiwim yoxsa 4 minnen soram? eger deyiwimse ne goyum? sarx? Цитата
XOSS Опубликовано: 10 марта 2013 Опубликовано: 10 марта 2013 mene meslehet verin fasonni cawkani feredonu idni deyiwim yoxsa 4 minnen soram? eger deyiwimse ne goyum? sarx? ay brat niye deyishirsenki, sende fasoni ve feredo niva shevroletindir! Onu sene hansi usta deyib bela deyishesen? Yayginde hele ustunnen cixan feredoynan fasonu cashkani senen sonra bashgasina satmag fikirindedir 5 Цитата
093 Опубликовано: 10 марта 2013 Опубликовано: 10 марта 2013 mene usta demeyib,prosto burda baxmiwam hamsi alan kimi deyiwirler oncun soruwdum,siz niva surursuz ve butun bu etaplardan kecmisiz helede kecirsiz men nece razdatkanin sesni esmeyni yigiwdirim? munkundu voobwe? Цитата
Firudin Опубликовано: 10 марта 2013 Автор Опубликовано: 10 марта 2013 Sarx niva uchun olmur. Nivaya shevrolet nivanin feredosu qoyulur 2009 dan. En yaxshisi ele odu. Deyishmey lazim deyilEsmeni yigishdirmag yox azaltmag mumkundur. Fuadin temasina bax. Amma razdatkanin sesini yigishdira bilmeyeceksen. En yaxshisi chixart 1 Цитата
093 Опубликовано: 10 марта 2013 Опубликовано: 10 марта 2013 Sarx niva uchun olmur. Nivaya shevrolet nivanin feredosu qoyulur 2009 dan. En yaxshisi ele odu. Deyishmey lazim deyilEsmeni yigishdirmag yox azaltmag mumkundur. Fuadin temasina bax. Amma razdatkanin sesini yigishdira bilmeyeceksen. En yaxshisi chixart1-2 gune yola cixacam gedim gelim gelen kmi cixardacam Цитата
XOSS Опубликовано: 10 марта 2013 Опубликовано: 10 марта 2013 Я предлагаю оставить раздатку что бы нива осталась нивой, что за нива без звука раздатки тогда! . А что бы не было звука раздатки купи 015 у нее звук раздатки не будет 6 Цитата
093 Опубликовано: 10 марта 2013 Опубликовано: 10 марта 2013 Я предлагаю оставить раздатку что бы нива осталась нивой, что за нива без звука раздатки тогда! . А что бы не было звука раздатки купи 015 у нее звук раздатки не будет спасибо за совет конечно за совет... Цитата
90VD171 Опубликовано: 10 марта 2013 Опубликовано: 10 марта 2013 mene usta demeyib,prosto burda baxmiwam hamsi alan kimi deyiwirler oncun soruwdum,siz niva surursuz ve butun bu etaplardan kecmisiz helede kecirsiz men nece razdatkanin sesni esmeyni yigiwdirim? munkundu voobwe?Sesini yox esmesini yigishdirmaq uchun men kardani deyishdim shrusnan olanini qoydum. Indi ancaq matorun birde razdatkanin sesi eshidilir amma esme yoxdu necheynen surursen sur. Qardashdar da deyen kimi razdatkani chixardin elebil Nivani tehqir elemish olursan. Yene ozun bilen meslehetdi:) Цитата
093 Опубликовано: 11 марта 2013 Опубликовано: 11 марта 2013 Sesini yox esmesini yigishdirmaq uchun men kardani deyishdim shrusnan olanini qoydum. Indi ancaq matorun birde razdatkanin sesi eshidilir amma esme yoxdu necheynen surursen sur. Qardashdar da deyen kimi razdatkani chixardin elebil Nivani tehqir elemish olursan. Yene ozun bilen meslehetdi:)brat necya bawa geldi? Цитата
90VD171 Опубликовано: 11 марта 2013 Опубликовано: 11 марта 2013 brat necya bawa geldi?300manata shrusu aldim deyishmeyede 20 manat 1 Цитата
Tofiq Опубликовано: 11 марта 2013 Опубликовано: 11 марта 2013 Togrul, iki ildi Nivani almisham. Indiye kimi 2 defe yagini deyishmishem, bir defe benzin filtrini, bir defede hava filtrini. (Probeq 11500 km) Ne mostun, ne karobkanin... Hec neyini - feredo, fason chashqa, kardan zad deyishmemishem. Hech deyishmeyide meslehet gormurem. "Ay razdatkadan ses gelir, ay cekimi yoxdu..." Vallah bir soz var eyy - "qishin gunu marojna lazim idii??" Indi qardash demek istiremki, bu nivalarin 99,9 % var! Eyer nivani alib razdatkani salacagdinsa, viyilti derdi cekecekdinse, ele 015, 07 - surmek meslehetdi! ) O ishlari gordurmek lichni xercdi. O ishlari gordurmekdense, Qalik faralari, Diodni stop, Duyme ile yigilan qarmoshka perde, Pnevmo kimi avadanlig qoymag meslehetdi ) 4 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.