ELF Опубликовано: 21 августа 2015 Опубликовано: 21 августа 2015 Millət vəkili Elton Məmmədovun oğlu Aynar Məmmədov BAKU.WS-ə maraqlı müsahibə verib. Həmsöhbətimiz müsahibəsi zamanı həyatı və işi ilə bağlı bir sıra ciddi məqamlara toxundu http://az.baku.ws/lifestyle/678-ziya-mmmdovun-qarda-olu-maam-mni-qane-edir.html Dövlət qulluqçusunun biznes fəaliyyəti ilə məşğul olması qadağandır. 1 Цитата
Турал Опубликовано: 21 сентября 2015 Опубликовано: 21 сентября 2015 Saipa ne daet mne pokoya xocu wtampi sdelat na kupewku Цитата
Phobia Опубликовано: 21 сентября 2015 Опубликовано: 21 сентября 2015 Saipa ne daet mne pokoya xocu wtampi sdelat na kupewku baxma ti je eshe JDM razvarki sdelaesh Цитата
Турал Опубликовано: 21 сентября 2015 Опубликовано: 21 сентября 2015 baxma ti je eshe JDM razvarki sdelaeshDa ee kto eto delaet ? ne znaew slucayno na bazare mawinskom kakoy to dadka tverdel mol ya delayu, ne iz dvux diskov a iz dobavocnogo jeleza ce to ne sdelal,was opat jelanie poyavilos sdelat pokrasit ix v dum agh Цитата
Firudin Опубликовано: 21 сентября 2015 Опубликовано: 21 сентября 2015 lublu da ya wtampi Dobroe utro! Jelayu udacnogo dna! 1 Цитата
Phobia Опубликовано: 21 сентября 2015 Опубликовано: 21 сентября 2015 Da ee kto eto delaet ? ne znaew slucayno na bazare mawinskom kakoy to dadka tverdel mol ya delayu, ne iz dvux diskov a iz dobavocnogo jeleza ce to ne sdelal,was opat jelanie poyavilos sdelat pokrasit ix v dum aghbez idey, daje ne slishal Цитата
Турал Опубликовано: 21 сентября 2015 Опубликовано: 21 сентября 2015 lublu da ya wtampi Dobroe utro! Jelayu udacnogo dna! Da ya toje birdene geweng wtamp almaq lazimdi 70 lik rezinen )))) Spasibo vzaimno bez idey, daje ne slishal ya tak paru raz smotrel v nete ce to ne ocen doverayu etim jelezkam, lucwe dva diska kupit i svarit ix, problema v tom cto wtampi na hyunday ne tak uj i legko nayti ))) no ya obezatelno postavlu cernie wtampi s rezinoy 245/65/R15 Kamaz tekerlernen )) s 18 wkami tajelo ))) 1 Цитата
Fuad123 Опубликовано: 3 октября 2015 Опубликовано: 3 октября 2015 Что происходит с форумом ?Уже 3-4 дня почти нулевая активность (((((Стареем ??? 3 Цитата
Турал Опубликовано: 7 октября 2015 Опубликовано: 7 октября 2015 Еду на работу по Советскому, остановился у стоп-линии на красный, на светофоре еще 5 секунд а Сзади Ланд ровер во всю мощь своих ксенонов моргает мне в спину, я руку вытащил и помохал и указал на секундомер, моргания прекратились,Как светофор переключился на зеленый дал газу чтобы освободить нетерпеливому водителю дорогу,поравнявшись со смной произошел такой диолог: - Он: ня яливи чыхардырсан? - Я: Сизя гостярирямки светофор гырмызыды вы хяля санийялляр вар, - Он: светофор гой иди, ня ял чыхардырсан - Я: хеля рянг йохду севтофор гырмызы сары йашил олур, вы хямян сиз моргат элийяндя гырмызы иди, инанмырсызса камера вар регистратор гостярим! - Он: мян сяндян йол истяйирям ния вермирсян? - Я: Ганун гайда вар ния йол вермялийям ки, гырмызыды гырмызыда дайанмышам, ганун гайда вар, - Он: Ня ганун гайда ээ ня ганан гайда!? - Я: Эля о ганун гайда хардаки гырмызыда дайанмаг лазымды, - Он: Ня дейирсян э сян!? - Я: Баша дющмядим, сян ня истийирсян ня дейирсян? - Он: яяяяяяя няися!!!! Газ в пол и уехал Сколько таких быдло водителей, как вообще таких за руль пускают, все нервы людям портят 5 Цитата
Vako Опубликовано: 7 октября 2015 Опубликовано: 7 октября 2015 Еду на работу по Советскому, остановился у стоп-линии на красный, на светофоре еще 5 секунд а Сзади Ланд ровер во всю мощь своих ксенонов моргает мне в спину, я руку вытащил и помохал и указал на секундомер, моргания прекратились,Как светофор переключился на зеленый дал газу чтобы освободить нетерпеливому водителю дорогу,поравнявшись со смной произошел такой диолог: - Он: ня яливи чыхардырсан? - Я: Сизя гостярирямки светофор гырмызыды вы хяля санийялляр вар, - Он: светофор гой иди, ня ял чыхардырсан - Я: хеля рянг йохду севтофор гырмызы сары йашил олур, вы хямян сиз моргат элийяндя гырмызы иди, инанмырсызса камера вар регистратор гостярим! - Он: мян сяндян йол истяйирям ния вермирсян? - Я: Ганун гайда вар ния йол вермялийям ки, гырмызыды гырмызыда дайанмышам, ганун гайда вар, - Он: Ня ганун гайда ээ ня ганан гайда!? - Я: Эля о ганун гайда хардаки гырмызыда дайанмаг лазымды, - Он: Ня дейирсян э сян!? - Я: Баша дющмядим, сян ня истийирсян ня дейирсян? - Он: яяяяяяя няися!!!! Газ в пол и уехал Сколько таких быдло водителей, как вообще таких за руль пускают, все нервы людям портятHerii menim vor bratim) Цитата
Турал Опубликовано: 7 октября 2015 Опубликовано: 7 октября 2015 Herii menim vor bratim)Registrator almaq lazimdi mutleq gabag ve arxa kameraynan, mutleqqqq Gedib youtuba buraxacam videonu burda bloq acacam butun videolari yuklyeyecem ora, polise verecem goy orgensiler nece surmek lazimdi, ve insanlara hormet lazimdi, ele bil paleolitde yashayiriq. Kakoy privet takoy otvet 5 Цитата
Vako Опубликовано: 7 октября 2015 Опубликовано: 7 октября 2015 Registrator almaq lazimdi mutleq gabag ve arxa kameraynan, mutleqqqq Gedib youtuba buraxacam videonu burda bloq acacam butun videolari yuklyeyecem ora, polise verecem goy orgensiler nece surmek lazimdi, ve insanlara hormet lazimdi, ele bil paleolitde yashayiriq. Kakoy privet takoy otvet+1Bu weekend gedib maraqlanariq yerli bazarla sonra ebay 1 Цитата
Турал Опубликовано: 7 октября 2015 Опубликовано: 7 октября 2015 +1Bu weekend gedib maraqlanariq yerli bazarla sonra ebay85 manata var burda iki kameralira action mode i vse takoe, xotya ebaydada yagin ki cox variant olar Цитата
MagerramoFF Опубликовано: 7 октября 2015 Опубликовано: 7 октября 2015 (изменено) Registrator almaq lazimdi mutleq gabag ve arxa kameraynan, mutleqqqq Gedib youtuba buraxacam videonu burda bloq acacam butun videolari yuklyeyecem ora, polise verecem goy orgensiler nece surmek lazimdi, ve insanlara hormet lazimdi, ele bil paleolitde yashayiriq. Kakoy privet takoy otvet O qadar hele inaylar var ki yolda.. Yolda bir cavan oglan mercedes s klassda, 3 defe sixdi meni chapaev yolunda, 3cude uje gordum sluchaynost deyil dozmedim sixdim bunu bordura. Dialoq: Man: Ay kishi niya sixirsan manim mashinimi? O: San sixdin indi mani Man: Beyaqdan hiss elemirsen nece 3-cu defe sixirsan mani? O: Yox, hiss elemirem. Man: Gerek vurum senin mashinivi hiss eliyesen? Mashini saga sola chekende bokovoy guzguye bax. O: Ne deyirsen e ? Sen menim mashinimi vura bilersen? Man: Deyirem ver mashini qabaga saxla basha salim ne deyirem, vermesen hiss eletdirim neje vururam. O: Qaqash dedim gormedimde niya uzadirsan. Bu notada pencereni qaldirdim ve yalannan 5 deyge ve bir neche min dene nervi vaxt itirdiyimi hiss eledim Uje bir neche vaxti yolda ozum ozumu sakitleshdirmeye chalishiram, onsuzda qanan deyiller deye ozumuzu niya zibile salaq. En gozel varianti sixdi qoy cehenneme sixsin, yol vermir sagdan ke4, siqnal verir chek saga qoy kechsin qirmizi goyde filoetovida getsin Изменено 7 октября 2015 пользователем MagerramoFF 4 Цитата
Firudin Опубликовано: 7 октября 2015 Опубликовано: 7 октября 2015 Elchinnen raziyam vaxt ve oz eseblerin gedir. Indiki zemanede de saxlayib duwub soznen bawa salsan bawa duwmese bir dene willede vursan srazu qacib yazirlar. Ona gore salamati yola vermek. Allah weytana lenet elesin! 2 Цитата
MagerramoFF Опубликовано: 7 октября 2015 Опубликовано: 7 октября 2015 Elchinnen raziyam vaxt ve oz eseblerin gedir. Indiki zemanede de saxlayib duwub soznen bawa salsan bawa duwmese bir dene willede vursan srazu qacib yazirlar. Ona gore salamati yola vermek. Allah weytana lenet elesin! Ay saol mende onu deyirem, kishilik deyilen merdlik deyilen sheyler yaddan chixardib camaatin choxu.. Chut shto shikayete Allah axirmizi yaxshi elesin. 1 Цитата
Турал Опубликовано: 7 октября 2015 Опубликовано: 7 октября 2015 O qadar hele inaylar var ki yolda.. Yolda bir cavan oglan mercedes s klassda, 3 defe sixdi meni chapaev yolunda, 3cude uje gordum sluchaynost deyil dozmedim sixdim bunu bordura. Dialoq: Man: Ay kishi niya sixirsan manim mashinimi? O: San sixdin indi mani Man: Beyaqdan hiss elemirsen nece 3-cu defe sixirsan mani? O: Yox, hiss elemirem. Man: Gerek vurum senin mashinivi hiss eliyesen? Mashini saga sola chekende bokovoy guzguye bax. O: Ne deyirsen e ? Sen menim mashinimi vura bilersen? Man: Deyirem ver mashini qabaga saxla basha salim ne deyirem, vermesen hiss eletdirim neje vururam. O: Qaqash dedim gormedimde niya uzadirsan. Bu notada pencereni qaldirdim ve yalannan 5 deyge ve bir neche min dene nervi vaxt itirdiyimi hiss eledim Uje bir neche vaxti yolda ozum ozumu sakitleshdirmeye chalishiram, onsuzda qanan deyiller deye ozumuzu niya zibile salaq. En gozel varianti sixdi qoy cehenneme sixsin, yol vermir sagdan ke4, siqnal verir chek saga qoy kechsin qirmizi goyde filoetovida getsin Yooo men registrator alacam, her yere kameralar goyacam, goy camaat oz gehramanlarini gorsun, ganun gayda bilmiyen gelib burda ganun gayda orgedir, men bu qanunlari yaratmamiwam, kimse yaratib dovlet tesdiq edib ve men bu doveltde yashayiramsa o qanunlara emel elemeliyem, kiminse xowuna gelmirse, cixsin getsin ya daki deyiwiklere le atib deyiwik ede bilerse buyursun, oz istediyi kimi elesin, ve o deyiwikler menim ucun olmasa terk ederem olkeni, mene rahar olkede galaram, bele olmaz, ele bililer ki boyuk ya bahali mawin surmeknendir, ona galsa avtobusda metroda o geder gedir, hansinin ki evinde 78 mawini var, niese derine getdim nese, amma registrator goyub kanal acacam, hamini yukleyecem, YPX dan tutmuw hamiya kimi, bele olmaz kend deyil rayon deyil, bir terefden Avropa deyirik amma ozumuzu kendeki kimi aprariq. Elchinnen raziyam vaxt ve oz eseblerin gedir. Indiki zemanede de saxlayib duwub soznen bawa salsan bawa duwmese bir dene willede vursan srazu qacib yazirlar. Ona gore salamati yola vermek. Allah weytana lenet elesin! I cto teper delat ostavit vse kak est )) ? Neee tak nelza, ya xocu tut jit, pust komu ne nravitsa uxodit. Sen narahat olma bir nece defe yaziblar, pulumda cixib ))) Ya ne xocu miritsa s etim Skoro temu oktoryu Случаи на дороге (видео) и буду заливать все на ютуб, давно хотел это сделатьб щас точно сделаю, токо куплю хорошый регистратор ))) 1 Цитата
Rasim550 Опубликовано: 7 октября 2015 Опубликовано: 7 октября 2015 Tural sen Chorek tapiceysen! Men sene He deyirem!)По теме. Вы не представляете какой кайф кататься на машине внешне в ужасном состоянии) Пару дней назад один бомба дайдай зажимал зажимал, я не дождавшись третьего раза ё...л от души его в бампер) Видели бы вы его сифу))) Нейся. Это уже третий случай когда мне либо руку вытаскивают, либо зажимают и т.д. Я понимаю что не у всех в таком состоянии тачки, чтоб легко бить их, но время сейчас такое тяжёлое, что приходится красить машину за "их" счёт))) 1 Цитата
MagerramoFF Опубликовано: 7 октября 2015 Опубликовано: 7 октября 2015 (изменено) Yooo men registrator alacam, her yere kameralar goyacam, goy camaat oz gehramanlarini gorsun, ganun gayda bilmiyen gelib burda ganun gayda orgedir, men bu qanunlari yaratmamiwam, kimse yaratib dovlet tesdiq edib ve men bu doveltde yashayiramsa o qanunlara emel elemeliyem, kiminse xowuna gelmirse, cixsin getsin ya daki deyiwiklere le atib deyiwik ede bilerse buyursun, oz istediyi kimi elesin, ve o deyiwikler menim ucun olmasa terk ederem olkeni, mene rahar olkede galaram, bele olmaz, ele bililer ki boyuk ya bahali mawin surmeknendir, ona galsa avtobusda metroda o geder gedir, hansinin ki evinde 78 mawini var, niese derine getdim nese, amma registrator goyub kanal acacam, hamini yukleyecem, YPX dan tutmuw hamiya kimi, bele olmaz kend deyil rayon deyil, bir terefden Avropa deyirik amma ozumuzu kendeki kimi aprariq.I cto teper delat ostavit vse kak est )) ?Neee tak nelza, ya xocu tut jit, pust komu ne nravitsa uxodit. Sen narahat olma bir nece defe yaziblar, pulumda cixib )))Ya ne xocu miritsa s etimSkoro temu oktoryu Случаи на дороге (видео)и буду заливать все на ютуб, давно хотел это сделатьб щас точно сделаю, токо куплю хорошый регистратор )))Rayonda ya kende kimse ozunu bele aparsa bashini ezerler onun, esheylik regionnan olmur insanin ozunde olur.. Ve biz avropada deyilik, mentalitetimiz ve insanlarin isti qanli olmagi ve problemlerin heddinnen artiq choxalmasina gore eseb, nervi, hovsele deyilen shey qalmiyib camaatda.. Youtube sohbetine qalanda ise, o hech kime ders olmuyajaq menim fikrimce.. Aciqca yene eliyejeyler( Изменено 7 октября 2015 пользователем MagerramoFF 4 Цитата
Турал Опубликовано: 7 октября 2015 Опубликовано: 7 октября 2015 Tural sen Chorek tapiceysen! Men sene He deyirem!)По теме. Вы не представляете какой кайф кататься на машине внешне в ужасном состоянии) Пару дней назад один бомба дайдай зажимал зажимал, я не дождавшись третьего раза ё...л от души его в бампер) Видели бы вы его сифу))) Нейся. Это уже третий случай когда мне либо руку вытаскивают, либо зажимают и т.д.Я понимаю что не у всех в таком состоянии тачки, чтоб легко бить их, но время сейчас такое тяжёлое, что приходится красить машину за "их" счёт))))))))Ya toje tak paruz raz bil perednim buferom ))))vot i ne cinu ctobi ne jalko bilo bit ))))Rayonda ya kende kimse ozunu bele aparsa bashini ezerler onun, esheylik regionnan olmur insanin ozunde olur.. Ve biz avropada deyilik, mentalitetimiz ve insanlarin isti qanli olmagi ve problemlerin heddinnen artiq choxalmasina gore eseb, nervi, hovsele deyilen shey qalmiyib camaatda.. Youtube sohbetine qalanda ise, o hech kime ders olmuyajaq menim fikrimce.. Aciqca yene eliyejeyler(Goy onu taniyanlar internetden bawi cixanlar utansinlar, her shey basha dushmek olar amma insandan insan kimi raftar elemek lazimdi, o da adamdi bizde adamiq shukur Allaha, ne geder olub men de bele situaciyalara duwmuwem telesmiwem kimi se sixmiwam, bilmeden, cixib uzr de istemiwem, menden de uzr isteyibler, sora utanmiwam ki nie bele eledim ki menden yashli adam hele uzr istiyir menden, insan insan galmalidir. 2 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.