Перейти к содержанию

BMW E39 M paket

elsan

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Sende monitordu gardash? Ona men bilen aux goshmag olur. Tanish adamda kabel olmalidi

Gel cix da.senin bawin cixir da bu duz-qow elemeyden)

Опубликовано:

Eger 2.5 2vanosludusa zeif olmaz

2000 den sonra butun 2.5 ler 2 Vanos sistemi ile tehciz olunub. Ve M54 seriyasidi. 

193 at gucude normaldi , Sadece firlanma ani cox olmadiginnan 0-100  0-150  0-200  suretlenmesi zeifdir.

Опубликовано:

Ela, xeyirli olsun

cox saol brat

Yani men bele mehshurlashmisham bu forumda?)

he brat manitordu 

Eger 2.5 2vanosludusa zeif olmaz

2 vanosdu

Xeyirli olsun )

cox saol brat)

uje gozumnen duwur matoru zeifdi?

Опубликовано:

nem valla bilmirerm ne edim

neyliceksen sur ve BMW-den hezz al.Men de 2.8 e38 sururem.yeri gelse 4.4-de sure bilerdim.amma here ayagini yorganina gore uzadir.

Опубликовано: (изменено)

M54 2001-2003

192 л.с

245 н.м

С коротким передаточным числом и с исправными ваносами чох бабатда гедирь

Автор- Хеирли олсун.

Изменено пользователем Alishka 969

4.4dun yaninda 2.5 zeifdi,mende 2.5di ama mence zeif deyil

Sadece BMW adi gelende adam sportivni bir shey fikirleshir ve gormek isteyir.

Ona gore mence 5 seriya 39 kuzov en azi 3.0  M54  ile olsa daha meqsede uygun olar.

Amma yenede her kesin oz fikiri var, kimin ucunse E39 520  2.2  M54  170 at gucude kifayetdi.

Изменено пользователем AvtozavR

Temani doldurmaq istemirem,menimde 3matordan xowum gelir,sozum ondadiki 2.5 e39 zeif cekmir

Mende doldurmaq istemirem,ona qalsa menim hec 3.0 E39 dan da xoshum gelmir, azdi mene.Sadece obyektiv yazmaq isteyirdim.

Oz tecrubemnen deye bilerem forumdan olan 2000+ il 525 E39 oz eyni at gucu olan 1995 il ceshkamla kecende basha dushdum ki zeif gedir. Firlanma ani azdi, 245nm.

Yani men bilirem neye gore yaziram. 2.5  E39 ucun azdi bu menim shexsi fikrimdi ve obyektivliye yaxindi.

p.s. Sorry for offtop. 

Изменено пользователем AvtozavR
Опубликовано:

Mende doldurmaq istemirem,ona qalsa menim hec 3.0 E39 dan da xoshum gelmir, azdi mene.Sadece obyektiv yazmaq isteyirdim.

Oz tecrubemnen deye bilerem forumdan olan 2000+ il 525 E39 oz eyni at gucu olan 1995 il ceshkamla kecende basha dushdum ki zeif gedir. Firlanma ani azdi, 245nm.

Yani men bilirem neye gore yaziram. 2.5 E39 ucun azdi bu menim shexsi fikrimdi ve obyektivliye yaxindi.

p.s. Sorry for offtop.

2.3 компрессор самолет?

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...