Гараев Опубликовано: 11 апреля 2014 Опубликовано: 11 апреля 2014 Xeyirli olsun bratxeyir işlərə sürəsən! köhnə razdatkailə benzində fərq var? nəqədər işlədir ? i birdə bu razdatka ilə yenə 4-üdə çəkir yoxsa ancaq arxalar?
MagerramoFF Опубликовано: 11 апреля 2014 Автор Опубликовано: 11 апреля 2014 Что было сделано вчера: 1.ПаТрЫшка Фалкен 235 Челисиннян 2. Подножки снял. 3. Купил поворотники плоские натуры. 4. Купил колонки 4 штук. 5. Установил магнитолу, колонки и усилок к ним. 6. Поставил подножки защитные между дверью и подножкой. 7.Поставил сигнал Мерседес ( так как других невозможно было засунуть) 8. Еще полку назад. Пока вот так вот. Далее установлю: 1. Подлокотник 2. Руль Темпра 3. Назад пружину от 06 чтобы ровно стояла. Пока это. 9
XOSS Опубликовано: 11 апреля 2014 Опубликовано: 11 апреля 2014 köhnə razdatkailə benzində fərq var? nəqədər işlədir ? i birdə bu razdatka ilə yenə 4-üdə çəkir yoxsa ancaq arxalar? hec bir ferg etmir ne benzinin ishletmesine ne de getmayine. Sadece ricaglarin evezinde elektron mexanizm gurashdirilir ! Ferg birce uultunu azalmasinda var, demay olar 50 % ses azalir salonda 2
Abbasoff Опубликовано: 11 апреля 2014 Опубликовано: 11 апреля 2014 hec bir ferg etmir ne benzinin ishletmesine ne de getmayine. Sadece ricaglarin evezinde elektron mexanizm gurashdirilir ! Ferg birce uultunu azalmasinda var, demay olar 50 % ses azalir salondaQardaw sende bele ne qeder iwledir trasda texmini?
Tofiq Опубликовано: 11 апреля 2014 Опубликовано: 11 апреля 2014 Qardaw sende bele ne qeder iwledir trasda texmini? 100-110 suranda 8.5-9 ishladir Niva 1
MagerramoFF Опубликовано: 11 апреля 2014 Автор Опубликовано: 11 апреля 2014 hec bir ferg etmir ne benzinin ishletmesine ne de getmayine. Sadece ricaglarin evezinde elektron mexanizm gurashdirilir ! Ferg birce uultunu azalmasinda var, demay olar 50 % ses azalir salonda Dehshet azalib, temiz bashga curdu.
XOSS Опубликовано: 11 апреля 2014 Опубликовано: 11 апреля 2014 [quotvitadi e=Tofiq" post="1262795" timestamp="1397217713]100-110 suranda 8.5-9 ishladir Niva 3
MagerramoFF Опубликовано: 11 апреля 2014 Автор Опубликовано: 11 апреля 2014 5 manatliq mecburi 93 vurdum azpetrolda salonnan alanda mashini, getdim babeke ordan obratni abu petrola qirmizi yandi. Kstati benzin datchiki qatiqliyir, neden ola bilar?? Benzin azalanda biraz qirmizi yanir, sora sonur qalxir. 1
1923 Опубликовано: 11 апреля 2014 Опубликовано: 11 апреля 2014 Tebrik eliyirem , sadiglarda suresen .hec senden gozdemezdim niva alasan . 1
Сейран Опубликовано: 11 апреля 2014 Опубликовано: 11 апреля 2014 5 manatliq mecburi 93 vurdum azpetrolda salonnan alanda mashini, getdim babeke ordan obratni abu petrola qirmizi yandi.Kstati benzin datchiki qatiqliyir, neden ola bilar?? Benzin azalanda biraz qirmizi yanir, sora sonur qalxir.bu normaldir men ona gore dat4iki deyishdim hemen shey oldu.это что то вроде хястялия)тебе меслехет купи на базаре б,у пружины от 06/07 хем машина мягче и зад опускается 1
Tofiq Опубликовано: 11 апреля 2014 Опубликовано: 11 апреля 2014 Niva heledi, bakda 7-8 litr benzin olanda qirmizi yanir. Polni bak eliyendede 21 manatlig gedir )) Ve 7-8 litr bakin bosh yeri qalir, ancag dolmur agzina kimi, hava qalir bakda. Elchin birde disklerin rengini ozun deyishibsen? Mashini kohne gosterir Nol-ucha baxma, Nivaya yarashmir ( 1
MagerramoFF Опубликовано: 11 апреля 2014 Автор Опубликовано: 11 апреля 2014 Niva heledi, bakda 7-8 litr benzin olanda qirmizi yanir. Polni bak eliyendede 21 manatlig gedir )) Ve 7-8 litr bakin bosh yeri qalir, ancag dolmur agzina kimi, hava qalir bakda. Elchin birde disklerin rengini ozun deyishibsen? Mashini kohne gosterir Nol-ucha baxma, Nivaya yarashmir ( Salonda 7 8 niva var idi mendekinde Emal mat idi, dedim deishib serebristiy qoyun. Menim fikrimce tund diskiler tund rengli mashini bogur va kohne gosterir ona gore bunlari qoydum. Tebrik eliyirem , sadiglarda suresen . hec senden gozdemezdim niva alasan . Chox sagol, niya gozlemezdinki? ) bu normaldir men ona gore dat4iki deyishdim hemen shey oldu.это что то вроде хястялия) тебе меслехет купи на базаре б,у пружины от 06/07 хем машина мягче и зад опускается B.u niya tazasin alsam nolarki? 1
Tofiq Опубликовано: 11 апреля 2014 Опубликовано: 11 апреля 2014 (изменено) [quotvitadi e=Tofiq" post="1262795" timestamp="1397217713]100-110 suranda 8.5-9 ishladir Niva ay brat sen deyan rasxod Opel vitadadi.! Niva 15 den ashagi ishletmir Изменено 11 апреля 2014 пользователем Tofiq 1
Сейран Опубликовано: 11 апреля 2014 Опубликовано: 11 апреля 2014 б,у более осевшие, 06/07 prujinin tezesi nivankinnan biraz ashagidi ama ishlenmish olar dimek 1 vitok kesilmishin effektin verir)
Tofiq Опубликовано: 11 апреля 2014 Опубликовано: 11 апреля 2014 Salonda 7 8 niva var idi mendekinde Emal mat idi, dedim deishib serebristiy qoyun. Menim fikrimce tund diskiler tund rengli mashini bogur va kohne gosterir ona gore bunlari qoydum.Hemde enli pokrishkalard oldugu uchun birazda bogur bu diskler, tebii ki, bu menim fikrimdi. Seyranin mashinin temasindada yazmishdim. PS - Elchin Obezshumkadan danishmirsan hech ))
MagerramoFF Опубликовано: 11 апреля 2014 Автор Опубликовано: 11 апреля 2014 Hemde enli pokrishkalard oldugu uchun birazda bogur bu diskler, tebii ki, bu menim fikrimdi. Seyranin mashinin temasindada yazmishdim. PS - Elchin Obezshumkadan danishmirsan hech ))O obeshumka axirda eliyejem, hemde ichinde mashinin ses yoxdu, bi dene polka ses eliyirdi onuda deishdim aparatura qoyanda. Motorun sesi salona galmir demey olar, ugultu demay olar yoxdu, yamalarda plavni dushur, hala dali biraz dushanda deilene gore daha rahat olajaq. 1
Tofiq Опубликовано: 11 апреля 2014 Опубликовано: 11 апреля 2014 O obeshumka axirda eliyejem, hemde ichinde mashinin ses yoxdu, bi dene polka ses eliyirdi onuda deishdim aparatura qoyanda.Motorun sesi salona galmir demey olar, ugultu demay olar yoxdu, yamalarda plavni dushur, hala dali biraz dushanda deilene gore daha rahat olajaq.Taki sassiz kuysuz olsun!))
MagerramoFF Опубликовано: 11 апреля 2014 Автор Опубликовано: 11 апреля 2014 Taki sassiz kuysuz olsun!))ola biler tezedi, birazdan poxu chixar)) 1
Tofiq Опубликовано: 11 апреля 2014 Опубликовано: 11 апреля 2014 (изменено) ola biler tezedi, birazdan poxu chixar)) Tabiiki ele olacaq Sessiz olmagina gore demirem, ama mashinki obezshumka olunur ha, 30-40% yumshalir hemide. Yamalarada urekli salirsan )) Qapilarin ortulmayindan tutmush, aparaturanin effektina kimi farq eliyir Изменено 11 апреля 2014 пользователем Tofiq 1
Рекомендуемые сообщения