Oraclist Опубликовано: 14 января 2014 Опубликовано: 14 января 2014 Salam dostlarMene meslehet lazimdir.Toyota Baki Merkezinden 0km Land Cruiser 200 4.0 sade model alim yoxsa Full 4.0 Prado.Demek LC200 Land Cruiser sade modelde yalniz lyuk, start stop keyles go , parca salon,arxa kamera guzgude goruntu, monitor yox.Prado 4.0 ise sadalamaga ehtiyac yoxdur. 2014 modelde rulun qizdiricisi, sideniya soyuducusu 1 sozle full. Menim goruntu baximindan Land cruiser xosuma gelir. Zehmet olmasa meslehet vererdiz hansindan alim 2 Цитата
FRHD Опубликовано: 14 января 2014 Опубликовано: 14 января 2014 İlk öncə səni təbrik edirəm! Uğurların davamlı olsun, İnşAllah! Eşitdim, çox sevindim. İndi keçək maşın məsələsinə, məncə Land Cruiser daha yaxşı seçimdir. Qardaş, lyuk, kamera məncə boş-boş şeylərdir... İndiyə qədər 5 dəfə lyuk açmışam ya yox, arxaya verəndə heç yadıma gəlmir ki, kameraya baxım... Məncə Land Cruiser daha gözəl olar. Xeyirli Olsun, İnşAllah. 2 Цитата
Oraclist Опубликовано: 14 января 2014 Автор Опубликовано: 14 января 2014 İlk öncə səni təbrik edirəm! Uğurların davamlı olsun, İnşAllah! Eşitdim, çox sevindim. İndi keçək maşın məsələsinə, məncə Land Cruiser daha yaxşı seçimdir. Qardaş, lyuk, kamera məncə boş-boş şeylərdir... İndiyə qədər 5 dəfə lyuk açmışam ya yox, arxaya verəndə heç yadıma gəlmir ki, kameraya baxım... Məncə Land Cruiser daha gözəl olar. Xeyirli Olsun, İnşAllah. Chox sagol Farhad. lyuk var land cruiserde . birde start stop bashqa hechne yoxdu, ama 4 prado navarotka dehshetdi, qalmisham bele 1 Цитата
AngryDriver Опубликовано: 14 января 2014 Опубликовано: 14 января 2014 Men size Land Cruiser meslehet gorerdim.Prado ile uzun yol getmishem, hem surucu kimi hemde sernishin kimi, arxada oturmag rahat deyil, bide obgona cixanda mashin kuzasi oynuyir bir balaca.Sadece menim fikrimdi.Amma Land Cruiser olsa arxa camera ile rahat olar, cunki bizde kuceler o geder genish deyil.InshAllah duzgun secim eliyersiz.Ugurlar! Цитата
Rafael4ik Опубликовано: 14 января 2014 Опубликовано: 14 января 2014 Prado kotuy kimidi...Land Cruiser meslehetdi qiymetlerden xeberim yoxdu meslehet gorerdim pradonun lexus variantina baxasan... Цитата
fariz44 Опубликовано: 14 января 2014 Опубликовано: 14 января 2014 prado 4.0 full. ozude hele toyota da onnan tapa bilsen. alverciler o mawinlar qelen kimi orda sumuruller. ne vaxt qeleceyini bilirsen???? Цитата
MagerramoFF Опубликовано: 14 января 2014 Опубликовано: 14 января 2014 (изменено) ! Внимание! Movzunu duzgun bolmede achmaq lazimdi. Изменено 14 января 2014 пользователем MagerramoFF Цитата
211 Опубликовано: 14 января 2014 Опубликовано: 14 января 2014 Prado kotuy kimidi...Land Cruiser meslehetdi qiymetlerden xeberim yoxdu meslehet gorerdim pradonun lexus variantina baxasan...men birinci dafadi ewidiram ki Prado kotuy kimi olsun. 7 Цитата
Elvin207 Опубликовано: 14 января 2014 Опубликовано: 14 января 2014 salam Land Cruiser Meslehet gorerdim Cunki, Bezi Ustunluklere sahibdir Pradoya baxanda Цитата
Oraclist Опубликовано: 15 января 2014 Автор Опубликовано: 15 января 2014 (изменено) salam Land Cruiser Meslehet gorerdim Cunki, Bezi Ustunluklere sahibdir Pradoya baxanda Hansi ustunlukleri? men qeyd elemishem, ya full prado ya sade land cruiser Изменено 15 января 2014 пользователем Oraclist Цитата
Rafael4ik Опубликовано: 15 января 2014 Опубликовано: 15 января 2014 men birinci dafadi ewidiram ki Prado kotuy kimi olsun. Herenin bir cur fikri varda shexsen mene gore prado cox jostkiy mashindi ashmaga meyillidi Цитата
Oraclist Опубликовано: 15 января 2014 Автор Опубликовано: 15 января 2014 Herenin bir cur fikri varda shexsen mene gore prado cox jostkiy mashindi ashmaga meyillidisenin fikrindir, 2 prado surmushem heresini 2 il, prado yumushaq mashindir Цитата
Koroed Опубликовано: 24 апреля 2014 Опубликовано: 24 апреля 2014 (изменено) Mencede Land cruiser al. Cunki hem gorunus baximindan Pradodan ustundu, hemdeki rahatciliq baximindan. Amma yenede imkanin olsa Land Cruiserin sadesini alma. Изменено 24 апреля 2014 пользователем Koroed Цитата
Tofiq Опубликовано: 7 мая 2014 Опубликовано: 7 мая 2014 Vobshe yapon mashinlarinda tormoz ve manevr deyilen shey yoxdur! Yanacagida icir.. Yerine olsam 3.0 tek turbo ile Discovery IV alardim (211HP) Esl cipdir, yeri gelende Pradodanda geri qalmir yumshagligdada, manevrdada! Qalan sheylerinide hech sadalamiram... Цитата
Oraclist Опубликовано: 7 мая 2014 Автор Опубликовано: 7 мая 2014 Tofiq bax ) https://www.youtube.com/watch?v=fIhgOxoKKQc Цитата
AghayeFF Опубликовано: 9 мая 2014 Опубликовано: 9 мая 2014 Tofiq bax ) https://www.youtube.com/watch?v=fIhgOxoKKQc Это Дискавери 3 ))). А вот 4. Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.