Перейти к содержанию

Priora 2013 :-)

Meti

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Sagliqnan qardaw!xeyir iwlere suresen!Mence ne eleyirsen ele amma lambo qapilar eleme!uje mod duwub priorani salondan goturen kimi aparatura yigmamiwdan evvel lambo qapilar eleyirler.normal disk-teker,bomba aparatura qalanlarina da ozun bax....

Опубликовано:

Sagliqnan qardaw!xeyir iwlere suresen!Mence ne eleyirsen ele amma lambo qapilar eleme!uje mod duwub priorani salondan goturen kimi aparatura yigmamiwdan evvel lambo qapilar eleyirler.normal disk-teker,bomba aparatura qalanlarina da ozun bax....

He sen demiw salondan cixan kimi hami lambo edir :). Yox onsuz fikrimde yoxdu . Isteirem 1 ci aparatura amma taniw yoxdu hardan alim yigdirim bilmirem. 2 ci disk sora obeshumka

Опубликовано:

He sen demiw salondan cixan kimi hami lambo edir :). Yox onsuz fikrimde yoxdu . Isteirem 1 ci aparatura amma taniw yoxdu hardan alim yigdirim bilmirem. 2 ci disk sora obeshumka

sen bu forumda her wey tapa bilersen burda obezwumka eleyen 100% var,aparaturani bilmirem.amma onu da tapmaq olar.her wey senin isteyinden asilidir!

Опубликовано:

sen bu forumda her wey tapa bilersen burda obezwumka eleyen 100% var,aparaturani bilmirem.amma onu da tapmaq olar.her wey senin isteyinden asilidir!

he hele onuncun burda acdim :) hemde gorum menim dediklerimden bawqa kim ne deye biler maraqli .. 

Опубликовано:

Xeyirli olsun. Maşını aşağı endirməyi düşünmə, çünki itlər imkan verməyəcək. Aparaturanı forumda Roma yığır. İndi forumda yoxdur, amma uşaqlar nömrəsini verə bilər. Başqa təzə uşaqlar da var, yığırlar.

Опубликовано: (изменено)

Sagliqla) Bax bele yig ;)

Изменено пользователем Vako
Опубликовано:

xeyirli olsun. saliqnan. nomre de qeweydi, bidene xettlerin silsen biraz da viddi gorsener nomre )

cox sag ol . sildirmek isteyirdim dediler silme 4 yada 3 bal duwur pravaya mendede 9 baldi ona gore risk elemedim.

Опубликовано:

cox sag ol . sildirmek isteyirdim dediler silme 4 yada 3 bal duwur pravaya mendede 9 baldi ona gore risk elemedim.

bal ?  :shok:  ilk defedi ewidirem, eledise eleme :D

Опубликовано:

Xeyirli olsun. Maşını aşağı endirməyi düşünmə, çünki itlər imkan verməyəcək. Aparaturanı forumda Roma yığır. İndi forumda yoxdur, amma uşaqlar nömrəsini verə bilər. Başqa təzə uşaqlar da var, yığırlar.

cox sag ol. fikrim var panevmo gelecekde :) He olarin elaqe nomresin versen ela olar.

Sagliqla) Bax bele yig ;)

o yani dogurdan heledi o.O ?

bal ?  :shok:  ilk defedi ewidirem, eledise eleme :D

he ona gore risk elemirem :D 

Saglignan xeyirli olsun!

cox sag ol brat

Опубликовано:

1 ci aparatura amma taniw yoxdu hardan alim yigdirim bilmirem. 2 ci disk sora obeshumka

Xeyirli olsun brat .

Maşini yigdirmaga galanda obeshumkadan başlamagun məsləhətdü, sonra aparatura və s.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...