Перейти к содержанию

Нива 90 XK 011

Addicted 029

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

baxdim onada brat babat weydi) saglignan)

cox sagol amma aparatura goshanda meslehet gorurem ki ancaq qabag qapilara birde arxaya goyasan polkaya goymaginen kalonkalari)

Опубликовано:

he brat ele planlawdirmiwam qabag qapi birde arxa polka

Ay brat, ele obezshumka olar?

Zbor salon sokulub, dami, shiti sokub hamisini bir bir yigdirmadinsa, ayagalti linonim chakdirmadinsa o ne obezshumka oldu?

Aparatura yigdirmagdansa yaxshi obezshumka eletdir ki, effektini goresen. 

yoxsa tez bezeceksen Nivadan. 

Menim mashinimda shit ve dam yigilmiyib, qalan hamisi bir bir yigilib, indide axot yoxdi onlari yigmaga. 

Yani demek istirem ki, aparatura yigdirmag hemishe var, ama obezshumkani vaxtinda eletdimedinse, sonra axot olmur ve bezirsen mashinnan. 

Опубликовано:

Ay brat, ele obezshumka olar?

Zbor salon sokulub, dami, shiti sokub hamisini bir bir yigdirmadinsa, ayagalti linonim chakdirmadinsa o ne obezshumka oldu?

Aparatura yigdirmagdansa yaxshi obezshumka eletdir ki, effektini goresen. 

yoxsa tez bezeceksen Nivadan. 

Menim mashinimda shit ve dam yigilmiyib, qalan hamisi bir bir yigilib, indide axot yoxdi onlari yigmaga. 

Yani demek istirem ki, aparatura yigdirmag hemishe var, ama obezshumkani vaxtinda eletdimedinse, sonra axot olmur ve bezirsen mashinnan. 

:sorry2:  qardawim 2 defe eletdirmiwem kohnelerde alan kimi sonra zir zibil cixirdi ona gore capim biraz sonra eletdirimde)

Опубликовано:

:sorry2:  qardawim 2 defe eletdirmiwem kohnelerde alan kimi sonra zir zibil cixirdi ona gore capim biraz sonra eletdirimde)

O ustadan asilidi. Ne ferqi varki, ya shtokdan ses gelende yigdirdin, yada ses gelmemish. 

Most deyil, kardan deyil ses elesin, sas eliya, duzeltdirasan. ;)

Опубликовано: (изменено)

если хочешь увидимся посмотри как я обезшумил и собрал апаратуру .на безшумку я потратил 1400 ман (только на материалы) ,на совете сам даже сможешь обезшумить)))на счет аппаратуры две колонки и два саба полностью хватит у меня раньше 6 колонок и 4 саба стояли бездим))))2колонки и два саба хватит)

Изменено пользователем Сейран
Опубликовано:

he brat  zehmet  deyilse goruwerik baxim)

если хочешь увидимся посмотри как я обезшумил и собрал апаратуру .на безшумку я потратил 1400 ман (только на материалы) ,на совете сам даже сможешь обезшумить)))на счет аппаратуры две колонки и два саба полностью хватит у меня раньше 6 колонок и 4 саба стояли бездим))))2колонки и два саба хватит)

bir iki wekil atda ay Davud)

ozun atdaa)0 sende var) :prankster: 

Опубликовано:

aaaa Totu bunu hardan tapdin?????

kohne wekildi,bu gunun wekli deyil eliw

:sorry2: 

qara dam oz sozunu deyiraa)

qu qu quuuu

post-14014-0-40590500-1383896027_thumb.j

• 2 месяца спустя...
Опубликовано:

salam uwaqlar!nece vaxtdi gire bilmirdim itirmiwdim parolu, indi tapdim

cox deyiwiklikler elemeiwem axwam wekilleri yukleyecem.

Sobirun Nivavodov gordum dehwet alinib halaldi uwaqlar hayif gele bilmedim(

• 2 недели спустя...

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...