Омар Хайям Опубликовано: 19 февраля 2014 Автор Опубликовано: 19 февраля 2014 Arada bir Isteyirem wuwelerin qiragindaki demirleri qaraldim nece baxirsiz? Ve daha ne meslehet vererdiz?
Сейран Опубликовано: 19 февраля 2014 Опубликовано: 19 февраля 2014 Yox brat, metal olan hisse renglense... Rezini rengledsende reng qalmaz he, tez tokuler. Hemde hec yarashmaz! tofiq senden ele ideyalar cixirki)))) Arada bir Isteyirem wuwelerin qiragindaki demirleri qaraldim nece baxirsiz? Ve daha ne meslehet vererdiz? men ona yaxci baxiram mende ele eliyciyem birazdan))) 1
Омар Хайям Опубликовано: 19 февраля 2014 Автор Опубликовано: 19 февраля 2014 tofiq senden ele ideyalar cixirki))))men ona yaxci baxiram mende ele eliyciyem birazdan))) sen hecde sen ureysen,sora tay ne edim men onu ma de) 1
Tofiq Опубликовано: 19 февраля 2014 Опубликовано: 19 февраля 2014 (изменено) Brat qara rengdense Tund boz reng elemek olar hech olmasa Hem oblicofqa hem bamperler Bax bunu kimi deyirem, ama oblicofqa bu risunkanin biraz iri ve qalin formasinda olsun deyirem Изменено 19 февраля 2014 пользователем Tofiq 2
Омар Хайям Опубликовано: 19 февраля 2014 Автор Опубликовано: 19 февраля 2014 Brat qara rengdense Tund boz reng elemek olar hech olmasa Hem oblicofqa hem bamperler Bax bunu kimi deyirem, ama oblicofqa bu rusunkanin biraz iri ve qalin formasinda olsun deyirem he bax kopya bunan bazarda yigirlar, irisi yarawar elbette, he ve tund bozda gewey gorsendi nese hevese geldim 1
Сейран Опубликовано: 19 февраля 2014 Опубликовано: 19 февраля 2014 sen hecde sen ureysen,sora tay ne edim men onu ma de)podfarnik ve stop barede fikirleshdim ag stoplarnan ag podfarnikler varee gormusen?купи белые стопы и собери диоды на них бу дяйгя хеч кимде йохду)))потом подфарники тоже белые но диод не баде йыгасан онлара, озюм йандырарам машынывы!)на подфарниках две лампы один от поворотников поворотникын хеч нейине ел вурмурсан бир дене фаравын ренгинде ксенон онлара и все и чых шехере и кричи I m not INKUBATOR oeeeeeeeeeeee!)))))) 1
Омар Хайям Опубликовано: 19 февраля 2014 Автор Опубликовано: 19 февраля 2014 podfarnik ve stop barede fikirleshdim ag stoplarnan ag podfarnikler varee gormusen?купи белые стопы и собери диоды на них бу дяйгя хеч кимде йохду)))потом подфарники тоже белые но диод не баде йыгасан онлара, озюм йандырарам машынывы!)на подфарниках две лампы один от поворотников поворотникын хеч нейине ел вурмурсан бир дене фаравын ренгинде ксенон онлара и все и чых шехере и кричи I m not INKUBATOR oeeeeeeeeeeee!))))))deyesen kendtde butun gunu zirranirsan )) 2
Tofiq Опубликовано: 19 февраля 2014 Опубликовано: 19 февраля 2014 A kishiiii, sen men deyene baax... Yaxshiki men olmemishem...! © Ama bu reng meselesine gerek diskilerde kurs ola )) 1
Омар Хайям Опубликовано: 19 февраля 2014 Автор Опубликовано: 19 февраля 2014 podfarnik ve stop barede fikirleshdim ag stoplarnan ag podfarnikler varee gormusen?купи белые стопы и собери диоды на них бу дяйгя хеч кимде йохду)))потом подфарники тоже белые но диод не баде йыгасан онлара, озюм йандырарам машынывы!)на подфарниках две лампы один от поворотников поворотникын хеч нейине ел вурмурсан бир дене фаравын ренгинде ксенон онлара и все и чых шехереbes amerikanda? bes aded enene?
Tofiq Опубликовано: 19 февраля 2014 Опубликовано: 19 февраля 2014 Adet eneneye qalsa gerek arxasini 2,5 kesib suresen qaqash 1
Сейран Опубликовано: 19 февраля 2014 Опубликовано: 19 февраля 2014 bes amerikanda? bes aded enene?indi kime baxmirsan amerikanka zadalbalo)ozum ayirmisham indi bir ikidene xadavoy ishi galib mashinda olari gorum,sora o podfarniknen o stoplardan alib ozum diod yigiciyam 1
Омар Хайям Опубликовано: 19 февраля 2014 Автор Опубликовано: 19 февраля 2014 (изменено) Adet eneneye qalsa gerek arxasini 2,5 kesib suresen qaqash indi kime baxmirsan amerikanka zadalbalo)ozum ayirmisham indi bir ikidene xadavoy ishi galib mashinda olari gorum,sora o podfarniknen o stoplardan alib ozum diod yigiciyam Gewey sobetler eliyirsuz,xowuma gelir ) indi kime baxmirsan amerikanka zadalbalo)ozum ayirmisham indi bir ikidene xadavoy ishi galib mashinda olari gorum,sora o podfarniknen o stoplardan alib ozum diod yigiciyam Qaqaw Ag stop yarawar sence goy renge? Hemdeki padvarniki deyiwmesende olar) Изменено 19 февраля 2014 пользователем Омар Хайям 1
Сейран Опубликовано: 19 февраля 2014 Опубликовано: 19 февраля 2014 (изменено) Gewey sobetler eliyirsuz,xowuma gelir ) Qaqaw Ag stop yarawar sence? pis gorsenir?а если аккуратно диоды собрать зор оладжей) ag mashina tutmaz amma goy mashinin malidi Изменено 19 февраля 2014 пользователем Сейран 6
Омар Хайям Опубликовано: 19 февраля 2014 Автор Опубликовано: 19 февраля 2014 (изменено) pis gorsenir?а если аккуратно диоды собрать зор оладжей)ag mashina tutmaz amma goy mashinin malidi Знакомая машина,я только что узнал ее что у него белые стопы)Hacan gedey maraglanaq seyran?) Изменено 19 февраля 2014 пользователем Омар Хайям 1
Сейран Опубликовано: 19 февраля 2014 Опубликовано: 19 февраля 2014 Знакомая машина)Hacan gedey alag seyran?)ureyun ha4an isteyir ama podfarnikinde gotur polniy garmoniya u4un)))podfarnik meselesinde podfarnikde iki kontakt lampadi faralari yandirande kozerir men fikirleshirem iki kontakti deyishek adi lampaya i fara renginde ksenon alag goyag onun ustune) 1
Омар Хайям Опубликовано: 19 февраля 2014 Автор Опубликовано: 19 февраля 2014 ureyun ha4an isteyir ama podfarnikinde gotur polniy garmoniya u4un)))podfarnik meselesinde podfarnikde iki kontakt lampadi faralari yandirande kozerir men fikirleshirem iki kontakti deyishek adi lampaya i fara renginde ksenon alag goyag onun ustune)Yeri gelmiwken Xoss satirdi stopnan gabag podfarnikler sehf elemiremse 1
Сейран Опубликовано: 19 февраля 2014 Опубликовано: 19 февраля 2014 Yeri gelmiwken Xoss satirdi stopnan gabag podfarnikler sehf elemiremseyaxci yadiva dushdu))))
Омар Хайям Опубликовано: 19 февраля 2014 Автор Опубликовано: 19 февраля 2014 yaxci yadiva dushdu)))) Rodnoyda geder amma 1
Сейран Опубликовано: 19 февраля 2014 Опубликовано: 19 февраля 2014 ozun bil radnoy diodnan uje hamida var amma ag diodnan he4 kimde gormemishem)
Омар Хайям Опубликовано: 19 февраля 2014 Автор Опубликовано: 19 февраля 2014 ozun bil radnoy diodnan uje hamida var amma ag diodnan he4 kimde gormemishem)Ilk defe siftesin ele)
Рекомендуемые сообщения