orxan116 Опубликовано: 8 сентября 2013 Опубликовано: 8 сентября 2013 Salam hormetli userler.Zehmet olmasa deyerdiz bu mashinin diskisin rengi adi nedi bu rengi hardan almag olar.Diskinin rengi chox gozeldi mehle ushaginin yola getirmishem Niva-nin diskisin bu reng elesin.Oda gedib rengi chixarda bilmeyibler.Zehmet olmasa komey eleyin. 1
V-zeer Опубликовано: 8 сентября 2013 Опубликовано: 8 сентября 2013 Мышинный цвет / Сычан рянги / Mouse color. 5
orxan116 Опубликовано: 8 сентября 2013 Автор Опубликовано: 8 сентября 2013 Mende dedim ele diski rengleyen usta deyirki bu rengi men chxiarda bilmirem. 1
Tofiq Опубликовано: 8 сентября 2013 Опубликовано: 8 сентября 2013 Mende dedim ele diski rengleyen usta deyirki bu rengi men chxiarda bilmirem. Onda gedin bashqa ustanin yanina Ama dogurdan babat rangdir
orxan116 Опубликовано: 9 сентября 2013 Автор Опубликовано: 9 сентября 2013 Dunen ele mehle ushagina mende dedim get bashqa yerde rengi chixart.Bu rengde Niva diskisi heleki yoxdu.Babat gorsenmelidi rengi tapib duz qosh elesin rengletdirsin shekilin chekerem.Bu shekilde mattdi yoxsa lakalanib?Bilen var?
orxan116 Опубликовано: 13 сентября 2013 Автор Опубликовано: 13 сентября 2013 Zehmet olmasa baglayin movzunu.
Tofiq Опубликовано: 14 сентября 2013 Опубликовано: 14 сентября 2013 Dunen ele mehle ushagina mende dedim get bashqa yerde rengi chixart.Bu rengde Niva diskisi heleki yoxdu.Babat gorsenmelidi rengi tapib duz qosh elesin rengletdirsin shekilin chekerem.Bu shekilde mattdi yoxsa lakalanib?Bilen var?Matt deyil, ancag laklanmayibda.Elece rang vurulub, zavodskoy disklerin rengi kimi. 1
Рекомендуемые сообщения