Перейти к содержанию

Hyundai Azera 90 RC 092

Cumshud

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Пассат же натянет азеру нет разве?

Temiz brat prosta men ele bir suretnen geldim qilladim ki, o passati o uje rolun arxasinda esdide konkret ki bu qaqash neynemey istiyir :D Rahat 130-140 var idi dartdim bir az oda cox gelmedide ele bele bir az surdu mennen oturmushdum qazin beline tunele chatanda o uje yavashladi men geldiyim kimi buraxdim ora :)

Опубликовано:

Qaqash ne surmey inanirsan menim fikirim o idiki passati dartim dartim tunele girende bidene obratka verim qabaginda qayidim dala, dartmagina dartdim sonrada geldiyim suretnen buraxdim tunele bordyorun dibiynen sol sol sol bidene reski sag mashin yolun ortasinda 2 defe firlandi surushdum deydim bordyora ve mashin avtomotik sondu, qabag tekerim de buraxdi, sonra passat cc geldiki nese komek lazimdi dedim opurem :)

Ke4miw Olsun

Suransan ?

Опубликовано:

Keçmiş Olsun!

Amma geri qayıtmaq məsələsini başa düşmədim...

Yəni gəldiyin yolu əks istiqamətdə qayıtmaq istəyirdin?

Опубликовано:

Ke4miw Olsun

Suransan ?

Saol qaqash, yox prosta arada olurda gijdiyirem :)

а какой был номер на пассате? цвет не белый был?

He qaqash ag passat idi inanirsan qardash cani nomreye baxmadim o suretnen nomre yadda qalar :)

Keçmiş Olsun!

Amma geri qayıtmaq məsələsini başa düşmədim...

Yəni gəldiyin yolu əks istiqamətdə qayıtmaq istəyirdin?

Chox sagol hee brat bunu onsuzda dartirdimda arxamda idi duzdu nomre nomre dirememishdi ama arxamda idi mesafe var idi, dedim qabaginda firladim mashini zanosnan i qayidim arxaya bu getsin duz arzum ureyim qaldi :)

Опубликовано: (изменено)

ALLAH Köməyin Olsun, İnşAllah!

Birdən əks istiqamətdə başqa maşınlar olsa idi?

Изменено пользователем FRHD
Опубликовано:

ALLAH Köməyin Olsun, İnşAllah!

Birdən əks istiqamətdə başqa maşınlar olsa idi?

Saol menim qaqashim, amin ! Qaqash gece saat 4-de mashin ne gezir eks istiqametde o boyda gencliyde birdene cc tapdim surmeye inanirsan hec kim yox idi hemdeki men rashotumu goturmushdum de :) 

Опубликовано:

Allah komeyin olsun , suret artdiqca  ezrail gel gel deyir .

Saol qaqash orasi eledi prosta men helede ozume bagishlaya bilmirem ki, men niye orda girdim :( Ya suretim chox idi ya da ne bilimeee ewi, Allaha qurban olum teki salamatcilig olsun demir duzelen weylerdi...

Опубликовано:

Saol qaqash orasi eledi prosta men helede ozume bagishlaya bilmirem ki, men niye orda girdim :( Ya suretim chox idi ya da ne bilimeee ewi, Allaha qurban olum teki salamatcilig olsun demir duzelen weylerdi...

Duzeler Insallah

Sende Arxa qabag oturacaqlarda  isiden ve soyudan var ?

Опубликовано:

Ancag qabagda var :)

:(

o hisseler onsuz cox yumsaqdi neyese deyende sirazi kraskasi gedir  yadaki batiq olur

yaxsiki sag salamat qutarmisan 

Опубликовано:

o hisseler onsuz cox yumsaqdi neyese deyende sirazi kraskasi gedir  yadaki batiq olur

Hee qaqa buferi onsuzda tikdirmeye vermishem birde qabagdan sag krelin bir az batigi var, onlarda duzelecey inshallah bu axsham...

Опубликовано:

Hee qaqa buferi onsuzda tikdirmeye vermishem birde qabagdan sag krelin bir az batigi var, onlarda duzelecey inshallah bu axsham...

Insallah, qabag teker partdiyib ? 

Опубликовано:

Insallah, qabag teker partdiyib ? 

Hee qaqash bardyora tutan kimi partdadi, mecbur zapaskani vurdum ustune, kime deyirem guluree ozum olum ))) Sorushanda harda girmisen deyirem Gencliyden Nerimanova geden tunelin vstrechi yolunun bordyoruna, deyir qaqash sen neynemisen ? Istiyirdin seni fovqelada kesib chixartsin mashinin ichinnen :D

Опубликовано:

Mashin hazirdi bu gun chixartdim uje xirda xurush ishler qalib hele, yeni shekilleri tezlikle yukleyecem...

Опубликовано:

Mashin hazirdi bu gun chixartdim uje xirda xurush ishler qalib hele, yeni shekilleri tezlikle yukleyecem...

Bamperi  duzeldi ? teker bes ?) Yeqin teze teker alarsan ventus prime ya honkonk  zavosdskoy

Опубликовано:

Bamperi  duzeldi ? teker bes ?) Yeqin teze teker alarsan ventus prime ya honkonk  zavosdskoy

He honkok zavodskoy alacam, her weyi duzelib , teker disk dagilib prosta temiz, ustundeki zapaskani aparib renglemek qalir, birde qruwitelin biri bir az eyridi tezesini alacam inwallah...

post-14319-0-14176500-1380217971_thumb.j

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...