Cumshud Опубликовано: 25 сентября 2013 Автор Опубликовано: 25 сентября 2013 Пассат же натянет азеру нет разве? Temiz brat prosta men ele bir suretnen geldim qilladim ki, o passati o uje rolun arxasinda esdide konkret ki bu qaqash neynemey istiyir Rahat 130-140 var idi dartdim bir az oda cox gelmedide ele bele bir az surdu mennen oturmushdum qazin beline tunele chatanda o uje yavashladi men geldiyim kimi buraxdim ora Цитата
S.R.G Опубликовано: 25 сентября 2013 Опубликовано: 25 сентября 2013 Qaqash ne surmey inanirsan menim fikirim o idiki passati dartim dartim tunele girende bidene obratka verim qabaginda qayidim dala, dartmagina dartdim sonrada geldiyim suretnen buraxdim tunele bordyorun dibiynen sol sol sol bidene reski sag mashin yolun ortasinda 2 defe firlandi surushdum deydim bordyora ve mashin avtomotik sondu, qabag tekerim de buraxdi, sonra passat cc geldiki nese komek lazimdi dedim opurem Ke4miw Olsun Suransan ? 1 Цитата
Chamilion Опубликовано: 25 сентября 2013 Опубликовано: 25 сентября 2013 а какой был номер на пассате? цвет не белый был? Цитата
FRHD Опубликовано: 25 сентября 2013 Опубликовано: 25 сентября 2013 Keçmiş Olsun!Amma geri qayıtmaq məsələsini başa düşmədim...Yəni gəldiyin yolu əks istiqamətdə qayıtmaq istəyirdin? 1 Цитата
Cumshud Опубликовано: 25 сентября 2013 Автор Опубликовано: 25 сентября 2013 Ke4miw Olsun Suransan ? Saol qaqash, yox prosta arada olurda gijdiyirem а какой был номер на пассате? цвет не белый был? He qaqash ag passat idi inanirsan qardash cani nomreye baxmadim o suretnen nomre yadda qalar Keçmiş Olsun! Amma geri qayıtmaq məsələsini başa düşmədim... Yəni gəldiyin yolu əks istiqamətdə qayıtmaq istəyirdin? Chox sagol hee brat bunu onsuzda dartirdimda arxamda idi duzdu nomre nomre dirememishdi ama arxamda idi mesafe var idi, dedim qabaginda firladim mashini zanosnan i qayidim arxaya bu getsin duz arzum ureyim qaldi Цитата
FRHD Опубликовано: 25 сентября 2013 Опубликовано: 25 сентября 2013 (изменено) ALLAH Köməyin Olsun, İnşAllah!Birdən əks istiqamətdə başqa maşınlar olsa idi? Изменено 25 сентября 2013 пользователем FRHD Цитата
Cumshud Опубликовано: 25 сентября 2013 Автор Опубликовано: 25 сентября 2013 ALLAH Köməyin Olsun, İnşAllah! Birdən əks istiqamətdə başqa maşınlar olsa idi? Saol menim qaqashim, amin ! Qaqash gece saat 4-de mashin ne gezir eks istiqametde o boyda gencliyde birdene cc tapdim surmeye inanirsan hec kim yox idi hemdeki men rashotumu goturmushdum de Цитата
Isik Опубликовано: 25 сентября 2013 Опубликовано: 25 сентября 2013 Farhad sen lap mustentig kimi sual verdin 3 Цитата
Elvin207 Опубликовано: 25 сентября 2013 Опубликовано: 25 сентября 2013 Allah komeyin olsun , suret artdiqca ezrail gel gel deyir . Цитата
Cumshud Опубликовано: 25 сентября 2013 Автор Опубликовано: 25 сентября 2013 Allah komeyin olsun , suret artdiqca ezrail gel gel deyir . Saol qaqash orasi eledi prosta men helede ozume bagishlaya bilmirem ki, men niye orda girdim Ya suretim chox idi ya da ne bilimeee ewi, Allaha qurban olum teki salamatcilig olsun demir duzelen weylerdi... 2 Цитата
Elvin207 Опубликовано: 25 сентября 2013 Опубликовано: 25 сентября 2013 Saol qaqash orasi eledi prosta men helede ozume bagishlaya bilmirem ki, men niye orda girdim Ya suretim chox idi ya da ne bilimeee ewi, Allaha qurban olum teki salamatcilig olsun demir duzelen weylerdi... Duzeler Insallah Sende Arxa qabag oturacaqlarda isiden ve soyudan var ? Цитата
Cumshud Опубликовано: 25 сентября 2013 Автор Опубликовано: 25 сентября 2013 Duzeler Insallah Sende Arxa qabag oturacaqlarda isiden ve soyudan var ? Ancag qabagda var 1 Цитата
Elvin207 Опубликовано: 25 сентября 2013 Опубликовано: 25 сентября 2013 Ancag qabagda var o hisseler onsuz cox yumsaqdi neyese deyende sirazi kraskasi gedir yadaki batiq olur yaxsiki sag salamat qutarmisan Цитата
Cumshud Опубликовано: 25 сентября 2013 Автор Опубликовано: 25 сентября 2013 o hisseler onsuz cox yumsaqdi neyese deyende sirazi kraskasi gedir yadaki batiq olurHee qaqa buferi onsuzda tikdirmeye vermishem birde qabagdan sag krelin bir az batigi var, onlarda duzelecey inshallah bu axsham... Цитата
Elvin207 Опубликовано: 25 сентября 2013 Опубликовано: 25 сентября 2013 Hee qaqa buferi onsuzda tikdirmeye vermishem birde qabagdan sag krelin bir az batigi var, onlarda duzelecey inshallah bu axsham...Insallah, qabag teker partdiyib ? Цитата
Cumshud Опубликовано: 25 сентября 2013 Автор Опубликовано: 25 сентября 2013 Insallah, qabag teker partdiyib ? Hee qaqash bardyora tutan kimi partdadi, mecbur zapaskani vurdum ustune, kime deyirem guluree ozum olum ))) Sorushanda harda girmisen deyirem Gencliyden Nerimanova geden tunelin vstrechi yolunun bordyoruna, deyir qaqash sen neynemisen ? Istiyirdin seni fovqelada kesib chixartsin mashinin ichinnen Цитата
Cumshud Опубликовано: 26 сентября 2013 Автор Опубликовано: 26 сентября 2013 Mashin hazirdi bu gun chixartdim uje xirda xurush ishler qalib hele, yeni shekilleri tezlikle yukleyecem... Цитата
Elvin207 Опубликовано: 26 сентября 2013 Опубликовано: 26 сентября 2013 Mashin hazirdi bu gun chixartdim uje xirda xurush ishler qalib hele, yeni shekilleri tezlikle yukleyecem...Bamperi duzeldi ? teker bes ?) Yeqin teze teker alarsan ventus prime ya honkonk zavosdskoy Цитата
Cumshud Опубликовано: 26 сентября 2013 Автор Опубликовано: 26 сентября 2013 Bamperi duzeldi ? teker bes ?) Yeqin teze teker alarsan ventus prime ya honkonk zavosdskoy He honkok zavodskoy alacam, her weyi duzelib , teker disk dagilib prosta temiz, ustundeki zapaskani aparib renglemek qalir, birde qruwitelin biri bir az eyridi tezesini alacam inwallah... Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.