Перейти к содержанию

Hyundai Azera 90 RC 092

Cumshud

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

2-ci mesele  )) kohne daha ucuzdu, tuning eksperimetleri zamani urek doyuntulerinin sayi o qederde cox olmayacaq )) 

Mence hec bu mashinin elave nese bufere, tuning olunmaga ehtiyaci yoxdu, shexsen oz fikrimi deyirem diskleri qaraltmisham, arxa faralara vinil chekdirmishem, qalib dumanniklere ksenon, birde br br :D Pasatka da yollara gore qalmisham tezeden kesdirim ya yox ) Mene ele gelir ki pis deyil heleki vidi )

Опубликовано:

Qabag buferi deyishsem ve diod qoydursam obwimda bele elesem sizce nece gorsener ? Meslehetlerinizi ve fikirlerinizi gozleyirem )

post-14319-0-52005700-1378726314_thumb.j

post-14319-0-99165000-1378726315_thumb.j

Опубликовано:

Qabag buferi deyishsem ve diod qoydursam obwimda bele elesem sizce nece gorsener ? Meslehetlerinizi ve fikirlerinizi gozleyirem )

ne deim. na lubitela.

Опубликовано:

Hmmm, gerek tam body kit edesen ancaq qabaq nese, bawqa variantlar var? ;)

Опубликовано:

Hmmm, gerek tam body kit edesen ancaq qabaq nese, bawqa variantlar var? ;)

Yox qaqash heleki bashqa variant yoxdu bu nese daha chox xoshuma gelir ))

Опубликовано:

Fikirimi deyishdim mashini tezeden yatizdirmag isteyirem amma bu defe tek dal purjunlari yox qabagida kesdirmek isteyirem, isteyirem sport purjunlar alim 4 dene hardan ala bilerem, hansi purjun daha yaxshidi ? Mumkunse meslehet, ve tovsiyelerinizi gozleyirem :)

Опубликовано:

Fikirimi deyishdim mashini tezeden yatizdirmag isteyirem amma bu defe tek dal purjunlari yox qabagida kesdirmek isteyirem, isteyirem sport purjunlar alim 4 dene hardan ala bilerem, hansi purjun daha yaxshidi ? Mumkunse meslehet, ve tovsiyelerinizi gozleyirem :)

eBay xorowo :D

Опубликовано: (изменено)

Mashini vurdum hardasa 3 saat olar Genclikde shekilleri yukleyecem...

Kechmish olsun, ozun yaxshisan? mashin chox ezilib?

Изменено пользователем Ibrahim
Опубликовано:

Kechmish olsun, ozun yaxshisan? mashin chox ezilib?

Saol brat hee shukur Allaha salamatcilig oldu, arxa terefi tutdu bardyora suretim cox idi, Genclikde tunele catmamish passat cc-nen surdum dartirdim bunu catdim tunele fikirim o idiki yolun ortasinda cc-nin qabaginda obratkani verim qayidim tezeden arxaya goturdum buraxdim tunelin icine goturdum sola gordum yoxee mashinin arxasi surushdu, yolun ortasinda firlandim ne qeder qaz verdim mashinda qabag vedushiy olduguna gore yigmag olmadi surshdu tutdu bardyora, axshama inshallah hazir olacag mashin, bele problemi buferi sag teref ortadan bolunub, tam yazmiram shekilleri olacag axshama...

Опубликовано:

Axri nece oldu surmeye davam eledin yoxsa cc kecdi?

Qaqash ne surmey inanirsan menim fikirim o idiki passati dartim dartim tunele girende bidene obratka verim qabaginda qayidim dala, dartmagina dartdim sonrada geldiyim suretnen buraxdim tunele bordyorun dibiynen sol sol sol bidene reski sag mashin yolun ortasinda 2 defe firlandi surushdum deydim bordyora ve mashin avtomotik sondu, qabag tekerim de buraxdi, sonra passat cc geldiki nese komek lazimdi dedim opurem :)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...