Перейти к содержанию

Hyundai Azera 90 RC 092

Cumshud

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Usta ozi capaevde ishliyir,oz boksu var.istesen nomresini vererem sene

he nomresini ver qaqa

Saglignan suresen.

sagol qaqash 

Cox sagol ) Minnetdaram

Опубликовано:

salignan brat,mendede bunandi yaxwi mawindi dal stopda vinili cixartsan ela olar

sagol qaqash..Ama vinilnen daha viddi gorsenir..yeni menim zovqumce ) 

Опубликовано:

Эти красные винилы на фарах, никакие удобства вам не доставляют?
Лично я путаю их с противотуманками, когда кто то подает назад

Опубликовано:

net nikakoy ne udobustva, nabarot :)

sende 092 di mende 093 )))

o kesdiyin prujini ne eledin brat?

hecne purjunlar ozumdedi ) fikrim var belke qabag purjunlari da kesdirib mawini polnu yatizdirdim...

092ni de tevelludume gore goturdum...))

Опубликовано:

Aydindir,birde tebrik edirem!))

cox sagol qaqa...xosh gunun olsun..qaqa grandeurlar full olur...herwey olur..ama azeralarda elesi var full olur elesi var yox..bezilerinde yaddaw paketi start stop olmur bezilerinde ise daha dogrusu coxunda olur...ferqli ferqli olur azeralarda...

Опубликовано:

nie cixartdin ki prujinlari?  

Hemde temizine qalanda qaqa men polnu yatizdirmaq istiyirdim konkret pasatka, turk usta var xutorda getdim onun yanina oda dediki qabaqi kessem razvala gelmiyecek mawin, en yaxwisi arxani kes mawinin duruwu stabil olsun dal da qabaq da, yaxin uwaq var onunla getdim cermeste boyukkisinin yanina o kesdi, ama dediyim kimi yollara yaramir alti surturdu ona gore tezeden cixartdim zavod vidindedi indi mawin...
Опубликовано: (изменено)

Bezi shekiller kohnedi ama bir iki gune yeni fotosessiya olacaq, coming soon :)

post-14319-0-14324200-1374526737_thumb.j

post-14319-0-05072200-1374526746_thumb.j

post-14319-0-42239900-1374526751_thumb.j

post-14319-0-64759600-1374526842_thumb.j

post-14319-0-10646400-1374527201_thumb.j

post-14319-0-22719500-1374527215_thumb.j

post-14319-0-12895800-1374527305_thumb.j

Изменено пользователем Cumshud
Опубликовано:

Hemde temizine qalanda qaqa men polnu yatizdirmaq istiyirdim konkret pasatka, turk usta var xutorda getdim onun yanina oda dediki qabaqi kessem razvala gelmiyecek mawin, en yaxwisi arxani kes mawinin duruwu stabil olsun dal da qabaq da, yaxin uwaq var onunla getdim cermeste boyukkisinin yanina o kesdi, ama dediyim kimi yollara yaramir alti surturdu ona gore tezeden cixartdim zavod vidindedi indi mawin...

tek arxa asagiynan sure bilmemisense, pasatka vapse surulesi olmayacaq bu yollarda (

Опубликовано:

tek arxa asagiynan sure bilmemisense, pasatka vapse surulesi olmayacaq bu yollarda (

Planimda var ki pasatka verim 1-2 hefteliy efir ucun :) Yoxsa qaqaw elebette mumkun olmuyacag sen demiwken, bilirem rayona zada cixanda vabwe :)
Опубликовано:

gagaw ehtiyatli sursen yavaw yavaw yamalari gorusan mence surmey olar arxasi 1 krug yarimnan,mende indi zavod rezini cixarmiwam prujinnan bir az yatib

azera soznu nece cixarmisan gagaw?

Опубликовано: (изменено)

gagaw ehtiyatli sursen yavaw yavaw yamalari gorusan mence surmey olar arxasi 1 krug yarimnan,mende indi zavod rezini cixarmiwam prujinnan bir az yatib

azera soznu nece cixarmisan gagaw?

bicagnan cixarmiwam Изменено пользователем Cumshud
  • 3 недели спустя...
Опубликовано:

sagliqla!facebookda sehifelerde cox gormushem qesheng mashindi. bu temani yaradan gun gormuwdum seni)) uzu azdramaya teref gedende yolun saginda dayanmiwdin telefonla daniwirdin

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...