Cumshud Опубликовано: 22 июля 2013 Автор Опубликовано: 22 июля 2013 Usta ozi capaevde ishliyir,oz boksu var.istesen nomresini vererem senehe nomresini ver qaqa Saglignan suresen.sagol qaqash Cox sagol ) Minnetdaram Цитата
093 Опубликовано: 22 июля 2013 Опубликовано: 22 июля 2013 salignan brat,mendede bunandi yaxwi mawindi dal stopda vinili cixartsan ela olar 1 Цитата
Cumshud Опубликовано: 22 июля 2013 Автор Опубликовано: 22 июля 2013 salignan brat,mendede bunandi yaxwi mawindi dal stopda vinili cixartsan ela olarsagol qaqash..Ama vinilnen daha viddi gorsenir..yeni menim zovqumce ) Цитата
Турал Опубликовано: 22 июля 2013 Опубликовано: 22 июля 2013 Эти красные винилы на фарах, никакие удобства вам не доставляют?Лично я путаю их с противотуманками, когда кто то подает назад 1 Цитата
093 Опубликовано: 22 июля 2013 Опубликовано: 22 июля 2013 sende 092 di mende 093 ))) o kesdiyin prujini ne eledin brat? Цитата
Cumshud Опубликовано: 22 июля 2013 Автор Опубликовано: 22 июля 2013 net nikakoy ne udobustva, nabarot sende 092 di mende 093 ))) o kesdiyin prujini ne eledin brat? hecne purjunlar ozumdedi ) fikrim var belke qabag purjunlari da kesdirib mawini polnu yatizdirdim... 092ni de tevelludume gore goturdum...)) Цитата
Driver502 Опубликовано: 22 июля 2013 Опубликовано: 22 июля 2013 Aydindir,birde tebrik edirem!))cox sagol qaqa...xosh gunun olsun..qaqa grandeurlar full olur...herwey olur..ama azeralarda elesi var full olur elesi var yox..bezilerinde yaddaw paketi start stop olmur bezilerinde ise daha dogrusu coxunda olur...ferqli ferqli olur azeralarda... Цитата
Cumshud Опубликовано: 22 июля 2013 Автор Опубликовано: 22 июля 2013 nie cixartdin ki prujinlari? yollar imkan vermir... Цитата
Cumshud Опубликовано: 22 июля 2013 Автор Опубликовано: 22 июля 2013 nie cixartdin ki prujinlari? Hemde temizine qalanda qaqa men polnu yatizdirmaq istiyirdim konkret pasatka, turk usta var xutorda getdim onun yanina oda dediki qabaqi kessem razvala gelmiyecek mawin, en yaxwisi arxani kes mawinin duruwu stabil olsun dal da qabaq da, yaxin uwaq var onunla getdim cermeste boyukkisinin yanina o kesdi, ama dediyim kimi yollara yaramir alti surturdu ona gore tezeden cixartdim zavod vidindedi indi mawin... Цитата
Cumshud Опубликовано: 22 июля 2013 Автор Опубликовано: 22 июля 2013 (изменено) Bezi shekiller kohnedi ama bir iki gune yeni fotosessiya olacaq, coming soon Изменено 22 июля 2013 пользователем Cumshud 1 Цитата
Hesen Опубликовано: 22 июля 2013 Опубликовано: 22 июля 2013 Hemde temizine qalanda qaqa men polnu yatizdirmaq istiyirdim konkret pasatka, turk usta var xutorda getdim onun yanina oda dediki qabaqi kessem razvala gelmiyecek mawin, en yaxwisi arxani kes mawinin duruwu stabil olsun dal da qabaq da, yaxin uwaq var onunla getdim cermeste boyukkisinin yanina o kesdi, ama dediyim kimi yollara yaramir alti surturdu ona gore tezeden cixartdim zavod vidindedi indi mawin...tek arxa asagiynan sure bilmemisense, pasatka vapse surulesi olmayacaq bu yollarda ( Цитата
Cumshud Опубликовано: 22 июля 2013 Автор Опубликовано: 22 июля 2013 tek arxa asagiynan sure bilmemisense, pasatka vapse surulesi olmayacaq bu yollarda (Planimda var ki pasatka verim 1-2 hefteliy efir ucun Yoxsa qaqaw elebette mumkun olmuyacag sen demiwken, bilirem rayona zada cixanda vabwe Цитата
093 Опубликовано: 23 июля 2013 Опубликовано: 23 июля 2013 gagaw ehtiyatli sursen yavaw yavaw yamalari gorusan mence surmey olar arxasi 1 krug yarimnan,mende indi zavod rezini cixarmiwam prujinnan bir az yatib azera soznu nece cixarmisan gagaw? Цитата
Cumshud Опубликовано: 23 июля 2013 Автор Опубликовано: 23 июля 2013 (изменено) gagaw ehtiyatli sursen yavaw yavaw yamalari gorusan mence surmey olar arxasi 1 krug yarimnan,mende indi zavod rezini cixarmiwam prujinnan bir az yatib azera soznu nece cixarmisan gagaw?bicagnan cixarmiwam Изменено 23 июля 2013 пользователем Cumshud Цитата
VIP062 Опубликовано: 7 августа 2013 Опубликовано: 7 августа 2013 sagliqla!facebookda sehifelerde cox gormushem qesheng mashindi. bu temani yaradan gun gormuwdum seni)) uzu azdramaya teref gedende yolun saginda dayanmiwdin telefonla daniwirdin Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.