Перейти к содержанию

Maşın seçimində kömək

FRHD

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Salam Aleykum,

Dostlar, zəhmət olmasa KIA Optima LUXE, HYUNDAI Yeni Sonata 2.4 GLS Sport və HYUNDAI İ40 haqqında bildiklərinizi bölüşərdiniz.

Əvvəlcədən təşəkkürlər!

Опубликовано:

Secim bunlardan ibaret ise onda men Kia Optima ses verirem.Xarici gorunushden daha gozeldi, texniki baxishlardan bir birinnen boyuk ferg gormurem.LUXE-da elave ne var?

Опубликовано:

Only kia Optima.

why? потому что соната намного хуже во всех параметрах как дизайном так и салоном...

• Yeri var! 4
Опубликовано:

Турал

может ему свою сонату продать?:) 

Опубликовано:

Нф четкая йф апар тулла машин дейил, свою за сколько хочешь продать ?

Опубликовано:

Elə mənə də dedilər ki, Sonatanı yaddan çıxart. :)

KİA Optima 2.4 bilmirsiniz şəhərdə nə qədər benzin işlədir?

Qardaş, fərqləri məncə elə də çox deyil.Əsas fərq kimi deyəsən, "İdman Paket"dir.

BURADA VAR

Опубликовано:

Optimanin dizayneri sehv elemiremse evvel audi de iwleyib.interyerde ferg coxdu materialda ve saire

Опубликовано:

Tural, mən Optimaların LUXE və Comfort arasındakı fərqi nəzərdə tuturdum.

Optima həqiqətən qəşəngdir.Bəs dözümlülük və ən əsas mənim üçün benzin sərfiyyatı görəsən necədir?

Çünki gün ərzində 80-100 KM maşın sürürəm.

Опубликовано:

Optima en salamatidir amma oz qiymetini dogruldan avto deyil. Sende bucce neqederdir? belke bashqa bir avto??????

Опубликовано:

Optima en salamatidir amma oz qiymetini dogruldan avto deyil. Sende bucce neqederdir? belke bashqa bir avto??????

MAZDA 6 və CX-5 fikirləşdim, amma sonra fikrimdən yayındım.Ehtiyat hissə məsələsi məni biraz qorxudur.

Başqa nə maşın?

Опубликовано:

Mazda CX-5   0-100 7.8 second. nice a? 

Üstəgəl benzin az işlədir.Əla maşındır.Amma ehtiyat hissə məsələsi biraz problemdir.

Опубликовано:

neye gore problemdir ki?

Bahadır, tapmaq çətindir...

Опубликовано:

men 100 % biliremki eger allah elamasin mazdani vurdun aaa vse, luche bu mashini pay kimi kimese veresen cunki beynalhalg sigortada bidene CX7 avariyaya dushub onun remonti mashinin giymetinen baha galib :) 

Опубликовано:

men 100 % biliremki eger allah elamasin mazdani vurdun aaa vse, luche bu mashini pay kimi kimese veresen cunki beynalhalg sigortada bidene CX7 avariyaya dushub onun remonti mashinin giymetinen baha galib :)

ALLAH Eləməsin, İnşAllah!

Özün məndən yaxşı bilirsən ki. :))

Опубликовано:

Kia optima - optimal variant girmizi rangda) dark red metallic ) sex ! 

Опубликовано:

Kia optima - optimal variant girmizi rangda) dark red metallic ) sex ! 

Mən ağ rəng fikirləşirəm. :)

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...