Перейти к содержанию

235/50/13 Yokohama tekeri

orxan116

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Mende deyirem 215 superdi.Prosta tanish adamdi bu tekerleri alib deyir vurum altina surum bir az.En yaxshisi menim ucun 215 Bridgstone-di.

Опубликовано:

esline galsa yoko cox axmag tekerdi,cox joski tekerdi prosto vidi cox babatdi,215 Bridgstone menim gozumde efsanedi ozde evvel ki buraxilanlar bir ara bazara gelmiwdi teze Bridgstone olar lezet elemedi

Опубликовано:

esline galsa yoko cox axmag tekerdi,cox joski tekerdi prosto vidi cox babatdi,215 Bridgstone menim gozumde efsanedi ozde evvel ki buraxilanlar bir ara bazara gelmiwdi teze Bridgstone olar lezet elemedi

Brigstone bax bulardan deyirem.Yokoya geldikde gozellik qurban teleb eleyir joski olsada gozeldi.

post-4100-0-01423400-1368862217_thumb.jp

Опубликовано:

mende bulari deyirem Orxan,helbetde gozelliy gurban teleb edir men 7 de yokoynan 2 ay surdum bile bile ki peredokmu dagidacam )))

Опубликовано:

qaqash bazarda var bu disklerle oturur 07ye evro disk de verecekler zavod diskden enlidi 6J-di post-13473-0-53180700-1369336427_thumb.j

235.50.13 buda melberin ustunde

post-13473-0-51168200-1369336662_thumb.j

Опубликовано:
qaqash bazarda var bu disklerle oturur 07ye evro disk de verecekler zavod diskden enlidi 6J-di attachicon.gif20130319_130902.jpg

235.50.13 buda melberin ustunde

Melber axtarir satdig kiminse tanishinda varsa zehmet olmasa yazsin.

Опубликовано:
Melber axtarir satdig kiminse tanishinda varsa zehmet olmasa yazsin.

Melber varidi satdim zavod idi bez kraska wekildekilerdi mende qalan ancaq Yoko 215 lerdi

Bu 07di olub sheherde qabagalr 235 arxa 215 Yoko?

wekilde 235 qabaq 215 arxadi ... ama sora arxanida 235 eledim 

Опубликовано:
Melber varidi satdim zavod idi bez kraska wekildekilerdi mende qalan ancaq Yoko 215 lerdi

wekilde 235 qabaq 215 arxadi ... ama sora arxanida 235 eledim 

Arxa surter yeqinki 235 le yoxsa qaldirmishdin arxasin?Melber tapa bilmirikde babatin alsin.

Опубликовано:
Arxa surter yeqinki 235 le yoxsa qaldirmishdin arxasin?Melber tapa bilmirikde babatin alsin.

wekilde necedise elede qalmiwdi... krilonu doydurmuwdum ic terefden ama diskler melber yox evro diskler idi 

Опубликовано:
wekilde necedise elede qalmiwdi... krilonu doydurmuwdum ic terefden ama diskler melber yox evro diskler idi 

Tekerler qalib sende yoxsa satmisan?

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...