Перейти к содержанию

235/50/13 Yokohama tekeri

orxan116

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Bir tanish adam var Yoko alib 235/50/13. Meslehet verin gorey onu 07nin altina nece vursun?deyir zavod diskisine getmir surtur.Meslehetinizi gozleyirem.

Опубликовано:

beli var))istesen bir komplekt var)))

qohum onlari melbernen sururdu)ancaq arxani bilmirem,diyesen 215 idi)))235 qabaqda zor gorsenir)

Опубликовано:

Mence getmalidir. Sehv elamiramsa rehmetlik Shahmar, safari 06sina zavod diskin ustuna qoymushdu.

Adash, var helaolchude teker. Defelernen shekilini da asiblar forumda :)

Опубликовано:
beli var))istesen bir komplekt var)))

qohum onlari melbernen sururdu)ancaq arxani bilmirem,diyesen 215 idi)))235 qabaqda zor gorsenir)

06ya 215 tekerler qoymuwdum, qabaglar cox cixir qiraga... 235in nece gorseneceyini bilmirem...

Опубликовано:
Bir tanish adam var Yoko alib 235/50/13. Meslehet verin gorey onu 07nin altina nece vursun?deyir zavod diskisine getmir surtur.Meslehetinizi gozleyirem.

Nə qədər enli disklə qoysa, bir o qədər yaxşı oturacaq. Minimum 5.5J enində diskə geydirə bilər. Stock diskə oturmayacaq deyəsən. Bu halda arxa kəsilsə, sürtəcək çox ehtimal.

Опубликовано:

men deyiremki razvarka elesin stok diskini otuzdursunlar onun ustune.nece fikirdi?

Опубликовано:
Mence getmalidir. Sehv elamiramsa rehmetlik Shahmar, safari 06sina zavod diskin ustuna qoymushdu.

Adash, var helaolchude teker. Defelernen shekilini da asiblar forumda :)

Yokohama var idi mende 2008de ama razmeri 215 idi 235 gormemiwem deye maraqli geldi

P.S adaw Sahmar NC 211 suren oglan deyildi?

Опубликовано:

manim dostum 09 diskina vurmustu 235 yokolari, onlari yagliyib goyurlar ustuna , mashin bazarinda goya bilarlar

Опубликовано:
manim dostum 09 diskina vurmustu 235 yokolari, onlari yagliyib goyurlar ustuna , mashin bazarinda goya bilarlar

09 07 diskisi razmerleri eynide onda bunada qoymag olar yeni 07diskisine.saba deyim gorum qoyur olarin ustune.Razvarka nece sheherde hardasa eleyen var?

Опубликовано:
eynidi hatda 09 diski 07 disktende nazikti manca

eynidi, viletda ferg var, 09 diski arkanin ichine girir, onchun nazik gorsenir

Опубликовано:
Yokohama var idi mende 2008de ama razmeri 215 idi 235 gormemiwem deye maraqli geldi

P.S adaw Sahmar NC 211 suren oglan deyildi?

Ay sagol. O idi.

Опубликовано:
Orxan, imkan varsa tekerlerin shekillerini cekerdun.

Bu gun gore bilsem o adami chekib paylasharam shekli.

Опубликовано:

Men deyirem ya melber al vur melberi bunun ustune,yadaki razvarka.Sheherde razvarka bacaran var?

Fariz buyur buda shekiller.Ozum chekmishem 1ci defeydi 235 Yokonu realda gorurdum:)

post-4100-0-34933700-1368365947_thumb.jp

post-4100-0-87320100-1368365956_thumb.jp

post-4100-0-20095500-1368365964_thumb.jp

post-4100-0-15724500-1368365973_thumb.jp

Опубликовано:
Men deyirem ya melber al vur melberi bunun ustune,yadaki razvarka.Sheherde razvarka bacaran var?

Fariz buyur buda shekiller.Ozum chekmishem 1ci defeydi 235 Yokonu realda gorurdum:)

enniliyi 6 dyuymlug olan 13 diametrli diske taxin, sohbet gutarsinda :)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...