Перейти к содержанию

Мой белый хулиган

Tural059

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

yaxsidi :) ama hele qurtarmayib iki dene qabaqlara 4 dene elave bagajda yanlara qoyacam :) 

bu gun axsama video yerlesdirecem :)

qoshulma sxemini yaza bilersen ?

Pinoeer AVH 2500BT maqintafon iki xrom kolonkaya bir basha maqintafondan cixish 

Pioneer 870 usilitel + 4 pioneer kolonka 

JBL 2 vixodli basovik bir monobloko tek

2 kenwood basovik 2-ci monobloka

1 dene nakopitel 3 faratliq 

geleceye bir dene de usilitel 2 kolonka ve maqintafonda bir basha cixishla qabaq qapilara komponent kolonkalar 

Опубликовано:

Shumkaya +5))bes bu 2 kenwood 1 dene de Jbl bir korobkadadir?Bele effekt var?Bizim ustalar super ustalar di e))))Millet proqrammla olcu cixardir,o da bir firmanin ucun,ancaq biimkiler 2 firma bir yere soxub 1 korobkaya)))

Menim apparaturadan cox bele bawim cixmir,ancaq onu bilirem ki sen yaxwi 1 sabdan,o 3 deneden yaxwi effekt vere bilerdi))ve o polkaya qoyanlardan kolonkalardan evezine alardin qapilara komponent,effekti gorerdin!

Опубликовано:

bilirem o ki qaldi yaziq bizim ustalarin gunahi yoxdu :) men kompda oldum JBL ucun 38L Kenwoodlar ucun 45L hava lazimdi/basavikler uje var idi ona gore de mecbur qaldim bunlari qoymaga/elbetde duz deyirsen bagli korobkaya bu basovikleri yigsam yerleshmeyecekdi.hemde ki mende bir az biclik ishletdim :) ve o sabbuferleri free arile qoydum yani ki korobkanin arxasi aciqdi :) o ki qaldi uygunlugune gore ve ses tezliyine gore JBL-e oxshar ancaq bu kenwoodlar uygun geldi.nominal 300W Peak 1200W tezlikde 93DB :)

Komponentler haqqinda ise haqlisan raziyam Allah qoysa gelen hefte qabaq qapilara podium hazirlayacam ve her qapiya iki komponent qoyacam 

mende arxada bu kolonkalari qoymaqda meqsed o idiki xetcbekde arxa bagaj acilanda exo effekti ile o kolonkalar 2 defe daha guclu oxuyur :) mene bagaj aciq olanda gelen effekt vacib idi ;)

cox axtardim JBL tapa bilmedim :) geleceye bu uygunsuzlugu araan qaldiracam ;)

bezshumkanida ozum etmishem hardasa 5 gunum getdi :) polka ve korobkalari aparaturanida ozum cekmishem.bu professional yox lyubitelskidi ;) 

Опубликовано:

ok bu sirri deyerem 

demeli hele ishler tam qurtarmayib yeni eger fikir verdinse o polka hele yarimciqdi orda elave 3 cut vspishka , 10 led ishiq ve sound activaited lneon ve equaliserler ve disco  laser olacaq :) plyus yuxarida da eynile :) yani bagaj acildiq tam mini disco havasi yaratmaq isteyirem :)

Опубликовано:
ok bu sirri deyerem 

demeli hele ishler tam qurtarmayib yeni eger fikir verdinse o polka hele yarimciqdi orda elave 3 cut vspishka , 10 led ishiq ve sound activaited lneon ve equaliserler ve disco  laser olacaq :) plyus yuxarida da eynile :) yani bagaj acildiq tam mini disco havasi yaratmaq isteyirem :)

Qaqulya ele pul qoyursansa,emeli bawdi yig,doldurma baqaji korobkalarla ve provodalarla,ele duz qow ki hem qeweg olsun hemde de effekt olsun

960.jpg

Опубликовано:

oy oy oy :) bu vabshe ela ama bunu men ede bilmerem.hemde hec inanmiram bunu eliye bilen usta olsun :) ama gelecekde inomarkaya kecende indi helelik kasibin olani :)

• 4 недели спустя...
Опубликовано:

salamlar indi bezi yeni deyishiklikler elemishem ve yenede sizinle paylashmaq isterdim elbetde fikirleriviz ve meslehetleriviz vacibdir 

post-13909-0-69472500-1372069406_thumb.j

post-13909-0-19265600-1372069430_thumb.j

post-13909-0-43266400-1372069447_thumb.j

Опубликовано:

salamlar indi bezi yeni deyishiklikler elemishem ve yenede sizinle paylashmaq isterdim elbetde fikirleriviz ve meslehetleriviz vacibdir 

Это слики?

Клоунаду со вспышками может уберёшь?

Опубликовано:

Мне очень интересно увидеть как часто хозяин этой машины слушает музыку на полном ходу. У меня уши скребят от 2-х компоненток.

Опубликовано:

Мне очень интересно увидеть как часто хозяин этой машины слушает музыку на полном ходу. У меня уши скребят от 2-х компоненток.

твои компонентки не играют))

Опубликовано:

По сравнению с 6 колонками тыла мои компонентки вообще нихэра не делают. А насчет звука - компонентки не играют, они и не должны играть, они звучат ))))

Опубликовано:

По сравнению с 6 колонками тыла мои компонентки вообще нихэра не делают. А насчет звука - компонентки не играют, они и не должны играть, они звучат ))))

Фариз именно у тебя плохо играют)ты до 60 поднимаешь,а звук 0

Опубликовано:

Рашка у меня настройки полетели. Надо к Роме заехать, да и когда ты их в последний раз слышал? ))

Опубликовано:

Рашка у меня настройки полетели. Надо к Роме заехать, да и когда ты их в последний раз слышал? ))

Езжай да)а какая разница когда я слышал?ты когда их поставил разве не настраивал?

Опубликовано:

eger qapiya komponent qoshmaq isteyirsense mene muraciet et.Men 2 cut sony komponent satiram.Teze!

Опубликовано:

Поздравляю с машиной и с ништяками .  Не хватает только занижения )

Интересно а виброшумоизоляцию вы делали ?

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...